KuriVari
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KuriVari
MemberLihas kasvab süües ja puhates mitte jõusaalis. Kui sa ei söö siis vaevalt ka väga massi kogud, oleneb ka mis see sinu teine spordiala on millega tegeled
Raskused pane tunde järgi ja hoia meeles, kui eelmine nädal jaksasid teha siis järgmine nädal natukene juurde.
KuriVari
MemberKui tööandja on töötajale head tingimused loonud siis tundub tööpäev nagu pidu ja pillerkaar, kiitus tööandjale !
KuriVari
MemberMulle isiklikult see Saib maitseb.
Tee erinevad tooted valmis ja näiteks tallinnas kuskil tootetutvustus. Isegi siit foorumist oleks palju huvilisi kohale tulemas
KuriVari
MemberMis te arvate, kas puu-aedvilja pildil on see, millest piisab? Ja kui seda iga päev oled võimeline sööma oled teinud kõik, et ‘tervislik’ menüü tagatud oleks. Õigete rasvade-valkude ja liitsüsivesikute kõrval.
Vaadates kuidas keskmine inimene sööb siis oleks see edasiminek(kui võtta õppust pildist). Ja see peotäite jutt jääb lihtsalt meelde, reklaam peabki olema lühike ja lööv
KuriVari
MemberVABANDUST, aga kust te teate, et minule saadetud “kava” juures olid kogused ja 3 varianti. Ma kirjutasin jutuksoleva “kava” kohta, mitte sellise, missugune see võiks ’ideaalis’ olla.
Mõtlesin seda et olen isegi kunagi selle jukujuustu kava tellinud ning minul olid grammid ja erinevad variandid juures,lisaks pärast sai temaga kirjavahetust pidada kui mõni toit ei sobinud mulle või ei suutnud süüa .
Sain sinu lause mõttest natukene teistmoodi aru, sellepärast ka vist rääkisime üksteisest mööda.
KuriVari
MemberViide jukujuustule ei olnud muuks, kui vaid selleks, et sellise ‘toitumiskava’ juures ei ole ju muud TARKA kui toiduained, mida võiks valida poodi minnes – ei koguseid, ei alternatiive. Kui tegemist on ‘tumbaga’ toitumise vallas (nagu te väidate enamiku olevat) siis jääb ta ju nagunii hätta.
Mõte oli selles, et need kavad tulevad liiga lihtsalt. Summa, mida makstakse ei ole tõesti suur, nõus, aga sama hästi võid lugeda kasvõi ‘lollakat scoobyt’ – sealt saab siiski täpselt samasuguse üldpildi – kogused tuleks juba kas a) endal lähtuvalt päevade energiakulust arvestada (MIS ON ILMSELGELT JABUR – ME EI OLE TIPPKULTURISTID – iga valgu-rasva-süsivesikugrammi lugemine ei ole NORMAALNE) või
KuriVari
MemberLisage nimi ka,siis potensiaalsed kliendid oskavad väärtustada….
Ei tahaks öelda et teda nüüd vähem väärtusama peaks, tänu jukujuustu kavale sain ma ikkagi mingid algteadmised ja ettekujutuse toitmiskavast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KuriVari
MemberTeate, tänapäeva generatsioon vajab küll kahjuks toitumiskavasid, sest nad ei saa enam aru, mis asi on “normaalne” toitumine. Näiteks peetakse friikaid ahjus tehtuna tervislikeks ja võrdväärseks tavalise kartuliga, seega oma lapsele neid sisse sööta 4x nädalas on okei. Oma toitumisnõustaja õppe jooksul olen kokku puutunud juba väga mitme veidrusega – ei tunta makrotoitaineid (inimene ei tea, kust saada valku näiteks), ei oska keeta putru (isegi näide kuidas makarone mikrolaineahjus keedeti), light toodete eelistamine. Suhkurt ja süsivesikuid süüakse m e e l e t u l t palju! Kohukesi toidetakse lastele valgu allika pähe (mitte, et seal süsivesikuid rohkem), mahlad- karastusjoogid vee asemel (nüüd ka maitsevesi), sügavkülmutatud toidu lembelisus (frikadellid, šnitslid, kalapulgad) mille koostis on tihti peale ikka väga jama jne
Väga paljudes peredes on see praegu “normaalne” toitumine ja viie-kümne aasta pärast on need samad lapsed siin foorumis jälle nõu küsimas ning kui te hakkate neile normaalsest toitumisest rääkima…arvate, et nad mõistavad teid üldse õigest?
Toitumiskava on mõnikord juba seepärast vajalik, et ta näitab ära kuidas võiks. Inimesel on tihti peale vaja näidet – me võime lugeda nii palju kui tahes, aga kui näidet pole antud, ei pruugi me mõhkugi sellest aru saada.
Tõsi tundsin ära ka selle “staar-treeneri” toitumiskava ära, sest ka minu poole pöördus üks mu tuttav vaat, et hüsteerias, et mis ta nüüd teeb – Juku juustu pole poes!!! Seepärast peaks alati enne baastõed lahti seletama koos toitumiskava saatmisega, et inimene oskaks ise vajadusel ümber mängida ja varieerida oma valikuid, sellega olen täiesti nõus.
ütlesid kõik ära mida tahtsin ise öelda, säästsid mind trükkimisest.
Eile poejärjekorras proovis ema oma väiksele tütrele pähe määrida et ta õhtuks saiakesi sööks. Laps õnneks keeldus korduvalt. Inimese toitumine ikkagi oleneb paljuski sellest kuidas ta kodus sööb, kui kodus ei õpetata siis järgmine samm on kool. Meie koolis õppisime ainult küpsisetorti tegema
Arvan et toitumiskava tulekski võtta kui põhja mille sa kohandad enda vajadustega, minule igatahes oli sellest kunagi kõvasti abi ja sai vist isegi juku juustu osta…(nüüd ise juurde õppides on teised vaated kuid ilma selle põhjata oleks palju raskem olnud)
KuriVari
MemberKuriVari, kirjutasin juba, et kuidas saada vormi ilma jõusaalita, et lihtsalt joostes, rattaga sõites jne. Kui mul oleks trenn siis ma oleks arvatavasti selle ära maininud.
Priibe, trennikava ja toitumiskava maksavad? Motivatsioon on kindlasti olemas.
Trennikavaga pole sul ju midagi teha kui sa jõusaalis ei käi, lisaks on siin lehel hulgaliselt jõusaali kavasid kui peaksid sinna sattuma.
Esialgu peaksid endale trennitegemise rütmi sisse harjutama ja siis vaikselt toitumise kallal muudatusi tegema. Sinu kehakaalu puhul on rataas parem variant ma arvan
KuriVari
MemberTäiesti tavalised võileivad ja kohv on lõuna paiku, sest siis ma alles ärkan ja vahepeal ei söö midagi ning õhtul siis mingi korralik soe toit vms.
Ja millal sa trennis käid ja kuidas sinu trenn välja näeb ?
KuriVari
MemberToitmiskava tellimine peaks olema sinu esimene investeering. Sellest saad endale hea põhja nagu sain aastaid tagasi ka mina. Tänu sellele saad sa ettekujutuse milline üks toitumiskava välja näeb, kõvasti internetis sorades ja raamatukogust kirjandust juurde sirvides olen teinud endale kava sobilikuks .
Telli kava, tunne asjavastu huvi, loe netist ning raamatutest ning ära unusta enda keha kuulata sest igaüks meist on natukene erinev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi Archangel ütles kõik ära mis ütlema peab. Ära unusta et 1 päevaga ei juhtu midagi , koolis käisid ka 12 a(oleneb vana sa oled) ju nii et ära arva et kogu see toitumise teema sulle 1 päevaga sülle kukub-
Jõudu jaksu !
KuriVari
MemberKõik on võimalik kui tahtejõudu on , sinupuhul on asi kinni söömises. Milline näeb välja sinu tavaline päevamenüü ?
KuriVari
MemberKaalulangetamise isu ongi kadunud ?
KuriVari
Memberhttp://www.eestipoksiliit.ee/liikmesklubid/
klubi nime peale vajutades annab tel nr ja seal kirjas mis keeles suhelda saab
KuriVari
MemberSelge, aga siis millist vallku süüa? Ma mõtlen neid mis potsikutes on. Kas neil on mingit vahet ka peale maitsevahe või millist keegi ise eelistab?
esimene valik peaks ikkagi olema liha ning piimatooted.
AutorPostitused