Skip to main content

KuriVari

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 164 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Seljas närvivalu ? #361109
    KuriVari
    Member

Tundub keeruline olukord ja parimat nõu saad ikkagi arsti käest (Või siis mõne spetsialiseerinud spordiarsti)

in reply to: Kas ma olengi nõrk või milles on küsimus? #360876
    KuriVari
    Member

Rinnaltsurumisevõistlejaga, ojaaa, siis muidugi on see target no 1.

Jutt oli ikkagi sellest et ta tegeleb poksiga ja eeldatavalt ka käib seal võistlustel. Rahu ja ürita keskenduda härra…

in reply to: Kas ma olengi nõrk või milles on küsimus? #360859
    KuriVari
    Member

Kui tegi on võistlejaga siis muidugi on asjalood teistmoodi.

in reply to: Kas ma olengi nõrk või milles on küsimus? #360832
    KuriVari
    Member

Esiteks on ta 21. aastane kus paljud nooremehed on pilpapriidud ja teiseks tegeleb ta poksiga kus on palju liikumist. Ju tal siis asjad on tegelikult normis, muidu oleks talle ammu kaalutõusu treeneri poolt soovitatud.

21 a küll enam mingi pilpapriit ei ole. mina olen 184 ja 21 a kaalusin 100kg kindlasti. Aga see selleks … Igatahes enda kaalu võiks ta vaikselt 80 kg peale kasvatada. Ta peaks enda menüü üle vaatama ja natuke asju sinna juurde lisama ning küll see kaal ka tuleb. Kui ta poksis käib siis kangitrenni kohapealt peaks ta treeneriga rääkima, et mida teha jne . Kuskil oli kunagi isegi mingi poksi jõusaali kava siin foorumis liikumas. enam ei mäleta kus teemas

in reply to: Bikini fitness – alustamine #360829
    KuriVari
    Member

Ei tahtnud julmalt kõlada kuid nii on . Nt kui ma tahaks võrkpalluriks saada tuleks võrkpalli mängima hakata.

Aga kui neiule natuke pikemalt vastata siis ta võiks öelda mis spordiga ta tegelenud on ja mitu korda on ta nt viimase 2 nädala jooksul trenni teinud ?
    Esialgu sobiksid mingid rühmatrennid ka, neid peaks tartus jaguma. Pole õrna aimugi ka tema pikkusest ja kaalust. Suur vahe kas ta kaalub 39 kg või hoopis 89 kg, vastavalt sellele saab ka soovitusi andma.
    Aga jah kokkuvõtteks ikkagi öelda et trenni tuleb teha !

in reply to: Kas ma olengi nõrk või milles on küsimus? #360821
    KuriVari
    Member

Ma jääks selle harjutamise juurde. Kindlasti tuleb kusagil lagi ette ja ehk siis oleks väike kaalutõus murde murdmiseks abiks, aga 188 cm ja 74 kg ju tegelikult hea kaal, vähemalt pole rasvumist. Lihaste arvelt 10kg juurde tõstmiseks kulub tal kõvasti aega.

188 ja 74 kg pole hea kaal . Nõuka aegsete standartite järgi peaks kaaluma 88kg sellise pikkuse juures.

in reply to: Alakeha ilusaks #359159
    KuriVari
    Member

Sa oled asja lihtsalt endajaoks üle mõelnud. Tee mõnuga trenni ja söö võimalikult tervislikult , ürita menüü teha selline et saaksid ka mõned lemmikumad toidud sisse lisada. Siis on meel rõõmus ja tuju hea.

in reply to: Bikini fitness – alustamine #358798
    KuriVari
    Member

Trenni peaksid tegema

in reply to: Kristjan-Johannes Konsapi blogi #360741
    KuriVari
    Member

Eks kui sa finantsiliselt ei sõltu enam kelleski siis ongi parem suu lahti teha ja rääkida avalikult . Rich oma videotes ütleb ka alati et teile ei pruugi sobida see mida mina teen et ma näitan teile lihtsalt kuidas mina söön jne. Aga mõlemapoolt tore jutt ja hea kuulamine ning kasutagu mis “vitamiine” nad tahavad siis ikkagi on nad jõusaalis näinud metsikut vaeva ning preatud kanafilee maitse ei lähe neil kunagi suust ära .

in reply to: Kristjan-Johannes Konsapi blogi #360720
    KuriVari
    Member

Kai juttu alati hea kuulata. Kui vaadata vanemat videomaterjali temast siis oli ta palju energilisem kuid nüüd on tema tegemised palju mõtestatumad. Aga jah kunagi ei tea mis nad siis teevad kui kaamera väljas on .

in reply to: Martinkink blogi #360528
    KuriVari
    Member

Archangeli jutt on täiesti loogiline. Olen ise see olnud kes on hakanud spurtides mäkke jooksma ning kukkunud täisti algusesse vigastuse tõttu või tuleb ruttu sein ette mis võtab motivatsiooni. Mitmeid kordi pidanud saali minnes täiesti algusest alustama.
    Hetkel olen samas seisus ning liigun väga vaikselt üles, mulle meeldivad suured raskused ning väga raske ennast tagasi hoida. Aga kuna vigastusi ei taha ning vanad vigastused annavad praeguseni tunda siis vaikselt marssides tundub ainus õige käik minupuhul .

in reply to: Fred Vunk blogi #360520
    KuriVari
    Member

Enne esimest tõmmatud cm oli selg juba kõver natuke . Aga vähemalt tuli üles ning näpud jaksaid kanda ilusti. Tubli !

in reply to: Martinkink blogi #360519
    KuriVari
    Member

Ma ei taha kedagi maha teha jne kuid vihiku täitmisest ma pole aru saanud. Vb mõnele sobib kuid mina ei näe selle vajalikust. Vb on hea eelmist nädalat vaadata ning raskusi paika panna kuid minul isiklikult kõik harjutuste raskused ja kordused peas. Mul isegi paari nädalata taguste trennide tulemused peas aga eks see ole individuaalne. Samas niikaua kui inimene on tulnud jõusaali trenni tegema siis minupoolt on talle (Y) , smsboyd ja teised vorstinahad võiksid kodus korralikult mõelda kas neil on vaja üldse tulla jõusaali ruumi raiskama.
    Jõudu ja jaksu kõigile kes jõusaali minnes trenni teevad !

in reply to: Jalgpall, jõusaal & massi juurde saamine – Palun abi! #360395
    KuriVari
    Member

Vaikselt lisa toitu juurde. Kaua sa nii söönud oled üldse ? Ega nädalaga ei juhtugi midagi . Anna kehale aega

in reply to: Jalgpall, jõusaal & massi juurde saamine – Palun abi! #360348
    KuriVari
    Member

Usun et sul pole vaja mingeid jooke kuna asi ikkagi toitumises kinni. Sa võid ise arvata et sööd korralikult kuigi reaalsus on teistsugune. Pane parem kirja mida sa nt eile terve päeva jooksul sõid ja jõid . Siis on näha kuhu see koer maetud on et kaalu juurde ei tule

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 164 total)