KuriVari
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KuriVari
MemberMa ei taha su tuju ära rikkuda, aga aurutamiseks ei pea eraldi massinat ostma..
Mina panen poti põhja paar cm vett ja köögiviljad metallist sõela moodi asja sisse ja voila, le aurutamine’

Põhimõte on siuke, aga mul pole nii kole.
See pildi peal olev kippus köögiviljad välja võttes tagasi puistama.
Olen ka seda resti kasutanud, kuid aurataja millegi pärast mugavam . Saab mitu kihti erinevaid toite panna ning olen isegi kana ja kala teinud. Täitsa omapärased jäävad. Vana aurutaja viskasin minema ja ostsin riisikeetja selle asemel . Alla korrusele saab panna riis/tatar, ning teisele korrusele juurviljad. Väga hea ja lihtne ning ei pea kõrval passima , pärast lapiga üle ning natuke vett ka ja asi korras . Maksis vist 35 euri ja ostsin euronicsist
KuriVari
Member1 valgusheik päevas ei päästa midagi kui su ülejäänud päeva söök on kesine
KuriVari
MemberDieet ei tähenda kaalulangetust. Dieet tähendab korrapärast toitumist. Ehk massilisamisel jälgitakse ka dieeti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ju siis on sõnal dieet meiejaoks erinev tähendus
KuriVari
Member“Jogurtid võid asendada hoopis kodujuustuga” – hipi. Tuli ka isu igas pulmas peig olla? No miks ei. Aga püüa natuke paremini, eks.
See, millest jutt 183 cm & 75 kg ei ole mingi suhe, mis oleks kuidagigi “kulturismimaailmaga” seotud. Jutt on tavalisest kaalu-pikkuse suhtest. Milles, jah, loomulikult, võib olla kõikumisi, anomaaliaid. Aga antud suhe on kõike muud, kui dieedile suunamise aluseks.
Täpselt. Lisaks kui inimene on täielikult spordivõõras siis pole ime kui väike kõht ees ning sixpackist pole mõttet unistadagi. Kui ta peaks “dieediga” kaotama veel 6 kg vms siis tuulise ilmaga peab tellised taskus ringi kõndima.
KuriVari
MemberKui haiglas oled siis sul kindlad toidukorrad ajalise täpsusega. Võta juurde erinevaid puu ja juurvilju või tops kodujuustu nt. (kuigi ei tea mida reaalselt vajab keha mis on voodis pikali, musklit ju ei kasvata aga vitamiinid kuluvad igaljuhul ära)
KuriVari
MemberTa ei öelnud et tahab dieeti pidada. ta küsis üleüldist nõu . Minu nõuanne oleks et hakka trenni tegema ja sööma . Tunne asjavastu huvi ning sirvi läbi mõned artiklid fitness.ee lehelt . Kui hätta jääd küsi foorumis nõu ning toitumiskava tellimine pole paha mõte .
KuriVari
MemberIse tõmbasin koolis samamoodi jõnksutades lõuga et saaksin oma 5 hinde kätte, muidu poleks jõudnud vist üle 2 tõmmata. Siis mängisin korvpalli ka ning sellenajal see lõuatõmme tugevamaks ei lähe ka.
KuriVari
MemberToidulaud hoia rikkalik ja tee harjutusi mida arst sulle kindlasti soovitas.
KuriVari
MemberDieet on tõesti liigne. Tuleks trenni teha ning toidulaual väiksed muudatused, rämps asendada kasulikuga. Kuna sain aru et trenni ei tee üldse siis sobib alguses ükskõik mis treening, peaasi et meeldib ja asja juures fun on. (lauatennisest mägironimiseni)
märts 13, 2014 at 8:06 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #361973KuriVari
MemberIgasugustele hädalistele võid julgelt mind soovitada;)
Aga tegelikult tahtsin teada, millal tiimi ülevaatused on, äkki vean ennast ka kohale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Krt ma ikka mõtlen et peaks ka kogu enda hädade pagasiga ükskord sinupoole pöörduma. hetkel ei tule meelde ühtegi liigest ja lihast mida poleks venitanud või murdnud. Eks aastatega tuleb tarkus ja kasutan treeningul lisaks musklile ka ajuraasukest kuid kõik kohad annavad ikkagi tunda..
KuriVari
MemberOma vits see lööb kõige valusamini. Mul on asi suht konkreetne, kes tuleb – see kuulab ja kui ei järgi ega kuula, siis mingu tegutsegu ise (kes on ise tark ,sel ei ole abi vaja). Ma ei hakka sellisel juhul ka poseerimiste ja muude tegevustega aega raiskama.
Oma vits lööb reeglina ka kõige täpsemini nii et ühest hoobist tavaliselt nutikamatele piisab .
KuriVari
MemberPõlvedega ei tasu jah jamada, tean omast käest ja lisaks opid ka seljataga. Jalutamine peaks ainult head tegema , glükosamiini vms ei soovitanud arst osta ?
KuriVari
Membervana sa oled ?
KuriVari
MemberSee copy-paste kava sobib ideaalseks põhjaks. Sealt edasi tuleks ise lugeda ja asja vastu huvi tunda. Siis saab enda isude ja tujude järgi muudatused teha. Aga jah põhjaks sobivad kõik kavad.
KuriVari
MemberHarri tänud proovin ka selle appi ära !
Kurivari eks ta nii ole , usu mind ega minagi ei salli neid aga paraku nii need ajad juba on .
Kusjuures ise hiljuti kustutasin enda Twitteri , facebooki ja Instagrammi ära nii et arvan et teen juba edusamme
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul pole õnneks neid olnudki . Aga jõudu treeningul !
-
AutorPostitused