Kurakin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kurakin
Memberhttp://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=585
aga ma otsin hijuti selle, nagu et kas sellega ei ole v6imalik midagi alla saada? ja kergema vaevaga, ses suhtes et hommikul v6tad, ja 6htul enne magama minekut ja enne treeningut, kui on trennio2ev. mis arvate aintab v?
Kurakin
MemberLoen ma õigesti, et kokku biitsepsile 30 seeriat?Suur Arnold tegi 20 seeriat:
1) kätekõverdused kangiga seistes 7×6-8
2) kätekõverdused istudes kontsentreeritult hantliga 6×6-8
3) kätekõverdused “noodipuldil” 7×10
Biitseps on väike lihas, kui sa tunned, et lihas on verd täis, siis aitab, ülekoormus tekib väga kergesti, parem treenida 2x nädalas, sest ta taastub ka kiiresti.
Võid proovida ka seljapäeval biitsepsile üks harjutus kerge raskusega pumpad täis.
Millised on k2tek6verdused noodipuldil? ?
Kurakin
MemberKui ta niiskust ja kuuma saanud pole, siis ei ole häda midagi.ei ole midagi saanud, kapi peal on seisnud, eks ma siis otsustasin juba et ma s88n ta 2ra
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kurakin
Membertee üks koks endale valmis ja vaata mis maitsega on. Ma ei usu eriti et nad pahaks läind onTtegin, enamv2hem on, et nagu aru pole saada et midagi viga oleks… eks ma siis joon 2ra need
Kurakin
MemberKui arve on alles, siis vii tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei, ma ei ole j6udnud seda 2ra syya lihtsalt.
Kurakin
Memberusun, et yllatab ja et saab esi 8 sisse, kohta ei julge kyll pakkuda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kurakin
MemberAristoteles ?
Kurakin
Memberkeegi oskab õelda kuidas saaks randmed tugevamaks
“> ?P2ris palju harjutusi randmetele …
Kurakin
MemberMa olen samal arvamusel. Ma kujutan ette, et kui sõjaväkke lähen siis läheb vorm puhta ######. Raske on lihtsalt leppida sellega, et pean loobuma enda elustiilist ja hakkama sõdurit mängima. Ja kui nüüd päris aus olla, siis kui sõda Eesti pinnal peaks tulema, siis mina patriooti ei hakka mängima. Tegelt ei tahagi mõelda kui võssa vorm läheb. Terve aasta treening võetakse ära+toimub meeletu taandareng+võetakse ära aastake sellest vähesest noorusest, mis meil on.Niipalju, et need kes tahavad s6jav2es trenni teha need saavad seda v2ga korralikult teha. Karl Märdla(galerii alt leiab pilte ka, kulturismis teine koht eestikatel) l2heb sinna oktoobris ja tema tahab trenni teha ja sai selleks spordiliidult kirja et saab enda trenni ka normaalselt 2ra teha
“>Kurakin
Membermul on endal ka natuke seda jama aga see on m88duv. paaril tuttaval kisub ka naha 2ra. a organism harjub.
-
AutorPostitused