Kurakin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kurakin
Memberaga mõõtnud oled ennast ? teinekord vähenevad ümbermõõdud aga kaal kasvab või jääb samaks.
veebruar 22, 2009 at 8:30 p.l. in reply to: Küsimus kumba võtta kohupiima või valgupulbrit õhtul, kui trenn lõppeb hilja. #164434Kurakin
Membermul soovitati pulbrit kohe peale trenni (Morozovi kava) niiet minu poolt hääl pulbrile.
Kurakin
MemberPlätadest niipalju, et teen ise ka vahel, kinniste nike plätadega, millega ei ole suvel isegi probleemi jalkat tampida. Ja enne trenni alati puhas sokk jalga pläta vahele. Kõik plätakandjad vast ei olegi nii ullud. Ja nii palju veel, et näiteks Inglismaal on plätad keelatud jõusaalides. Siin ilmselt ei ole nii et jah, plätadega trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jumala normaalne on teha kui jala päev ei ole.Kurakin
MemberNonii nüüd on hommik, tunded teised, motivatsiooni on nagu, aga ikkagi natuke vaja hambaid näidata, ja no eks täna ikkagi trenni tagasi ja vaatan mis treener räägib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kurakin
Memberkle ei ole aga lihtsalt jube tahtmine on hambaid näidata treenerile. nädalakese teen jõusaali nüüd et pingeid maha suruda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kurakin
Membersorry, ses suhtes et me kõik saie väljakule aga kes sai teisel veerandajal ja mängis kokku 10 min, kes mängis I veerandaja ja jäeti .. ah tglt ma lihtsalt tahtsin seda kora niisama kirjutada seda teemat et jah .
Lihtsalt motivatsiooni puudus edasi minekuks kadus :S
Kurakin
Memberst ta treenib seal samas kõrval majas.
Kurakin
MemberHuvitav, et just täna selline teema siia foorumisse tuli. Käisin just täna Mäkis, ja paar lauda eemal oli ka Marek ” Kompromissitu” Kalmus

Aga tal on suurem kiusatus ka, ta treenib seal samas. Ükskors sõin mäkis ja vaatasin kuidas ta trenni teeb ja läksin ise peale seda kohe trenni.
Mäkk oli kasulik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei tegelt ma arvan, et kui ennast liigutada piisavalt ja muul ajal normaalselt süüa, ei tee see paar korda kuus mäki toitu midagi.A ja selle paari aastase liha kohta, et see on tõsi jah. Aga see liha on korras kui külmutatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 26, 2008 at 8:00 e.l. in reply to: Ennusta ja võida – Kes võidab Mr. Olümpia 2008? #167040Kurakin
Member1. Dennis Wolf
2. Jay Cutler
3. Dexter Jackson
4. Phil Heath
5. Victor Martinez
6. Kai Green
Kurakin
Membermis on svungimine ?
Kurakin
MemberSama jama, mott on niiii kadunud, nii kui j6mmi sisse astun ei taha yhtegi masinat puutuda ja kangist r22kimata, nyd k2in jooksmas ja v2ljas kossu m2ngimas aga ikka ei ole loota, vast uue hooaja alguses on parem tunne
Kurakin
MemberHüppenöör on selleks suhteliselt hea asi, ma ise mängin kossu ja sis hüppenööriga hüppamine teeb küll eest valusaks.
Kurakin
MemberMa tõesti loodan, et Kalmuse nime ei võeta web treenerite hulgast maha, sest nii palju kui mina tean ja ma olen tellinud olen ma alati saanud head kraami kavade näol:)
Kurakin
Memberno ja kas need tabletid siis aitavad v?
Kurakin
MemberOleks sa natuke sellele tootele raha lisanud, oleks sa saanud oma naisele toitumiskava osta. Ja sangad oleks naksti kadunud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tal on toitumisega k6ik korras, ma usun et paremini kui v2ga plajudel fitness.ee foorumi kasutajatel, tal nimelt ema teeb tervislikku ja hoolikalt valitud lhade ja v2rkkidaga s88ke, too on mu enda lemmiks88gi koht
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga no ma ise arvan et ta on ennast lhtsalt natuke l6dvaks lasnud ja tahab kiiremni vormi saada..AutorPostitused