kunnar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 14, 2010 at 2:07 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #249780
kunnar
MemberMasendav, et 5-st vahele jäänust 4 olid just kulturistid.
Otile medali eest palju õnne ka minu poolt!
jaanuar 7, 2010 at 9:43 e.l. in reply to: Kui palju päevas peaks tarbima süsivesikuid,valke,rasvu ? #247749kunnar
MemberNo umbes aasta tagasi hakkasin ka mina nagu kõik korralikud inimesed jagama trenni massi- ja rasvapõletusperioodideksEi tea kas tõesti kõik korralikud inimesed jagavad trenni massi- ja rasvapõletusperioodideks. Ma küll ei jaga ja siiamaani olen ennast ikka korralikuks inimeseks pidanud, nüüd tuleb välja et võib-olla ei olegi.
kunnar
MemberMa jälle kirjutasin endale trenni logi pidamiseks spetsiaalse programmi. Google appspot-i (Java) paigaldasin, kui see midagi kellegile ütleb siin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aeg-ajalt trein featuure juurde, kui viitsimist ja vajadust on.detsember 29, 2009 at 11:35 e.l. in reply to: Kui tahad kasvada, siis tee kolm trenni nädalas… #246083kunnar
MemberMa teen. Ainult ühe harjutuse ja selle kah istudes(Mitte sellepärast et jalad väsinud vaid et võimalikult palju jalgu tõstest välja võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) – väga hull pole, parem igatahes kui rinna päeval üritada..Mina ka teen, ainult et püsti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olenevalt päevast teen veel lamades surumisi, jõutõmmet, lõuatõmbeid ja rinnale rebimisi peale kükke. Räägitakse, et ei taastu ära.kunnar
MemberHaarde tugevus annab väga palju juurde, mitte ainult jõutõmbes. Näiteks lamades surumises on kergem suruda kui kangi pigistada, olen seda ise tunnetanud. Olen sattunud isegi selle väite peale, et kükk on kergem kui kangi pigistada. Mingi närvisüsteemi värk, keha suudab kuidagi rohkem pingutada kui kangist tugevalt kinni haarata. Lihtsalt minu arvamus, et pikas perspektiivis treeningud pigem kannatavad kui rihmu kasutada. Ajutiselt ehk jah saab näiteks rihmade abil seljalihastele rohkem koormust anda, aga pikemas perpektiivis raskus langeb peaaegu kõigis harjutustes kui haare nõrk.
kunnar
MemberTahtsin seda juba ammu öelda, aga lootsid et saadakse ise aru. Nüüd, lk hiljem pole midagi toimunud, ikka lahmitakse.Vbl ta ei viitsi isegi oma söömise kirja panemisega vaeva näha. Ja see söö rohkem kõike pole ka mingi soovitus, kui ikka söömine täiesti puus on.
Pole päris nõus. Tema puhul on “söö rohkem kõike” siiski suhteliselt hea soovitus. Puhtalt süües, kanarinda ja väherasvast kodujuustu õgides on raske kiiresti kaalus juurde võtta.
kunnar
MemberAinuke võimalus kaalus juurde võtta on rohkem süüa. Küsimusele miks ma ei kasva on eranditult alati õigeks vastuseks – pead rohkem sööma. Naljakas on näha, et sedasorti tüübid alati seletavad et nad söövad väga palju. Idiootne jutt, nad söövad väga vähe ja peaksid lõpuks ometi rohkem sööma hakkama.
kunnar
MemberKuhu ma võiksin oma FIT-d kanda? Kas konto(d) on juba tehtud?
kunnar
MemberTallinnas siis on Jõutõstmisega tegelevatest klubidest Reval sport ja Sparta
detsember 12, 2009 at 6:58 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #241898kunnar
MemberMariuz ikka natuke kiirem kui Sapp ja lõi ka vähe paremini aga olen üsna kindel et ta näiteks Mirco Crocopiga vastamisi panna tal eriti lootust ei ole.Peale esimest raundi oleks lihtsalt kett vennal nii maas, kuna mass nii suur ja väsib lihtsalt kiiresti.Rammumeestel võhma siiski mõnevõrra on. Osad nende alad on ikka suht pika kestvusega. Ei maksa arvata, et nad nii kiirelt ära väsivad.
kunnar
MemberMina pean jõusaali efektiivsemaks. Vaata näiteks “päris” sportlasi. Näiteks kergejõustiklasi. Kas keegi kujutab ette, et Kanter teeks kangiga kükkide asemel mingeid keharaskusega harjutusi ja siis heidaks ketast sama kaugele või kaugemalegi? Mina igatahes mitte.
kunnar
MemberOooo jälle Aleksandr kommenteerib, meil tekkis selline küsimusi, kas sa midagi muud ka teed kui istud siin foorumis ja ajad möga suust välja???? Sinu jutust aru saades on need mehed kes kirjutavad Kalmuse foorumis kõik steroidmehed ja sina oled ainus puhas, on nii? Kui me õigesti aru saame, siis sul on kõrgharidus JAH? Aga tekst mis suust välja tuleb on nagu mingi 14 aastase tati oma. Sinu loogikat järgides, siis see mees kes müüb alkoholi on räme alkass, kuigi ise seda ei tarbigi!!!!!!!!!Alessandro ei öelnud ju kõik, ütles enamik. Põhjendusest miks ta ei taha konkreetseid nimesi öelda saan ma ka aru. Aga sellest miks paljud talle nüüd “peale hüppavad” ei saa küll aru.
kunnar
MemberMinumeelest esitas Alessandro üsna loogilise arutluse. Pole mõtet teda seetõttu tühjaks kohaks nimetada.Internet on suur ja lai. Kus need asjad täpselt olemas on?
Oli üks lugu, kus president Tokko andis mõlemale (Kiivikas, Kalmus) dopingut (ise tunnistas üles). Muidugi tagantjärgi enam kindlaks ei tee kas mõlemad ka tarvitasid antud dopingut, aga vahele jäi, või siis võeti, ainult Kalmus.
kunnar
MemberYldse… 6ppige oma emakeelt.Teil puudub tunnistaja, et Argo valetab. Punkt.
Inimene v6tab omaenda rikutuse tasemel asju. Minu arvates on n6me midagi taolist valetada…
Kui inimene kes 20 aastat on kulturismiga tegelenud väidab, et ei tea mis asi on stanozolol ja räägib mingist müstilisest 4 kg kaaluvast ja 300 krooni maksvast Geinerist mis sisaldab steroide ning millest keegi kuulnud pole ja Googlest selle toote kohta ka infot ei leia, siis on minu meelest põhjendatud tema jutus kahelda. Mitte rikutuses pole asi, vaid terves mõistuses.
kunnar
MemberSaab äki mõne lingi, kus sellest MM teemast juttuhttp://forums.fitness.ee/index.php?automod…;m=8&y=2009
AutorPostitused