Skip to main content

kunnar

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 204 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Arutlus kava koha pealt #295870
    kunnar
    Member

Ma seda mõtlesingi, et mina lihtsalt ei ole tema sellest seisukohast vaimustatud.

Miks see siis nii halb on? Ma olen teinud tõmmet nii peale kükki kui eraldi päeval, mõlemat pidi täiesti võimalik treenida. Peale kükki tõmbe tegemisel on omad eelised, näiteks esiteks kükid on heaks soojenduseks enne tõmmet ja teiseks imiteerib nii treenimine rohkem võistlusolukorda kus ka tõmbed peale kükke.

in reply to: Arutlus kava koha pealt #295848
    kunnar
    Member

3 puhkepäeva sellepärast, et esialgne küsija ütles, et muud moodi pole võimalik:)

Rippertoe tsitaadi kohta ütleks seda, et mõistlik on ikka vahetada, aga teha seda ühte asja kõvasti. S.t. tõmba VÕI küki jalapäeval , aga tee seda nii, et sa ei oleks p*ssy.

Rippetoe kavades on küll reeglina tõmme pärast kükki.

kunnar
    Member

Tuletaks kõigile meelde, et täna on 1. aprill:D

Mina igatahes olen täiesti tõsine.

kunnar
    Member

Jõumale on hea idee! Aga, muuseas selline ala nagu chess boxing on täiesti olemas: http://en.wikipedia.org/wiki/Chess_boxing, tehakse võistlusi ja puha chessbase.com on võistlustest kokkuvõtteid tehtud, partiisid analüüsitud jne. See ei ole aprilli nali, täiesti reaalne asi.

in reply to: Lamades surumise võistlus harrastajatele #295223
    kunnar
    Member

Kuidagi ühekülgne võistlus- ainult surumised. Võiks olla ka lõuatõmbed sees või midagi taolist. Pole ime miks kõigil õlad haiged, kui ainult surumist propageeritakse.

Propageerimisest vigastused ei teki.

in reply to: Uruguay jalkamehed Spartas #295035
    kunnar
    Member

Ma olen näinud Eesti jalgpallimeeskondi varem jõusaalis treenimas ja nad treenisid umbes samamoodi kui Uruguay omad. Pealtnäha küll täiesti kaootiliselt, igaüks teeb seda mida tahab ja seal kus tahab, mingit süsteemi ei paista olevat. Jalgpallurid vist ei pea jõutreeningut eriti oluliseks.

in reply to: tõsine mure!!!! #295032
    kunnar
    Member

Üs võtad kreatiini ja “loputad” siis jälle kohe välja?

Kohvi kohta on nii ja naasugust infot, ei oska mina öelda kui võimas või kui nõrk diureetik see tegelikult on. Võib-olla alahindasin kohvi mõju.

in reply to: tõsine mure!!!! #295030
    kunnar
    Member

Üritasid sa teha ka laadimistsüklit?

Kahel korral olen võtnud, esimesel korral tegin laadimistsükli teisel korral mitte. Võib-olla oli probleem ka kohvi joomine, seda ma kipun liiga palju jooma ja ausalt öeldes ega kreatiini tarvitamise ajal ka ei vähendanud kohvi tarbimist.

in reply to: tõsine mure!!!! #295026
    kunnar
    Member

Tobe on küsida, et mis allikatele tuginedes võetakse kreatiini piimaga (allikad on seinast seina…ja paber kannatab kõike jne)… Parem küsin, kas keegi meie seast nii ka võtab? Millised on tulemused? Ma pigem usaldan inimeste eneste kogemusi kui internetilehekülgi.

Ma olen võtnud kreatiini nii piima kui mahlaga ja mingit vahet ei olnud. Ei tabanud absoluutselt mingit muutust – jõunäitajad, kaal, enesetunne, taastumine kõik jäid samaks. Areng sama kui ilma kreatiinita. See lisand ei toiminud üldse, isegi kõige õhkõrnamat muutust ei tajunud.

kunnar
    Member

Küsin korraldajatelt veel “hobisportlaste” kasutatava varustuse kohta – ühesõnaga pikad liibuvad jooksupüksid oleks okei? Jalanõud on enda valida? Kas kindaid võiks kasutada kui tahaks?

See sõltub võistlusest ka, näiteks Tallinna Karikavõistlustele lubati pikkades liibukates, EMV aga oli trikoo kohustuslik. Võistlesin mõlemal võistlusel varustuseta (vöö ja sidemed ainult), EMV-l oli pehme maadlustrikoo moodi asi seljas.

in reply to: 32. EMV jõutõstmises: videod ja fotod! #293760
    kunnar
    Member

Ma pole kogu võistlust näinud ning seega nii mõnigi sooritus on vahele jäänud nii et tahaks küsida: kas mõni mees teeb jõutõmmet ka “tavaliselt” ehk et mitte sumo seisakuga vaid jalad kitsalt ja käed väljaspool jalgu? Nii palju kui ma olen vaadanud on vist pea kõik sumot tõmmanud. Küsin sest ma ise suudan sumo stiilis palju vähem tõmmata kui “tavaliselt”.

Mul läks ~8 kuud enne kui sumo stiilis rohkem tõmbama hakkasin. Alguses oli ikka sumo pikalt maas. Treenisin tõmmet korra nädalas, üks nädal sumo stiilis teine nädal kitsalt.

kunnar
    Member

IPF juba teeb varustuseta MM-i, loodetavasti hakatakse meil ka siis varustuseta võistlusi tegema ja see teema langeb ära. Sel juhul saaksida varustuseta võistlemist eelistavad sportlased keskendudagi ainult sellistele võistlustele, sest väljund on olemas kuni maailmameistrivõistlusteni ja ei ole mingit “vastuvoolu ujumist” nagu kasutaja lifter kirjutab.

in reply to: Kõik on võimelised lõuga tõmbama #290738
    kunnar
    Member

Kõige ülahinnatuim harjutus on kangiga lamades surumine, aga kahjuks lõuatõmbed kõige alahinnatum.

Lõuatõmme ei ole võistlustõste, lamades surumine on. Klassikalised tõstjad võistlevad rebimises ja tõukamises, jõutõstjad võistlevad kükis, lamades surumises ja jõutõmbes. Rammumehed tõstavad kivisid ja teevad muud taolist, pole veel näinud et neid lõuatõmbeid pannakse tegema. Lõuatõmmetes ei võistelda ja sellepärast on see lihtsalt üks paljudest abistavatest harjutustest. Muidu hea harjutus küll, aga võrreldes lamades surumisega ikkagi teisejärguline.

in reply to: Tallinna Lahtised KV jõutõstmises #290588
    kunnar
    Member

Youtube link tuleb mul küll ilusti lahti.

in reply to: Kükk #289897
    kunnar
    Member

Kui on painduvusega probleeme, siis pole hea mõte iga hinna eest sügavkükke teha. Täis sügavust on mõnikord võimalik saavutada kui selg kõverasse ja puusadest lõdvaks lasta, aga see pole hea mõte. Painduvus peaks aja jooksul paranema kui sellega tööd teha, kuigi mõnel inimesel see võib-olla ei saagi sügavküki jaoks piisavalt heaks.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 204 total)