Skip to main content

kummarZ

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
  • kummarZ
    Member

ma mõtlesin ujumise peale aga tõesti ei meeldi mulle. Kasulikum ta oleks aga arvan ,et pigem teen miskit mis vähem kasulik aga meeldib rohkem. Sest muidu ma peaksin end iga kord tagant utsitama , et ujuma minna. Aga rattasõiduga saaksin pidevalt teha ja motivatsiooni jätkuks.

Kui nati kaalust alla võtan, siis MMAse…!!

kummarZ
    Member

Ma arvan, et ootan mõni nädal veel ja äkki siis ilm juba OK jalgratta jaoks.

in reply to: Imelik paksuna jõusaali minna? #337543
    kummarZ
    Member

Tänud kõigile…

Olen käinud jah mõned korrad nyyd (3 korda) . Paari inimesega tutavaks saand, kes näpunäiteid jagand jms.

Ning samas kui ikka heal kellaajal käija, siis pole pikad järjekorrad ka. Ning mul põhimõtteliselt ainult kangi ongi vaja (ja väiksemaid ka aga põhi asi on kang)

uuesti tänud

in reply to: Imelik paksuna jõusaali minna? #337074
    kummarZ
    Member

Tänud teile.

Aga jah, vaatasin , et igalpool olid ka järjekorrad ..

Mul on väga vaba graafik , nii et saan minna iga kell. Mis kell on tavaliselt kõige vähem rahvast jõusaalides?

in reply to: Imelik paksuna jõusaali minna? #337029
    kummarZ
    Member

Kindlasti on kellegil olnud ja kaasa arvatud minul. Aga sellest saab paari korraga üle, lihtsalt tee oma asja sest, enamus tegelevad ikka oma assjadega. Vaata siit mingi algajate kava endale, vaata harjutused läbi ja siis toimi sama moodi ka jõukas.

Kui ise täiesti algaja olin siis tegin samamoodi ja saalis silmanurgast piilusin ka teiste tehnikat ja sooritust.

Edu !

Ok tänud.

Ma vaatasingi enne minekut siit ja youtubes videosi. Plaanis oli teha squatte, chestpress, deadlift (suur 3 ühesõnaga) . Ehk siis nagu fullbody workout 3x nädalas.

Aga kui kohale jõudsin, siis tehnika tundus hoopis teine kui need mis videodes nägin. Ei osanudki yhtegi riistapuud seal kasutada.

Ja siis halb veel see, et iga kangi v masinataga oli rahvast v järjekord. Ja siis kui läheks mina sinna alles õppima ja proovima mis mida teeb, tundus suht imelik ….

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)