kummar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kummar
MemberRebasele siis – kas olen ,Tegija, enda arust veel mitte, kuna enese püstitatud eesmärgid saavutamata veel. Kui tahtsid küsida, kas tean millest räägin ,siis vastus ,tean ja väga hästi. Kui huvi pakub siis treenind olen umbes 5 aastat ja selle aja jooksul ka juunioride jõutõstmise sarjas Eesti meister olnud, nii , et ma ei kuule seda juttu söbralt, kes teiste sportlastega aluspesu vahetab Nb (see oli hea)
??:”> vaid suheldes teiste inimestega, kes treenivad ja võistlevad. Miks ma nimesi ei nimeta kulla mees, sest ei lasku nii madalale, et hakkaks kedagi seljatagant panema, kui sa lugesid siis mainisin, et tippspordis ei saa eriti ilma lisa kütteta. Minul on see asi selge ja inimesed, kes kasutavd see on nende oma asi ,mina sinna oma nina ei topi. Lihtsalt jutt, et olen maailmameister ja söön iga hommik muna ja saia ning piima, see lihtsalt on juu naeruväärne ja seda üritangi selgitada. Mis puutub Kalmuse ja Oti vahelisse konflikti, siis oleks huvitav teada kummal õigus on ja tõde oleks väärt rahvale ka teada anda, mis siis õite sünnib.kummar
MemberTegelt on hea, et see nüüd välja prantsatas, kuna see oli ka jube jama näitemäng, et kes tõestab, et olen võtnud no kuulge see oli vaid aja küsimus millal Kalmus selle välja ütleb ja valel pole vajuda siin kuhugi. Kuigi tegijamad teavad, et selles spordis ilma ei saa aga seda ei ölda jah välja, kuna mõni noor võib lolliks minna. Aga see kõvatamine oli asjatu, et ma pole kasutanud, see selle supi käärima pani.Kelle raha jagada ??? Jäägu see rahva otsustada.
??:”>kummar
MemberKui aus nüüd olla, siis see jutt, et kes tõestab, et olen kasutanud saab 100 tonni on õige juu, kui on tõendeid, mis vett peavad laduge ette ja asi korras. Ott võis kindlalt väita rõhutan sõna siin tõestage, selle all mõttles ta siis toppinguproovi, mis näitaks, et ta on pannud. Ottil on õnnestunud proovidelt puhtana välja tulla. Aga iga mees, kes pikemalt juba treeninud teab nii Mareku kui Oti puhul ,et tegu ei saa olla puhaste poistega, sest mehed ,kes nii kaua teinud ja juba nii öelda tippu pürgivad seal ei ole puhtaid poisse, midagi on ikka tarvitatud. See sopaga loopimine nüüd on natuke liiga madal juba. Ning teadmiseks teistele, et on võimalik ka ennast enne proovi puhtaks teha teise keemia abil ning proov ei pruugi midagi näidata. Nende meeste suuruseks pudru ja kohupiimaga ei saa, kahju, kui kellegi lootused rikkusin, kuid tegelt saab, kui treenida nii umbes 150
??:”> aastat võibolla, siis kui järepidevad olete. Edukummar
MemberMehed, see ongi jõutõstmine ja selle stiilis surumine. Kuna silda minnes on parem suruda ja annab eelise. Muidugi tuleb arvestada, et selles stiilis on raskus tähtis mitte puhtus ja korduste arv, kes ei tea siis särk on ka kaitsva eesmärgiga, et õlad laiali ei vajuks ilma oleks täiesti haige juba….vot selgituseseks siis austagem neidki, kuna 300 sotti rinnalt on ikka mega saavutus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kummar
MemberKui teema käima tõmmatud siis lisan oma arvamuse ka. Doping, kui selline eksisteerib igas spordis ja ained mida kasutatakse on lihtsalt erinevad. Eesti tasemel rääkides arvan, et persoonid, kes tipus umbes 85 protsenti on nedest kasutanud, samas see minu arvamus, ning see põhineb faktidel ja oma võistlus kogemustel eriti jõutõstmis vallas , ei nimeta aega ega osavõtjaid. Kui võistleja, kes surus, näiteks 2003 rinnalt 130 kilo tegi aastaga juurde 110 kilo, ehk surus siis kokku 240 tehke järeldused ise. Mida tahan öelda, et kui tipud kasutavad siis ei tehta seda pimesi vaid range kontrolli läbi ,nagu olen arusaanud, kuna tänapäeva sport on läinud selliseks, kui tahad rongil püsida ja vedurit juhtida tuleb erinevaid kütuseid kasutada. See ei tähenda seda, et inimene läheb trenni käib nädala ja hakkab süstima ja jumal teab mida neelama, vaid kui ollakse treeninud end juba aastaid ja mingil hetkel tekib tekib lihtsalt seisak või geneetilinepiir tuleb ette, siis millegiga peab sealt üle saama. Dopinguga on selline asi, et seda on võimalik ka verest välja ajada teise keemia abil, aga see juba suurem teadus. ?hesõnaga mida öelda tahtsin- keemia on proffidele ja nagu Inna Uit ütles Eesti tasemel pole mõtet seda küll kasutada. Minu arvates õige, see annaks võimaluse ka paljudele noortele ja asjast huvitatuile, kuna hetkel paljud lihtsalt ei tulegi võistlema.
kummar
MemberEnda poolt võin lisada kõhu kohta järgnevat. Kõhuga oli mul pidevalt probleeme, kuna isegi dieedi ajal ei paistnud kõht välja ( korralikult siis). Kuna kõik ikka mainisid, et kõht ei arene ja see tuleb dieediga välja. Hakkates treenima kõhtu iga trenn ja tunnetus see juures on selline, et surun kõhu pingesse istessetõusu ajal, ehk kõht on koguaeg pingul. Olen teinud märgatavat edu, raskusi pole kasutanud, kuna pingutades kõhtu kogu korduse ajal ei suuda ma neid üle 10 teha. See süsteem töötab minu peal, seega ei väida, et just nii peab tegema. Jõudu
kummar
Member3 kuud, kui kestab noorteaeg võib sul kaal langeda, kuna aeroobset tehakse jah palju, mis võib ju sulle tegelikult kasuks ka tulla. Süüa saab hästi ja kui viitsid veel õhtuti mõned pumbad ka juurde visata pole hullu midagi.
kummar
MemberPärnus on päris hea valik Kimberi klubis, mis asub kesklinnas Seegi tänaval. Olen ise sealt ostnud hinnad sootsad ja kui vaja saad kohapealt ka informatsiooni treeneri käest, kuida mingit toodet kasutada.
kummar
MemberNii, esiteks kui seda jooki juua ja mitte trenni teha ega siis erilist tulemust ei ole. Kuna jook põhineb l-garnetiinil siis kasulik on ta igal juhul( vaata selle kasulikust- artiklid ja sealt tervis, kuna seda nim, nii öelda ka imerohuks. Aga kas seda nii sama võtta kui trenni ei tee, see jääb sinu otsustada. NB- kui nii sama võtta siis juba tablette.
kummar
MemberKas õhtusöögiks riis natuke liiga palju kaloreid ei anna??? Pakuks tuunikala, munavalged, kodujuust vöi nendest kombineerituna omlett.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kummar
MemberLaupäeval oli tangidega mõõtes 1,3 aga arvestades nende usaldusväärsust, siis kuskil 2,3
kummar
MemberKriitikule.
Vaata meheke asi siin natuke jah selline, et ei paista lailihas välja aga asi ei pruugi alati olla lihase puudumises, kuna tegu kulturismi ja poseerimisega siis äkki lihtsalt sattus kehv poseerimine millest pilt tuli, teisel vennal jälle õnnestus. Eks väkh teab oma puudusi ise, kuid pildi järgi alati ei saa hinnata. Aga noh natuke kritiseerima peab eks see ergutab ennastki kriitilisemalt jälgima. Nb. Selg võib natuke väiksem ju olla, kuid see eest käsi ja kõht ideaalsed, mis siin ikka !
kummar
MemberÜlekaalulisus lihaste arvelt on väga harv juhus, kuid see on siiski võimalik. Näiteks kui oled 180cm pikk ja kaalud 100 kilo isegi, kui see on puhas lihas nimetab arst seda ülekaalulisuseks, kun süda peab poole rohkem tööd tegema ja see on koormaks südamele mille tagajärjeks võib olla kõrgenenud vererõhk ja muud liigese hädada. Aga olgem möistlikud 100 kilo puhast lihast see on juba puhtalt treenides absurd, kui arvestades, et üle 85 kilo hakkab juba suure tõenäosusega rasv tulema.
oktoober 24, 2005 at 2:01 p.l. in reply to: Konjugeeritud linoolhape, CLA, Cis-9-Trans-11, C9-T11 #58280kummar
Memberbio cla- kogemus puudub, kui olen cla proovinud ja kui toitumine korras ja aeroobset korralikult siis aitab küll .
kummar
MemberIse olen proovinud vadakut juua koos glutamiiniga kuna paljud seda ei kiida läksin üle kohupiima peale öösiti. Tulemus siis.: hommikul kui tõusin oli palju parem tunne, kuna lihased on täis ja ei ole sellist nälga, nagu varem, aga mingit kasvu efekti nagu pole. Olen ise dieedil ja otsisin võimalust, et organism öösel lihaseid energia eesmärgil ei lagundaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused