kult
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kult
MemberKui oleks võimalik siis äkki saaks ka seda kava näha. kuupik@hot.ee
kult
MemberSured maha kahe nädala jooksul. Neid kokku segades saad erilise mürgi.
kult
MemberKava on mul nii et :
1.Rind,biiceps,käepealsed
2.selg,trapets
3.vaba
4.õlad,triitseps
5jalad(kükk,press,sirutus)
Kõike teen püramiidis 4-10 kordust sserias ja 3-4 seeriat
Ja ületreenigut mul pole kuna jõudu tuleb ikka kõvasti juurde ja puhkan korralikult ning menüü on ka korras isegi valku panen peale trenni.
kult
MemberAsi on siis väga viltu kuna praega rinnalt max on 95 aga kükki teeks maani välja ma arvan kuskil 80 ga ja rebin max 140. Nüüd peaks vist rinna üldes kavast välja jätma ja ainult jalgu ja biicepsit tegema hakkma kuna biicepsiga teen ka ainult 30ga seeriat.
kult
MemberMul praegu pole veel jõudu aga varsti peaks ikka tulema kaa
kult
MemberMina söön lõssipulbrit ja tuleb juurde nii et vähe pole. Ostan 25kg kotti ja sellest jätkub mitmeks kuuks. Kuna pole kulturist vaid kult siis minu eesmärk on jõud. Minu kehapeal olev rasvakiht mind ei huvita. Peaasi et põkk välja näen.
kult
MemberMis te siin norite rsk biic50 on normaalne vend.
Kui on probleeme siis öelge mulle ja ma vaatan äkki leiame lahenduse mitte ei nääguta siin niisam.
kult
MemberProovi searasva, müüakse 250g pakkides.Hind 6.50. Soovitav päevane kogus 2- 3 pakki. Üks pakk tuleks kindlasti süüa enne magama minekut. Väga hea ka pohmelli ravim. Kuu aja pärast on vähemalt sardelli välimus garanteeritud. Head Isu ! Kirjuta kuu aja pärast uuesti kuidas mõjus (muidugi kui su rasvased näpud veel klahve eristavad).
-
AutorPostitused