kukemaim
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kukemaim
MemberMa siis ütlen ka vahelduseks midagi, mille peale saate edasi siin virtuaalset mind tümitada. /pange täiega!/Nii: Esmalt soovitan intervjuu uuetsi HOOLIKALT läbi lugeda, miks ma seda tegin mida ma tegin.
Teiseks soovitan veelkord HOOLIKALT lugeda miks ma seda tegin, mida ma tegin ja igaks juhuks lugege veel kolmas kord ka. Kes ka siis aru ei saa…. kahju, pole midagi teha.
SINA 47 näiteks ei pea minu wff i saavutusi millekski. Ok, pole neid ka ise ei ta mis eriliseks pidanud, need on lihtsalt minu saavutused, tiitlid ja kogu lugu. Miks ma IFBB prode seas laineid ei löö? Aga just selle pärast ei löögi, et mul on natuke ehk rohkem mõistust peas kui sealsel seltskonnal. /geneetika on mul muidugi sitem kui igal teisel kes siin sõna võtab/ Tõsi, pakun, et sealsele top 10le tasub see enesehävituslik keemia manustamine ehk ära, ülejäänutel aga läheb sellesama kama peale rohkem raha kui tulemused sisse tagasi toovad. Aga ka neid ei mõista ma hukka, sest tean väga hästi mis tähendab olla hingelt kehaehitaja. NEED MEHED ARMASTAVAD OMA ALA JA SEE ONGI KULTURISM. NEID EI HUVITA MIS SAAB 10 AASTA PÄRAST. KAS PEAKSKI, KAS KÕIK PEAKS MÕTLEMA NII NAGU MASENDUNUD JA KOMPLEKSIDES VAEVLEV EESTLANE. (PALJUD NEIST).
Mind näiteks ei koti abs L mida sina teed oma kapis. Näpid väikseid poisse või tüdrukuid, või mine tea, paned oma ema, mul täiesti suva. Nüüd sa kirjutad, et vaatake kuidas Kalmus julgeb ennast siin avalikus portaalis väljendada, mida ta endale lubab, et milist eeskuju annab noortele ja mida kõike veel siin mulle ette heidetud on. JULGEN JAH JA SELLINE MA OLEN NAGU OLEN. KÕIK KES SEDA LOEVAD TEVAD, ET SELLE KIRJUTASIN MINA, MAREK KALMUS. just nii ajuvaba nagu ma olen, SAVI. AGA KES OLED KRT SINA 47???
MINGI HALE VÄÄRAKAS, SEST NIME SUL JU POLE!!?? PANE IGALE OMA POSTILE ÕIGE NIMI ALLA. MIS SIIS , ET ÜLDSUS SIND EHK EI TUNNE, SAAME KÕIK TUTTAVAKS. KRT, MINGI JUBE LAHMIMINE KÄIB, ANONÜÜMNE, MARU LÕBUS. KÕIK , VÕI VALDAV ENAMUS SIINSEST RAHVAST MÕISTAB MIND 100GA HUKKA. HALEDAD OLETE, TEHKE SEDA OMA PÄRISNIME ALT SIIS ON SEE KA MIDAGI VÄÄRT. Kui seda ei ole, ei tehta siis on need teie siinsed ritta seatud sõnad üks suur mõtetus. ÜLIM ARGPÜKSUS, JUST SELLINE NAGU ÜKS EESTLANE ENAMSTI ONGI.
Mulle see korda ei lähe, kuid pidasin vajalikuks siiski seda teile meelde tuletada.
Mina olen oma teo teinud, võtan vastu karistuse milline see ka siis ei oleks, teadsin seda juba siis kui alustasin ettevalmistust selleks sügiseks, ei põikle, ei ürita süüd kellegi kaela veeretada jne.
JA VEEL KORRA: MIKS MA SEDA TEGIN, LUGEGE INTERVJUUD. KES ASJU JAGAB PEAKS ÜSNA LIHTSALT SELLELE SEALT VASTUSE SAAMA. LUGEGE MÕTTEGA, ÜRITAGE ENDALE ASI SELGEKS TEHA NAGU ENNE EKSAMIKS VALMISTUMIST, KUJUTAGE ETTE, ET SELLEST SÕLUB TEIE TULEVIK, VÕI VEEL PAREM, ELU KUI MUIDU EI SAA. MINGIT EBAAUSAT MÄNGU MA POLE MÄNGINUD KUI OMA EESMÄRKI SILMAS PIDADA.
KÜLL AGA VABANDAN KÕIKIDE EESTI KONKURENTIDE EEST, KEDA MA SELLISELT OMA EESMÄRKI PÜÜDES VÕITSIN EMV-L. SELLES SUHTES SAAB KORD PEAGI JALULE SEATUD JA KÕIK KES ÕIGED MEHED OLID KA VASTAVALT AUHINNATUD.
Kas andsin oma teoga noortele halba eeskuju? Jah, kõik kes mõelda ei oska võisid seda saada küll. OLEN VALMIS KA NENDE EES VABANDAMA, KUID VAEVALT SEE NEILE MÕTLEMISVÕIME ANNAB.
Olege tublid!
Ja muidugi…. TÕRVAKE NÜÜD EDASI! edu!
nagu väike tita.
kukemaim
MemberKui siin lugeda Kalmuse intervjuud ning mõningaid postitusi, siis hakka või vägisi uskuma, et pooled kulturismiga tegelevad isikud on poolearulised.Nt: 1)Mõni kiidab, et mis te kalmust maha teete-vaadake kui kaugele ta jõudnud on…????!!!???
2) Mõni ütleb, et kalmus on surmani tema iidol, sest tal on niiii hea keha…
3)Mõni ütleb POLE HULLU, et see normaalne….???!!?!!!??
4)Mõni imestab, et nii lahjat dopingut kasutas, oleks võinud rohkem ja “kõvemaid” steroide kasutada???!!?!???
5)Mõni arvab, et VAHET POLE, et nii peabki…??!!???
Ja eriti see näitab ükskõiksust noorte algajate vastu, kes saavad pigem innustust sealt intervjuust ja foorumist.
See on umbes sama võrdlus,kõrge ametnik Aavo Viiol pani riigikassast 8 milli pihta:
1) Miks te teda maha teete, vaadake kui kõrgele ametipostile ta tõusnud on
2) Mõnele jääb surmani iidoliks, sest tal on 8 milli mida raisata
3) Kahju, et vahele jäi aga muidu normaalne mees
4) Oleks võinud ikka siis täispangale minna ja 80 milli tasku panna…amatöör ma teeks paremini
5) Saaks ise pukki teeks sama…
WTF???? MIS TOIMUB???
pihtas põhjas
kukemaim
MemberMulle meeldib see blond rohkem!
kukemaim
MemberHabe on see eest ilusasti ajatud! Oleks mul ka nii tihe teine.
kukemaim
MemberMiks mul see küsimus tekkis? Olin harjunud tricepsit treenima enam vähem 8-14 kordusega ja korralikku lihasvalu oli suhteliselt raske saavutada. Proovisin siis ükskord ka 20-30 kordusega ja järgmine-ülejärgmine päev oli aiai.
Eks see oli siis lihtsalt lihasele harjumatu ja sellest ka suurem valu.
kukemaim
MemberKas tal on nihkes või
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)