Kuido Jõgisalu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kuido Jõgisalu
MemberHei sõbrad, toetajad ja kõik, kes Te minu tegemisi jälgite!
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Venitasin natukene postitusega, varsti juba nädal möödas hooaja avalöögist Rootsis aga nüüd teen postituse ära. Lõpuks ilmusid ka pildid võistlusest, seega hea need siia juurde lisada. Laupäeval toimus Rootsis Malmös väga kõva tasemega Sweden Grand Prix fitnessi ja kulturismi võistlus, mina käisin laval men’s physique +182cm kategooria raames ning õnnestus saavutada koht finaalis ning lõpetasin kuuendana. Minu pikkuses oli laval kokku 16 kutti, üks eestlane (hea sõber Hans) veel peale minu ning 14 Rootsi atleeti, seega rõõm on tõdeda, et jätsin seljataha 9 kohalikku noormeest! Viiendale kohale kaotasin 3me punktiga, seega palju puudu ei jäänud paremast kohast.
Reedel kui Malmösse jõudsime ning õhtul regama läksime, siis jäi hing ikka kinni kui minu võistluskaaslased särgid maha võtsid, tase on seal kõva, vormid ulmelised. Arvasin, et mul seal väga asja ei ole, lähen esimese lennuga tagasi
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Kuid järgmisel päeval läksin külmanärviga peale, et tuleb mis tuleb! Esimene ring sai laval käidud, tundsin ennast jube närviliselt, Kadri ütles ka et hästi on näha kui pinges ma olen, vahetasin pidevalt poose,kuna olin ebakindel jne. Saime lavalt maha ja tuli ootama jääda kuni öeldakse kuus nime, kes finaali saavad. Kadri tegi grimmile veel parandused, kuna äkki ikka pääsen finaali, lootus sureb viimasena!
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Laval oli jube palav, seega grimm voolas korralikult
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Lõpuks tuli lavakohtunik nimesid ütlema, et kes need kuus finalisti on ja kuulsin siis ka enda nime ning see oli selle võistluse parim hetk! Finaalis võtsin rahulikult, ei poseerinud üle ja katsusin sujuvalt asja ära teha. Ning autasustamisel 6nda koha karikas!
” width=”20″ /> Võib hooaja alguse lugeda edukaks, üks põhjamaade tippvõistlusi ja finaali koht
” width=”20″ />Üldiselt sujus reis hästi, lennud/rongid sõitsid nii nagu vaja, hotell võistluspaigast 200m. Ilm oli kahjuks seal nadi, sadas ja tuul jne.
Super grimmi tegi loomulikult minu elukaaslane Kadri, aitäh kallis!
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Panen siia ka mõned pildid lavalt. Kehakaal 86,2kg võistluspäeval. Viimati käisin laval sügisel EMV raames, siis oli kehakaal 88,4kg. Pilt võiks veel teravam olla aga väga auku ennast toiduga tõmmata ei taha. Kõige rohkem jään vastastele alla kõhuga, no ei tule see nii esile nagu teistel, tee mis tahad! Aga annan endast veel parima ja tulevased võistlused teen teravamana!
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Järgmine võistlus pühapäeval Riias Läti meistrikad!
Suur Aitäh toetajatele, kes aitasid Rootsi tripile kaasa!
Vaata ka pilte: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=470695049802208&id=375832252621822
aprill 19, 2016 at 5:16 p.l. in reply to: Sweden Grand Prix 2016 – 4 medalit Eestile! GALERII #386268Kuido Jõgisalu
MemberTulemused üleval:
aprill 16, 2016 at 8:24 p.l. in reply to: Sweden Grand Prix 2016 – 4 medalit Eestile! GALERII #386225Kuido Jõgisalu
Member2 tundi tagasi, a n d y ütles:Õnnitlused maestrole ja Raigole ja Andrale ja Siimule
” width=”20″ />Aga seda posedowni videot vaadates tekkis mul küsimus, et kas dopingukontrolle ka tehti?
Paari mehe kõhud olid ikka üsna pundunud

ei olnud siin dopingukontrollist haisugi…nii ei saaks siin pooled vennad lavala, isegi mens physiques, rääkimata kulturismist
aprill 16, 2016 at 5:40 p.l. in reply to: Sweden Grand Prix 2016 – 4 medalit Eestile! GALERII #386212Kuido Jõgisalu
MemberOtt ja Raigo lammutamas overall posedown’il
” width=”20″ />aprill 16, 2016 at 4:43 p.l. in reply to: Sweden Grand Prix 2016 – 4 medalit Eestile! GALERII #386206Kuido Jõgisalu
MemberKuido Jõgisalu
MemberKuido Jõgisalu
MemberHei!
Eelmises postituses mainisin, et tervis kehva, kahjuks see siiani nii
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_sad.png” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> täna juba viies päev ilma trennita. Kerge palavik ja päevad läbi olen vines, pea on tohm otsad. Tundub et keha andis alla ja ei ole nõus selle ettevalmistusega, õnneks pole kaalu käest ära lasknud, pean püsima lainel, et tuleval laupäeval laval vormi näidata.
Täna käisin ja tegin Ramiliga poseerimise ja pilt on hea, need haigus päevad vb natukene tühjaks keha tõmmanud aga kui uuesti saali saan ning järjepeale, siis usun, et pilt läheb kohe märkatavalt paremaks!
” width=”20″ /> loodan teisipäeval trenni teha!
Vaatamata kehvale tervisele käisin eile Tartus, toimus algajatele LEKV, meie Pärnu Spa&Sport Tiim Go Fit esines hästi, kõik võistlejad esikolmikus!
” width=”20″ />Minu tubli neiu Kadri aitas seal paljusid grimmiga, seega sain ise rahulikult olla. Trennikaaslane Edgar võttis võidu juuniorite ja absoluudi rannafitnessis! Poisil on sellel alal tulevikku
” width=”20″ />
Kuido Jõgisalu
MemberHei!
Võistlused lähenevad ja lähenevad, õnneks vorm paraneb ja paraneb samuti
” width=”20″ /> ütlen ausalt, mulle see dieet ei meeldi, tunne on selline, et võistlusteks tõmbun täiesti kokku
” width=”20″ /> lihased hakkavad küll järjest paremini välja joonistuma aga peas on ikka mõte, et kaotan kogu lihas lopsakuse mis on. Jõusaalis käiakse ikka, et suuremaks saada, mitte kahaneda ju
” width=”20″ /> Aga õnneks olen hetkel saanud vormiga rahulikult tulla, kiirustama ei pea, esimesed võistlused järgmine nädalalõpp aga viimased alles ca kuu pärast. Plaan on parim vorm teha ikka viimastel võistlustel. Leian, et vormi hoida ideaalsena terve üks kuu, on ikka suht keeruline, seega ajastan selle lühemale perioodile.
Mis muidugi hästi tore, eile õhtul läks enesetunne imelikuks, külmavärinad ja jube palav jne. Täna ka väga nadi olla, õnneks palavikku ei ole veel tulnud, ptui-ptui-ptui! Võtan kaheks päevaks hoo maha, trenni ei tee, lasen kehal puhata viimastel nädalatel ikka korralikult hagu andnud ka. Söön vitamiine ning turgutan immuunsüsteemi! Reedel tahaks juba uuesti trenni minna ja laupäeval Tartusse, toimub ju Lõuna-Eesti karikas
” width=”20″ /> Lähen koos elukaaslasega abistama lava taha trenni ja tiimikaaslast Edgarit, kes astub lavale juunioride rannafitnessis
” width=”20″ /> Poisil on hea vorm! Lähme kindlasti medali järgi
” width=”20″ />
Kes on tähele pannud, siis hakkasin pidama ka väikest moodi videblogi või nii
” width=”20″ /> lähipäevil on uut klippi oodata!
Kui kõht tühjaks läheb! Protein Smoothie mix, keefir, banaan, chia seemned ja apelsin!
Olge terved!
Kuido Jõgisalu
MemberTäna jalapäev, kordused seerias 15, mõnes isegi kuni 25. Videos lühike ülevaade, veel tegime kõhtu ja kardiot ning videos ei ole ka harjutust säärtele. Igatahes korralik trenn, mahlad jooksid ja kõrvad olid pingutusest lukus!
Kuido Jõgisalu
MemberJa siis siin ta on, siis ma laadisin, siis tegin ja siis ja siis
” width=”20″ /> igatahes 3min puterdamist ja kokutamist on Teie ees, minu esimene videoblogi!
” width=”20″ />Kõik tagasiside ja kommentaarid on enam kui teretulnud!
Kuido Jõgisalu
MemberViimati tehtud vormipildid ka, nüüd küll 9 päeva juba tagasi
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_tongue.png” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
Kuido Jõgisalu
MemberHeihei!
Kolm nädalat jäänud ja siis Rootsi minek, aega läheb ikka jube kiiresti, alles oli kuu esimeste võistlusteni
” width=”20″ />igatahes ootan juba, et saaks selle esimese võistluse ära teha! Olen lõpuks paika saanud ka terve kevadise hooaja võistlusgraafiku, sellest ka varsti täpsemalt, algab Rootsiga nagu juba mainisin ja siis pm terve kuu jutti, iga nv
” width=”20″ /> tuleb põnev ja kiire aeg!
Vormiga olen graafikus, kõik sujub hästi, ei taha ennast täiesti ära näljutada nagu eelmine kevad, seega võtan rahulikult ja vaatan peegelpilti!
Täna lähen jälle Ramili bodypumpi, kuna jõusaalist vaba päev, seega mõnus kardio ja pärast piinan kõhtu ka
” width=”20″ />Nädalavahetusel oli mul sünnipäev, 26 ja kõik on uus
” width=”20″ /> ütleme nii et on ikka raske küll dieedi ajal laua taga istuda ja kõike seda head ja paremat silmadega õgida!
” width=”20″ /> jah ma lubasin endale kaks koogi tükki ka
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_tongue.png” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> sünnipäev ikkagi.
Avastasin enda jaoks uue valgusheigi, Fasti Hera80 mustika-vanilje, see on parim maitse!!! Tarbin seda kohe peale trenni veega. Olen varem ka Hera80 valke tarbinud aga seda maitset mitte, no see on nagu magustoit(veega segades, ei pea panema mahla vms), ei jõua trenni lõppu ära oodata
” width=”20″ />Nüüd Fastil ka uued pakendid, hästi mugav purk, parem kui need vanad pakendid, hea sealt seest kulbiga kahmata.
märts 27, 2016 at 7:38 p.l. in reply to: Loaded Cup 2016- Andra kuld, Ott, Esta ja Siim hõbemedalid! #311751Kuido Jõgisalu
MemberPalju õnne kõigile!
” width=”20″ />märts 23, 2016 at 8:01 p.l. in reply to: Loaded Cup 2016- Andra kuld, Ott, Esta ja Siim hõbemedalid! #381705Kuido Jõgisalu
MemberSellise vormiga kindlasti heledad laksud !
” data-emoticon=”true” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″>Tuleb korralik hooaja algus!
Edu!
märts 21, 2016 at 12:36 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #369146Kuido Jõgisalu
Member6 minutes ago, Ott Kiivikas said:Tsau Kuits, tänud head sõnade eest, tahtsin küsida just kuidas selg elab…
” height=”20″ src=”https://ci4.googleusercontent.com/proxy/zTxT-bZgDNF_kuWDDVccjmpHza1TLI_v6uP2zHqgZHsiTN_O4ka2AgSRfCbSlD6XwW0f6XSa1oEpQ2KXPqv0BtjnGU1rhU_HGgB_6SsuYSpSYVf1=s0-d-e1-ft#http://forums.fitness.ee/uploads/emoticons/default_biggrin.png” title=”
” width=”20″>. Isegi minul võttis selja kangeks! Loodetavasti ei jäänud see viimaseks ühistrenniks ja jõudu sul on …..
” height=”20″ src=”https://ci3.googleusercontent.com/proxy/FfCBR3VcjbmPnZaYax7BBiUgn_549Gr4jBEO_dLL4R-VPT0GrMtBqJPKO2lojlQx7UMLjiCNwAQaWp13ldmW2mFm_K0OpCrV5MkAjqdtR_yw=s0-d-e1-ft#http://forums.fitness.ee/uploads/emoticons/default_wink.png” title=”
” width=”20″> Paljude arvates on physique mingi iluala, siis palju neid mehi on kes selle 100 hantli põrandalt lahti saavad rääkimata seeria tegemisest… tubli Kuits!
No selg annab ikka tunda, koormus(100kg hantel just) ja harjutused olid ikka teised kõik läks õigesse kohta!
” data-emoticon=”true” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″>
-
AutorPostitused