kskss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 27, 2009 at 7:20 p.l. in reply to: Olen kogunud teadmisi aga ikka nii palju küsimusi, palun abi ! #188667
kskss
MemberPalju ma neid rasvu päeva jooksul kokku tarbida võiks ?
märts 27, 2009 at 7:18 p.l. in reply to: Olen kogunud teadmisi aga ikka nii palju küsimusi, palun abi ! #188665kskss
MemberTotter tibimenüü.Täieste rasvavaba.Äkki seletad,mille poolest on head maitsestamata jogurt,maitsestamata kohupiim?On sul masohhistlikud kalduvused?Või arvad,et kui ajad jälkust näost sisse,siis on see ’irmuskasulik,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Lisaks garanteerib taoline “kava” pideva tühja kõhu tunde ja organismi stressimineku,pikema aja jooksul kahjustab ka tervist.
On see eesmärk?
Külasta vähem tibivoorume; loe parem Fred Antsoni artikleid.Saad soovitud tulemuse tervist kahjustamata.
Sellepoolest et neis on vähem kaloreid , kui tahan alla võtta siis peaks kaloreid tiba piirama ?! No ma ei tea ka , äkki tahad midagi tarka selle kohapealt ütelda ??
ainuke kalduvus on see et tahaks paar kilo maha saada ja selleks ma siin ju abi palungi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2009 at 2:12 p.l. in reply to: Olen kogunud teadmisi aga ikka nii palju küsimusi, palun abi ! #188623kskss
MemberAga lisandite kohta ei oska keegi midagi ütelda?
märts 27, 2009 at 12:49 p.l. in reply to: Olen kogunud teadmisi aga ikka nii palju küsimusi, palun abi ! #188612kskss
Membersööd liiga vähe. teisalt, kui pildid sinu kasutaja juures on sinu enda omad ja need on hiljuti tehtud, siis tahaks teada, mis miinus 7 kilo sa veel tahad alla saada?Pole päris hetkevorm .. jõulud tegid oma töö <_
Aga peaksin ma siis koguseid suurendama , või komponente juurde lisama ?
märts 27, 2009 at 12:47 p.l. in reply to: Olen kogunud teadmisi aga ikka nii palju küsimusi, palun abi ! #188611kskss
MemberNagu paastulaagris
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>l
On sul midagi paremat välja pakkuda ??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2009 at 12:35 p.l. in reply to: Olen kogunud teadmisi aga ikka nii palju küsimusi, palun abi ! #188607kskss
MemberKui need pildid fitnessi rates on Sinu hetkevormist, siis ma ei mõista, kust Sul need seitse kg alla on vaja võtta.Menüü kohta lühidalt – näljahäda.
Pole päris hetkevorm .. jõulud tegid oma töö
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,seal on juures umbs 4 kilo . Aga peaksin ma siis koguseid suurendama , või komponente juurde lisama ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused