Skip to main content

krut949

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 169 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kuidas end käsile võtta? #215384
    krut949
    Member

vaatan pilti, mille tegin siis, kui esimest korda kaalust 10 kg maha võtsin. panin jalga selle 10kg kõrgema kaalu püksid ning nägin, kui palju tööd ära olin teinud. samuti vaatan enda pilte, kus mul korralikult suur kõhuke ees.

näksimise vastu aitab õige ja tasakaalustatud toitumine… ise pole omanud mausasööste umbes viimased 7 kuud

in reply to: Jõujoogid, pulbrid jm. #215332
    krut949
    Member

HT-R saab siis küll paari nädalaga otsa.

so? siis ostad uue. kui sa kasutad supilusikatäis peale trenni, siis…. parem jäta ostmata ja tarbi midagi tavapoe lettidelt trennijärgseks taastumiseks. sedasi tarbides, nagu kirp selgitas, on tal ka ma kasutegur olemas. pulber lihtsalt pulbri pärast võtta… vaid mingi väikene kogus, see on enesepetmine.

in reply to: Kõhupekk #215121
    krut949
    Member

vööd, kindad ja rihmad ning muu taoline on mõeldud selleks, et sa maksimumi lähedaste tööraskustega ÕIGE TEHNIKA puhul viiksid võimalikult minimaalseks vigastusriski. ise teen vaid maksimumraskusega tööseeriaid tõstevööga. samuti suure raskusega tõmbeid tööseeriates tõsterihmadega. Randmetugedega kindaid kasutan seotuna vaid siis, kui raskused on seal ülemise piiri lähedal. ja ikkagi, esimene asi on õige tehnika, mis tagab selle, et sa ennast ei vigastaks ja töötaksid seda lihast, mis ette nähtud. Mis kasu on teha kükki tõstevööga või mistahes moodi, kui tehnika on paigast ära. kõigepealt tagumik üles ja siis seljaga raskust üles kangutama, nagu näed mõnda egomaniakki tegemas. Aga.. minul on minu arvamus ja kellelgi teisel risti vastupidine arvamus. Mõlemas arvamuses on tõde sees selle esitaja poolt vaadatuna.

in reply to: millega teie ennast motiveerite? #215118
    krut949
    Member

hei, kuna tihtipeale pole teemaarendajad väga tagasisidet jätnud peale mõne aja möödumist, siis tahaksin välja tuua selle, et tänu lisamotivatsioonile, mille sain teie postitusi siit teemast lugedes, pole viimase 2 kuu jooksul kordagi jalapäeva ja kükke vahele jätnud. tore on tõdeda, et töökaal 8 kordusega seerial on kasvanud nüüdseks 100´le kilole (pole teps midagi suurt, aga varem oli 80), reie ümbermõõdule muidugi pole väga palju juurde tulnud, vaid 1 cm(nüüd 63 cm), kuid see eest joonistuvad reiel lihast pingutades välja reljeefid. seega suured tänud neile, kes suvatsesid jagada enda motivaatoreid siin foorumis. Lisada tahaks ühe motivaatori veel – kükk on väga tõhus loomuliku testosterooni taseme tõstja <_<“> Jõudu kõigile ja edu enda keha arendamisel.

in reply to: Kuidas saada vormi #214345
    krut949
    Member

tavapäraselt peaks toitumis ja treeningkava eest tasuma kindla summa treenerile ja saadki personaalse toitumis ja treeningkava. edasi sõltub sinu geneetikast ning taastumis ja uneajast, mille sa endale jätad pluss siis oma eluviiside muutmise valmidusest, kui need hetkel paigast ära (pidutsemine jmt iganädalaselt näiteks)

in reply to: Valgukoks hommikusöögiks #214127
    krut949
    Member

teate, kui pappi on, siis lase aga käia, kuid jah, igasugune sheik välja arvatud kaseiin, läheb kiirelt seedekulglast läbi ja oledki jälle näljane. proovi näiteks õhtul süüa sedasi – 200 g kodujuust (umbes 30 valku) plus siis 150 grammi heerinafileed (24 g valku, 15 g rasvu) pluss 50g pähkleid. olen ise ka kiire seedimisega, aga sedasi on hommikul ikka veel tunne, et süüa pole vaja. siis sunnin ennast omletti ja tatart või muid selliseid asju sööma. Öösel kulutab tegelikult väga vähe energiat, kui magad, sest a) kehatemperatuur on madalam,

in reply to: Biitsepsi trenn #213919
    krut949
    Member

kui liiga tihti sedasi ei shokeeri, siis ei tohiks ületreeningut tulla, aeg ajalt võib shokitrenni teha. vähemalt mulle pole vastu hakanud.

in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213886
    krut949
    Member

huvitav, mida teemaalgataja tegelikult mõtles, kas tohib natuke prooviks anda või kuidas. 4 aastane kindlasti tahab väga väga oma suurimat/parimat eeskuju järgida ja siis ka küsib ise juua valgu/taastusjooki. millegipärast tõrgub mu terve mõistus uskumast seda, et ta tahaks tavalist toitumist joogiga asendada

in reply to: Tartu jõusaalid #213858
    krut949
    Member

siin saab vist olema tartu suurim/uusima väljanägemisega klubi:

http://www.myfitness.ee/?id=11919 eedeni fittesti koha pealt – kahjuks saal suhteliselt väike võrreldes näiteks Spartaga. saab küll trenni ära teha, aga kui saal rahvast täis, siis väga raske teha enda trenni/ raskused ja masinad on kinni ning pinke vähevõitu.

in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213857
    krut949
    Member

Minu arvates lapsevanemad pingutavad vahetevahel oma tervislike hoiakutega üle. Mul sugulaste lapsed ei tohi ühtegi värvainet sisaldavat kommi süüa, keeld on karm. Vahel saavad lapsed veidi taskuraha ja arvake, mis nad siis ostavad? Valivad kõige kirevamad kommid.

Lapsele kohvi andmine tundub olevat kui mürgi andmine, seevastu musta tee jootmine on ok. Kohv pidavat ju kofeiini sisaldama

in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213845
    krut949
    Member

On see nali või mitte igaljuhul mitte midagi selles halba ei ole kui see 4 aastane poiss seda natuke vahel, maitseks, ütleme siis nii. Kindlasti ei ole aga vajadust , kohe mitte mingit vajadust tal seda regulaarselt tarvitada. Lihtsalt täisväärtuslik värske toit on alati parem. Seda nii teemaalgatajale endale ja veel rohkem tema 4 aastasele pojale. Võin vaid oletada miks ta seda siin küsib. Poiss tahab lihtsalt sedasama mida isa eest teeb, sööb , joob. Nii lihtsalt on. Täiesti mõistetav aga soovitaks issil siinkohal poisile eeskujuks olla naturaalset värsket toitumist propageerides. Lihtsalt ütle, et see lurr on isside jaoks aga sinule on piim siiski kasulikum , et suureks ja tugevaks kasvada. Küll kunagi hiljem võid ka seda lürpida mida mina. Aga, kui tahad maitsta, palun. Ise võtta ei tohi, muidu tuleb suur kohupiima koll, viib sind piimamaale karistuseks ja tagasi saad sealt alles siis kui oled suureks kasvanud.
    in reply to: Günekomastia #213131
    krut949
    Member

Kui inimene on haige läheb ta arsti juurde, mitte ei hakka kulturistide foorumist abi otsima.

PS. Ma olen halb ja tundetu inimene seega ei pane tähele kas ma riivan teiste tundeid või mitte.

paraku on näha, et ennemini küsitakse foorumist ja siis minnakse arsti juurde. seda nii liigesevaevuste kui ka muude probleemide korral,akne, naharebendid, lihasvalud…

in reply to: Kas Eestis Niatsiini müüakse? #213126
    krut949
    Member
    in reply to: Günekomastia #213121
    krut949
    Member

Ärge võtke steroide.

kas sa sellele ainult suudatki mõelda? kas sa ei arva, et teha haigusliku nähtuse kohta üldistus – tarbib steroide – on ülekohtu tegemine haiguse all kannatajatele? seega palun mõtle edaspidi, kas sa teiste inimeste tundeid ei riiva. Vaevalt steroiditarbija selle teema üldse algatanud oleks.

in reply to: Rind mitu korda nädalas peaks treenima? #212710
    krut949
    Member

Ega peale igat trenni ei peagi valus olema.

Valus on nendel juhtudel, kui alustad trenniga-päris esimene trenn, kui jääb mingi paus sisse või kui oled eelmine trenn raskusi suurendanud, seeriat pikendanud, ühesõnaga rohkem pingutanud.

Vähemalt minul on nii.

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 169 total)