krut949
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
krut949
Memberhuvitav, kas keegi meist kunagi ka arsti juures selliste probleemidega käib? soovitaks käia arsti juurest läbi ning teada saada , mis tegelikult lahti on.
krut949
Memberminu laps närib vabatahtlikult chillikauna. siin kirjutadeski tekitab judinaid…
märts 27, 2009 at 12:39 p.l. in reply to: Olen kogunud teadmisi aga ikka nii palju küsimusi, palun abi ! #188610krut949
Membersööd liiga vähe. teisalt, kui pildid sinu kasutaja juures on sinu enda omad ja need on hiljuti tehtud, siis tahaks teada, mis miinus 7 kilo sa veel tahad alla saada?
krut949
Memberkanafilee turul 65 kr kg (poes kuni 20 eek kallim), veiseliha turul 75 EEK kg (poes umbes 110 kr). Rimi ja Selveri enda private label munad – mingi 12,5 eek karp. Seega, liha kui sellist mõtet turult otsida. selline kahe nädala lihakogus umbes 500 EEK turult, poest… kes teab.
krut949
Membereelmine kommenteerija andis oma tagasiside ära, et täitsa hea ja põhjalik kava. Kui annab sulle tulemused, siis väga hea. See kava, mis sobib Ronnie Colemanile ei pruugi sinu puhul töötada. Ainus, mida mina natuke teisiti teeksin, on trapetsi harjutus kohe peale õlgade tegemist. Ja loomulikult söömine on väga tähtis element trenni juures, kuid oled tõenäoliselt sellest siin foorumites kolades aru saanud.
krut949
Memberkasutades tribulust kasvas nädalaga treeningul kasutatav raskus rinnalt surumises 10 kg samade korduste arvude juures (6-
. olenevalt inimesest ikka vist mõikab.
krut949
Memberkasutan hetkel tavaliste söögikordade vahepeal nn lisa toitumiskorrana seda toodet päeva jooksul. on täitsa OK massilisaja.
krut949
Member183 cm, 93 kg, 29 a.
märts 20, 2009 at 7:52 e.l. in reply to: Treeningujärgne lihasvalu, delayed-onset muscle soreness, DOMS #187423krut949
MemberTänud nõuannete eest. proovisin selle nädala biitsepsipäeval järgi (mitte seda nn arm cure programmi), erinevad raskused ja erinev korduste arv ühe harjutuse erinevatel seeriatel ning lisasin ühe harjutuse juurde ning on tunda, et olen biitsepsile trenni teinud. Veelkord tänud.
krut949
MemberTervist. vaatasin sellele teemale erinevaid vastuseid ning teema algatajana tunneksin ennast mõne vastuse pärast solvatuna. Näiteks, kui tema poolt ostetud toidulisandit nimetatakse jamaks. Ei ole kõigil võimalik osta üldse toidulisandeid ja kui ongi võimaik, siis loeb ka suhteliselt suur hinnavahe. Gold whey on lihtsalt umbes 200 EEK kallim sarnase pakisuuruse kohta. Millal siis lisavalku tarbida? On erinevaid arvamusi, kuid peamine on võtta valku ja süsivesikuid peale trenni, et vältida lihase kiiret lagunemist ja anda toitaineid kurnatud kehale. Enne trenni ju tavaliselt inimene sööb tavatoitu. Minu enda söömiskavasse siiski kuulub enne trenni valgujoogi võtmine milele lisan ka umbes 5 g arginiini. Süsikaid ei lisa, kuna olen tavasöögiga neid enne piisavalt tarbinud. Sellise toitumiskavaga olen suutnud 3 kuuga trennis juurde lisada 5kg. Ei oska ütelda, kuidas rasva % lood on, kuid selle kolme kuuga pole kõhule lisarasvakihti tekkinud ja vööümbermõõt on jäänud enam-vähem samaks. Teema algatajale, kui on finantsiliselt võimalik vaid üks lisavalgu kord päevas, siis võta peale trenni kiiremaks taastumiseks ja lisa sinna juurde kiireid süsivesikuid, kui hind ei loe ja ei viitsi supermarketis viinamarjasuhkrut otsida, siis Dextro6 on väga hea. Süsikate ja valgu koostarbimine peale trenni pidi väidetavalt kiirendama aminohapete jõudmist lihastesse.
krut949
MemberTerekest. Töötasin kunagi Sakus ja peale medalivõitu Olümpial käis Gerd meil külas. Sai ka küsitud, millise raskusega treenib. see raskus 215 on tal tõitsa ok ja teebki põrkega ning tõesti särgi all on pehmendusmatt/poroloon.
märts 13, 2009 at 8:18 e.l. in reply to: Treeningujärgne lihasvalu, delayed-onset muscle soreness, DOMS #186402krut949
Membere-ee …kas sa selle peale ei tulnud,et kang/hantlid on sinu jaoks liiga kerged,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et lisada tuleb raskuseid.
Treenin selliselt, et kui eesmärk kordus tuleb kätte lihtsalt, siis lähen kuni kurnatuseni selle raskusega ning järgmisel seerial tästan raskust
märts 13, 2009 at 7:32 e.l. in reply to: Treeningujärgne lihasvalu, delayed-onset muscle soreness, DOMS #186388krut949
MemberTervist, vaatasin ja otsisin foorumitest, kuid tõenäoliselt ei osanud leida selle küsimuse kohta mingit vastust. Leidsin vaid kinnitust oma mõttele, et kui 1-2 päeva peale trenni lihas pakitseb (mitte liiges), on trenni käigus piisavalt koormust saadud. Treening igat lihagruppi korra nädalas ja sealhulgas ka biitsepsit. Biitsepsi trenn on mul samal päeval seljaga. Minu biitsepsikava on järgmine:
3x 6-8 kangi kangi tõstmine biitsepsile
3x 8-10 60kraadi kaldega pingil hantlitõsted kätele
3x 8-10 isoleeritud hantlitõsted biitsepsile (käsi kaldpingil rippes)
Kordused ei sisalda soojendusseeriad. Puhkepausid on seeriate vahel 1-1,5 minutit pikad. tavapäraselt on harjutuse viimane seeria täieliku kurnatuseni tehtud. Olen proovinud ka näiteks esimest harjutust teha rest/pause tehnikaga (20 sekundit puhkepaus) ja viimast harjutust ka 21 kavana. Minu küsimus siit, kas peaksin tõstam harjutuste või seeriate arvu kätekavas? Ning kui tõsta, siis kas seda lisaharjutusega (pks kolmest seeriast koosnev) või lihtsalt hakata tegema samu harjutusi 1 kordus juurde.
Tänan konstruktiivse tagasiside eest.
krut949
Memberwhey gold 2 kulpi+dextroos 3 kulpi segatuna fat burneriga et maitset saada.
krut949
MemberKa hr Kiivikas siin sõna võttis , et tema pole sellistesse situatsioonidesse sattunud. Täpselt sama siin. Olen käinud Narvas Genevas pidutsemas ja Mammastes klubis Life, Pärnus Strandis ja mitmetes Tallinna klubides. Osadel juhtudel tungitakse kindlasti kõikidele kallale (ajukääbikutest jobud), kuid enamjaolt annab rünnatava kehakeeles midagi teada, et ta kardab vmt. Kas pole piisavalt enesekindla hoiakuga või midagi sellist. Endaga on norima tuldud ka näiteks Tartu kesklinnas Ristiisa pubis, kuid ka seegi kord sai asjad rahulikult läbi räägitud. tundub, et tuleb lihtsalt valida, kuhu lähed ja kuidas seal käitud. Nagu mõnedki siin komminud on, tuleb võtta üle “karja” käitumismaneerid ja mitte eristuda massist. Siis lihtsam elada. Või on tõesti tegemist treenitusega, mis mind halvast hoiab. Olen 1,82m pikk ning kaalu 92 kg
AutorPostitused