krut949
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
krut949
MemberAga kuidas Dorian Yates valk nende kõrval on? (tellisin just, loodan, et mööda ei pannud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )see on veelgi parem väidetavalt, kui gold standard whey, aga ka nati kallim. sisaldab laktoositalumatuse all kannatavate isikute jaoks lisa seedeensüüme.
krut949
MemberIsiklikest kogemusetest soovitan sulle kvaliteet valke nagu Whey Gold ja Instant wey! Loomulikult on naad 2x kallimad,aga imenduvus on 10x parem ning maitse ning segunevus samuti tunduvalt parem.tundub, et veel üx minusarnane matemaatikas nõrk isik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Hera 80 – hind 255 EEK, Whey 3 hind 350 EEK, ostsin hiljuti kilose purgi Whey Goldi, hinnaks 500 EEK. On vahe umbes 1,5-2 korda…krut949
Memberpeaasi, et kvaliteetne ja hästi imenduv ning kõhus mitte raskust tekitav pulber. Ise läksin Fasti toodangult just sellepärast üle Optimum Nutritioni peale. aga kuna see on umbes 1,5-2x kallim kui hera, siis rahakott paneb lõpuks kõik paika. heral ja whey 3´l pole vahet märganud.
krut949
Memberköiega ploki allatõmbed küljele ise põlvili olles. Kõikide harjutuste juures selleks, et tunneks lihse tööd, on vaja õiget tehnikat. miulle see harjutus mõjub. Samuti hantlitõsted küljelt, nagu ka eespool on mainitud.
krut949
MemberTeema algataja küsis kidagi muud aga ok
“>
Aga lugesin ka seda toitumis kava ja ma söön isegi rohkem aga lihas ei kasva ikkagi eriti,kuna ma ikkagi täis ektomorf jne. selle suure söömisega sain rasva% vahepeal juba 18 peale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tee mida tahah aga ektomorf kasvab aeglaselt ja sinna ei saa eriti midagi parata!Aga ektomorfid võiks postitada siia ka ju oma treening kavasi!!!Või mis kava töötas nende puhul paremini!
ei ole ma ektomorf ega midagi, aga vähemasti uuringute järgi peaks kõige paremini toimima madalate korduste arvuga 5-7 kordust seerias kavad. Edu ja anna teada, kas oled proovinud ning kas mõikas.
krut949
Membertänud rinaldo, ma päris täpselt nii vast sööma ei hakka, kuna mul pole nii suur eelarve
“> (teil see vist ala 500 eeki päev?)
samakamees, kui saladus pole,võiksid ka oma toidukava postitada…
Kalkuleerin siin küll peast hindu, aga mitte poes turul olles, aga minu arvutused on järgmised rinaldo söögi kulukuse kohta:
hommikusöök: 14,5 EEK
järgmine söök: 20 EEk (sealiha ostetud turult, samuti kartulid)
järgmine söök: umbes 23 EEk (arvestades ka rosinaid jmt ning hapukoort)
järgmine söök:20 eek (kanafilee ostetud turult, samuti kartul)
õhtul enne magamaminekut: 17 eek
kokku mitte trennipäeva söögile kuluv summa: 94,5 EEK. kokku kuus 3000 EEK. on seda nüüd palju või vähe, on iga inimese enda otsustada. vlagusheigi hinda ei osanud sisse arvestada, sest kõik oleneb kasutatavast pulbrist ja kogusest, mida korraga sisse võetakse. Seega, selle 500 eek eest, nagu sa, aries, kirjutasid, sööb rinaldo peaaegu nädala.
krut949
Memberkas linki artiklile saaks? tahaksin ka läbi lugeda, et mõista, mis seal kirjutatud on. sellise lühikese refereeringu baasil ei oska moidagi ütelda.
krut949
Memberoled õnnistatud oma jalgadega. paljudel on vaja teha kõva tööd, et saaksid endale suured ja tugevad jalad, mis oleksid ülakehaga tasakaalus. selleks, et sa saaksid olla proportsioonis, pead lihtsalt ülakeha lihaseid kasvatama.
krut949
Memberviimane vastaja võttis sõnad suust. kui vana sa oled. Teksti keelelist sisu vaadates tundud päris noor olevat. vanus paneb aga asjad paika, umbes 25 eluaastaks peaksolema vastavalt uuringutele keha täielikult välja arenenud. kui vaatan enda pilti 19 eluaastast, kui olin treeninud aasta ja täna 29 aastaselt ennast peeglist kui olen ka treeninud sama aja, siis on vahe ikka märgatav. (ka õlavars – siis oli 37cm nüüd 42cm)
krut949
MemberTribuluse manustamine – märtsi musclemag, kuni 3000 mg päevas. soovitavalt enne trenni, hommikul ja õhtul. manustada kuurina, mis kestab maksimaalselt 8 nädalat. siis jätta vahepaus 4 nädalat. huvitav, kas tegemist on platseeboefektiga, kuid olen rinnalt surumise töökaalu kolmenädalase kasutamisega tõstnud umbes 12,5 kilo. s.t. treenin nüüd 100 kg kangiga.
krut949
Memberkaks lihast. Kõht ja jalad. mõlemad seetõttu, et tõmbavad täiesti ribadeks. s.t. ka minu nõrgimad kohad jõunäitajatelt.
krut949
Membertänud märkuste eest, edaspidi kui küsin, siis kirjutan teema lahti ka algusesse. proovisin mitte koormata inimesi üleliigse kordamisega. Igatahes vee tarbimine söögikordade vahel tõesti aitab, teiseks aitab ka hoopis millelelgi muule kontsentreerumine (suur exceli fail näiteks suure hulga valemitega). Huvitas just see, kas kellelgi on olnud minuga sarnast kogemust suitsetamisest loobumisel ning mida ta selleks tegi, et söögiisu silme eest mustaks ei ajaks
krut949
MemberMotivaatorid on järgmised: 1. lapsele tervislike ja sportlike eluviiside propageerimine, 2. iseenda tervise parandamine, 3. lõpuks ometi ka kuuspaki nägemine enda kõhul. Seega soovisin lihtsalt nõu ja seda ma ka sain. Tänud. Lähen lõunapausil puuvilju ostma.
krut949
MemberJa loomulikult ei tohi ära unustada ka kõhulihaste treenimist. vähemalt nii sain eelmisest kommenteerijast aru. Selliste “hädade” põhjuseks on tihtipeale ka erinevate lihaste düsbalanss. sain ise näiteks enamikust seljavaludest (korra selg ära tõmmatud lausa naksu tundes/kuuldes) lahti, kui suurendasin kõhulihaste trennikoormust.
krut949
MemberLihtsalt huvi pärast küsin, mida pakub sinu poksitreener lihasmassi kasvatamiseks välja? täenäoliselt küll samu asju, mida soovitati teisest foorumist vaadata, kuid tema peaks ju olema parim infoallikas Sinu eesmärkide täitmiseks spordis.
AutorPostitused