krrrr
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
krrrr
Memberirw,sul sixpack w:D?ei mõtle selle all ennast , vaid üldiselt ! Lihtsalt paljudele ei meeldi, aga endale meeldib
krrrr
Memberintervall on siis nii, et 30 seki teed kõrgema intensiivsusega ja 1 minut madalamaga, et puhkad enam vähem, midagi taolist. nt 30 seki lased täiega ja 1 minut sörgid…edit: need 30 seki ja 1 minut ei pea sugugi olema nii nagu minu näites
sain jälle targemaks,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>suur aitäh.
krrrr
Memberoota kuidas neid intervalle ? seletage lahti,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>krrrr
MemberNeed kingad on just siis head kui sa ennast üldiselt arendada tahad. Sest arenguks on vaja ennast väsitada ja rattaga on raske ennast väsitada. Kingadega on kergem.Ja ma nendega käin tegelikult igal pool:
ja palju sellised maksavad siis umbes?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>krrrr
Memberaga palun kingad http://bike.shimano.com/catalog/cycle/prod…D=1205062726796ja pedaalid http://bike.shimano.com/catalog/cycle/prod…D=1205062797532
ma arvan, et ei hakka endale neid seotama
“>, sest ma päris jalgratturiks ka saada ei soovi . Ilma nendeta ajab kaa ju ikka asja ära ?krrrr
MemberJalgrattaga oleks intervalltreeningut lahe proovida, kui sul clipless kingad on…Muidu tee äkki seda mida sa arendada tahad, umbes sama koormusega ja sama kaua ?
Downhilli ära siis tee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga rattaga on üsna raske ennast ära väsitada ja ilma nagu ei arene ju. Maastikul on kergem ja clipsidega on kergem.
velo.clubbers.ee on rattafoorum kui pikalt arutada tahad…
no ma ei taha ka ainult rattaga sõitma hakata,pigem lihtsalt jooksmisele ja kergejõustikule juurde. aga missugused need clipless kingad on ?
“>krrrr
MemberHakatuseks oleks hea üks 1000 km rattamatk. Või mis sa ise arvad ?
“>
Lõbu pärast sõidad või tahad midagi saavutada ?
niiet ühesõnaga ikka midagi saavutada .
krrrr
MemberHakatuseks oleks hea üks 1000 km rattamatk. Või mis sa ise arvad ?
“>
Lõbu pärast sõidad või tahad midagi saavutada ?
1000 km ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tegelen nagu jooksmisega. Rattasõitu tahaks nagu kõrvale teha, et see ju arendab ka vastupidavust ja jalalihaseid?
krrrr
Memberaga muidugi saab keharaskusega, ja kui seda jääb väheks siis saab ju ka 1 jalg korraga, mina vähemalt saan küll nii oma asjad aetud kui kusagilt muud raskust pole võtta. uskumatu kui läbi võib siuke asi võtta kui teha kontsentreeritultaga üldiselt 14-15 a. tüdrukule see on paras teha ?
krrrr
MemberVõtad ühe hantli vasakusse ja teise paremasse kätte ja muudkui kükitad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kas käed on kõverdatult või pole sel üldse vahet ?
krrrr
MemberLoomulikult. Üldse võid alustada vaid keharaskusega.aga kuidas ,kus ma neid hantleid hoiaksin?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused