Skip to main content

kronik

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 109 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Jõusaaal ja kanep! #75970
    kronik
    Member

Külm külmaks aga kui nüüd laiemalt vaadata siis joomine on trenni kohapealt kõvasti hullem.Ma võin ju õhtul 1-2 grammi õit ära suitsetada võin isegi õues külma käes olla ja järgmine päev päris hästi trenni teha.Kui jooksin pool liitrit viina ära siis lihtsalt ei suudaks.Ja 1-2 g õisi võin ka mitu nädalat järjest iga õhtu ära tõmmata ja järgmine päev trenni minna aga viina puhul ei tuleks see kõne alla.

in reply to: Jõusaaal ja kanep! #75948
    kronik
    Member

Minuarust nad nüüd lõdvalt küll -30 vastu ei pea vaikselt surevad mitte ei mängi kaarte õues.

Hehh see et nad -30 välja ei kannataks tuleb sellest et nad pole nii külma ilmaga harjunud.

in reply to: Jõusaaal ja kanep! #75800
    kronik
    Member

Kanepi peamine oht on see et hakkab su normaalset ajutegevust häirima,muutud peast lihtsalt üeldes lolliks pikapeale.Siin on toodud enamvähem kõik juba välja mida ta halba teeb.Iseenesest on ta siiski tervisele üks ohutumaid narkootikume.Peamine oht on just mõistus mida ta hakkab hävitama.On olemas inimesi kes treenivad samamoodi nagu meil parimad ja suitsetavad igapäev.Selge see,et kui ei suitseta on su tulemused paremad aga see jutt et võib olla 100x hullem kui alko,sry .Ütleks näiteks et DMX ja 2PAC kohepäris kindlasti suitsetasid igapäev ja kui nende vormi vaadata siis see on tõestus et 100 x hullem ei saa se olla.Ühesõnaga on se su aju mis põhiliselt hakkab saama.

in reply to: vabal ajal treenimine #75637
    kronik
    Member

Ma arvan,et tal on need ka kavas olemas lihtsalt tahab vabal ajal kodus hantlit liigutada.Muidu ise küsisin analoogse küsimuse paar päeva tagasi ja üeldi et eriti ei tasu..puhkepäevad jätta siiski puhkamiseks.

*Mainiks siis selle ka ära,et mina küsisin rinnalt surumise kohta..

in reply to: Jõusaaal ja kanep! #75375
    kronik
    Member

Kui savu teha siis inimene ei jää kõige sügavamasse unne(mingi REM teema) aga öösel oleks vaja täisväärtuslikku und

in reply to: ületreeningu tunnused… #74727
    kronik
    Member

Tänud vastuse eest!

in reply to: ületreeningu tunnused… #74678
    kronik
    Member

Küsiks sellist asja,et kui vabadel päevadel kodus rinnalt surumist teha 3*10 kas pikemas perspektiivis hakkab rind ületreeningu all kannatama või võib teha?

in reply to: Kas on sobiv kava 22 aastasele noormehele? #73873
    kronik
    Member

Tere.Küsiks enda kava kohta ka,et kas kannatab kriitikat?

>>rinnalt surumine(trenazöör)

>>kaldpinnal hantlitega surumine

>>selili olles lendamine hantlitega

>>õlale istudes üles surumine

>>lendamine keha ettekallutatult

>>lamades prants.surumine

>>konsentreeritud surumine biits.hantliga

>>küünarvarre sirutamine taha hantliga(triits)

>>kõhulihased kaldpinnal

>>alaselg

>>ploki tõmme kuklataha

>>tõmbed käsikuga ettekallutatult

>>sääresirutaja

>>jalapress

kõiki harjutusi teen 3*10

kodus olemas kang,mida kohas kus trenni käin tegemas pole

ja seega koju jõudes tavaliselt veel 3*10 rinnalt surumist,2*10 jõutõmmet,2*10kükid

Eks ta suht kahtlane ole aga kuulaks kriitikat.Tänud

in reply to: Noh trennisõltlased :) ausalt palun! #71849
    kronik
    Member

Sõltuvuses!Soov kasvada on lihtsalt räige!!!

in reply to: Kanamunad #71333
    kronik
    Member

Salmonella?mida iganes.Ma kardaks pigem kukegrippi saada.

*edit:sorry,my bad juues tõesti võib saada.

in reply to: sihuke lugu #69908
    kronik
    Member

Enamus mehi räägib et pole vaja häbi tunda jõusaali minnes,mõnel mehel on häbi alla 100 kg sooja teha.Normaalne siis.

in reply to: Kulturismi maine #69176
    kronik
    Member

Äkki tegemist on mingisuguse kadedusega.Inimesed kellel puuduvad absoluutselt teadmised antud valdkonnas räägivad tihti halvustavalt kulturismist ja jõsaalis käimisest.Siin kohal tervitaks neid kõiki!

in reply to: Valutav süda #68105
    kronik
    Member

Ma küll ei ole mingi teadja sellekohapealt aga ei usu küll et seda proteiiniga seostama peaks.Muidu endal ka käivad vahel südamest mingid valud läbi,kas mingid lihased ei või olla?

in reply to: toitumine… #68029
    kronik
    Member

Mul lihtsalt teist korda juba süüa tehes ema kõrval hakkas”nõu andma” siis lihtsalt tekkis väike kahtlus.Muidu se töökaaslane on vist mingi kaalujälgija selleks nagu jäin natuke kuulama.

in reply to: toitumine… #68023
    kronik
    Member

Tere,mu ema töökaaslane väidab,et see on dieettoit kui ma söön kohupiimasid ja tuunikala ning et need ei anna mitte sit*agi(kehakaalu siis juurde)

Tõenäoliselt peaksin ta vist per*e saatma?Sest niipalju kui ma siit olen arusaanud siis hommikuks pudrud ja õhtupoole kohupiim/tuunikala on täiesti okei ju.

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 109 total)