kronik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kronik
MemberArnoldi selg välimuselt pole nii effektne kui ülejäänud kahel,minu tagasi hoidlik arvamus.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kronik
MemberNo 1 proovinud ja AllStarsi,maitsed mõlemal päris head.Eesti valku siinkohal ei kommenteeri
kronik
MemberKamoon,kui sa treenerina töötad ja selliseid küsimusi küsid.Isegi mina,kes olen paras rookie tean et siin on artikleid nii et tapab ja mis se sulle annab,kui Ats tapalt ütleb,et tema surumis rekord paranes 10 kg võrra ja “natuke jõudu tuli juurde”.Ega se kreatiin mingi ime asi ei ole,sa oleksid sellest muidu kuulnud ju.
kronik
MemberTänud,et vastasite.
Kaalun 78 kg ja juurde võtta tahaks ikka lihasmassi arvelt.Ütleme nii et iga hinna eest tahaks suuremaks jämedamaks raskemaks saada.
kronik
MemberSorry aga ma ei saa aru sinust.Kui sa kasvada tahad siis joo se ära ega need bensiini maitselised ei ole.Vot mida ma usun et on tõesti sitta maitsega on Eesti valgud aga isegi kui vaja ma jooks neid.Enamus inimesi joovad need ära ja pole mingit probleemi kas või hoiad nina kinni ja jood selle ära,mõttetu.
kronik
MemberTal on nägu ka mehe näo moodi hakanud minema,selline mõnusalt vihane
kronik
MemberMa ei näe mingit mõtet tüüpi sõimata.Ütleks kui teaks kust saab.
kronik
MemberKuna ma ise ainult trenni päevadel sheike teen siis sellepärast niivaga ei muretese.Aga hoopis rohkem paneb see mõtlema et kui ma kogu aeg kodujuustu,mune ja tuunikala söön.Tglt isegi pudrust hakkab kerge kopp ette tulema.Neid igapäev süües lihtsalt viskavad üle ja pigem hakkan kahtlema selles.Aga rõõm kuulda kui se nii ei ole ja neid tõesti võib süüa lihtsalt rohkem.
kronik
MemberMinu arust selles,et selline küsimus esitati ei ole midagi halba.Halba pole ka selles,et tekib väike vaidlus kuna arvamusi on erinevaid.Aga see et kedagi ahju toppida see on küll halb.Vägivaldne käitumine ja mõtetu möla ning seda võiks vältida
kronik
MemberMa ennem kui midagi mölisema siin hakkasin leidsin pool aastat siit oma küsimustele vastuseid.Algaja siiamaani ja ka tekitan kohati mõtetuid poste.
kronik
MemberDelfis oli artikkel et “homo pingviine ei õnnestunud pöörata” Pingud olid loomaaias adopteerinud kivi mida soendasid ja kui emas pingviine sebiti kuskilt siis nad ei tahtnud neid.
kronik
MemberKunagi ma mõtlesin ka et lesbid on peaaegu okei aga praegu sama puuga lööks millege pepupoissegi.Lahterdaks samasse kasti.
kronik
MemberTV-st näitas kunagi mingit meest kes ronis mööda pilvelõhkujaid ilma julgestuseta ning seal mainiti ka et ühekäega lõutõmbeid mingi kümnest tuhandest üks suudab teha(vot pole 100% kindel kas 1. 10 000st aga midagi sinna kanti)
Kätekõverdusi peaks märksa lihtsam teha olema.
kronik
MemberInside hakkab öösel luupainajaid nägema…amazonis homod AAA
Ok sry OT ja loll post
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kronik
MemberBirra sa paned tõsist segast.Katsu aru saada millest jutt käib edaspidi.Kui Baracus võrdleb kohalikke parme ja Hollandi kivitajaid siis sina hakkad mingist kliimast rääkima.Kui ma räägin sulle et igapäev savu teha ja hiljem trenni minna pole nii suur probleem kui oleks viin ja trenn siis sina ütled et ma sööksin rohkem ja olen nõrk.Katsu pihta saada millest räägitakse.
AutorPostitused