kronik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kronik
Member– Natuke parem õpetus mu arust
Foorumi kasutaja Mart Muru äkki oskab häid nippe pakkuda, videos explosive bodyweight training mäletamist mööda tegi ta seda nagu muuseas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kronik
MemberVäga lahe video!
kronik
MemberAasta teema ja parim esimeseks postiks ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vb mõni luges Vend Vähi blogi, kus mainiti lodevaid pihkureid linna peal jooksmas ning see pani mõtlema..
mai 20, 2012 at 6:35 p.l. in reply to: 7 päeva nädalas jõusaali, füüsiliselt kehvas vormis inimesele ? kuidas ? #102590kronik
MemberMa teeks selle asemel iga päev väikese metsajooksu ja lõpus kätekõverdusi ja lõuatõmbeid.
+1
aprill 6, 2012 at 12:08 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #298316kronik
Member6.5
kronik
MemberEi no ma mõtlen, et ta on allea 16 a. siis on need päris suured nr. d
kronik
MemberMa ei leia seda muutmis nuppu mitte kuidagi aga, mis ma üelda tahtsin siis need numbrid, mis Sa iga päev kavatsed teha on päris suured isegi normaalsete inimste mõttes.
kronik
MemberPole paha, tahaks näha, kui ruttu läbi põled, mitte kahjurõõmust vaid ise jaman ka iga päev teha! Vanust 28 ja trenni olen umbes 6 aastat teinud.
detsember 23, 2011 at 12:15 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #272264kronik
MemberTere
Tellisin umbes 2007 a. Teie käest toitumiskava, seal lõpus oli, et võin küsimustega julgelt Teie poole pöörduda, loodan, et pakkumine on veel jõus.
Olen 28 a. noormees, küsimus on just toitumise koha pealt, valke ja rasvu tarbin piisavalt aga süsivesikuid kindlasti vähem, kui toitumiskavades soovitatud.
Tegelen nüüdseks põhiliselt keharaskusega treenimisega ja käin pisut jooksmas, nii igapäev. Trenn kestab kokku koos jooksmisega umbes 40- 50 min.
Ei hakka pikalt oma toitumisest kirjutama, katsun lühidalt pildi edasi anda. Valgud, õlid, vitamiinid, puu- juurviljad jne , nende tarbimine on hea aga süsivesikuid vähe. Kuidas see pikemas perspektiivis mõjuda võib?
Lugupidamisega
kronik
MemberNo ma olin 190 cm kohta napp 70 kg ja kui trennis ei olnud tegin füüsilist tööd,selline ülekoormatud nägin välja
kronik
MemberMa ei ole mingi spetsialist aga osadel inimestel võtab kauem aega see massi kogumine.Mäletan kui 2006 a alustasin intensiivsema trenniga siis sõin nagu loom,kui keegi arvab et valesid asju sõin siis seda mitte,tellisin toitumiskava,kuid see suht sama mis siin tasuta saada.Trenni tegin suutlikuseni ja peale trenni läksin koju kus oli kang millega sai veel lisaks kükke surumist ja muid baas harjutusi teha.Ning kaal tõusis mingi 8-9 kilo 1,5 aastaga.Minu puhul oli siis tegu ka ületreeninguga,välja nägin nagu hernehirmutis,peenike aga lihased olid väljas.Tegin pausi mingiks ajaks nüüd söön samu toite(kodujuustud,liha,kala,õlid,puuviljad jne aga enam raskustega ei treeni,va. vahest väga harva õlga hantlitega.Trenni teen rööbaspuude ja torudega ehk siis oma keha raskusega ja vorm on kõvasti ilusam.Kardioks jooksmine.
kronik
MemberVana teema küll aga mul võttis toll näiteks ära purgi 5-htp-d põhjendusega,et firmalt eraisikule ei tohi tellida.Tohib firmalt firmale.Nii oli see vähemalt paar aastat tagasi..Usast tellisin.
kronik
MemberVastan siis täpsemalt.Häiriv oli sinu kirjapilt(siis pole kodus neid harjutusi vaja teha!!!).Mingit reeglit pole olemas mis toimiks kõigile.Kui sa näed kodus treenimises midagi halba ja usud ainult 3 *10 jõusaali treeningutesse siis on meie vaated väga erinevad.
Vt. linki mis ma ise siit foorumist leidsin e aitab…calisthenic kingz.
Teine edit -vastan ka siis seekord või püüan vähemalt.
On küll mõttekas,muidugi oma tunde järgi,et mitte üle treenida.Kükid ühejalapeal,kätekõverdused peaalaspidi või muul moel,kõhulihase lõuatõmbetorul ühesõnaga harjutusi on palju mida saab kodus teha.Ütlen lühidalt et viskas vb harja punaseks su soe soovitus stiilis 3*10 ja igatoidukorraga 30 g valku jne mida me siit lugeda oleme juba kõik jõudnud,kes vähegi uurind on
“>kronik
MemberMind huvitab hoopis, mille jaoks sul seda kätel kõndimist vaja on? Võiks ju pea peal seismist ka harjutada…või näiteks köiel seistes parema jalaga kõrva sügamist ja samal ajal vasaku käega nina nokkimist treenida. Mitte, et see mingi patt oleks, aga mul on lihtsalt huvitav, mis kasu sellest saab
Äkki hakkan ka harjutama.Sama hästi,mis kasu saab rinnalt surumisest ja suurtest rinnalihastes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võib üelda kindlasti mingil määral omaks lõbuks mingi soorituse ära õppimine ja eneseületamine sel moel et alul ei seisa kätel kui hiljem kui oskus on omandatud siis tunne hää ning taskaal keha üle parrem.kronik
Memberameerikas ka steroidid väga levinud, kui kindel oled, et nemad neid ei kasuta???Loe lehekülge.Arusaada et tegemist on mingi fitness fanattidega ning nii palju,kui aru sain ütleb ta isegi et ei kasuta mingeid aineid.
Väga hea kontroll keha üle,suur tänu lingi eest!
AutorPostitused