krms
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
krms
MemberNo aga kuidas soovitatav on?
krms
MemberMm, aga kaua muidu Fit Komboga vastu peab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>krms
MemberKauaks sellest piisab? Jäi mulje, nagu Fit Whey’st ja Fit Mass’ist piisab ainult nädalaks umbes..
krms
Memberjea, ma vaatasin siin seda Fit Kombot.. aga nagu ma aru sain, siis piisab sellest ühest pakist seal ainult mingi viieks päevaks või ?:& Kui tarbida 150g päevas nagu seal kirjas ja pakk on 700 -.-
krms
Membervaikselt paraneb, vaikselt paraneb.
krms
MemberHuuh, aga öelge siis keegi, milline oleks õige toitumine? Mida ma peaks kätte saama enda numbrite juures ja millest oleks soovituslik neid kätte saada?
Ma tean, et sellest on siin foorumis juttu küll ja küll olnud, aga mul ei ole üldse siia aega
MemberOokei, tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks näis, mis saama hakkab.. Praegu jõulude ja muuga nii palju ugitud, et peab kätte võtma ennast uuest aastast

On ehk soovitusi, kuidas edasi käituda ? Plaanis muidu jõusaalis hakata käima, ei tea, kas ujuma jõuan..

krms
MemberMilline see kava on umbes? lihtsalt nädala aja toiduajad ja toidud kirjas võimis?
Ja ma ei tea, kahte kava ka ei jaksa tellida, ehk saab ikka ühega hakkama.. Võinoh, kui lihas kasvama hakkab, küll siis pekk ka ära kaob..
krms
MemberHuuh, pole eriti aega otsida neid postitusi..
Äkki oleks mõtekas lasta koostada kellelgi toitumiskava, millega lihas hakkaks kasvama ja kaal langema ja järgida seda, ning käia jõusaalis nende kavade järgi, mis siin lehel tasuta on?
krms
MemberOkei, proovin selle jaoks aega leida enne uut aastat
MemberHmm, et siis hetkel arvutan tavalise BAVi ( ilma 30% lisamata ) järgi välja vajalikud numbrid ja proovin need toidukordade peale ära jagada? Et hommikusest söögist saan kätte 30%, päevasest 40% ja õhtusest 30% vajalikest ainetest näiteks ? Mida mõtled kaloraazi defitsiidi vähendamis all ?
krms
MemberEt siis öäö, kuidas lõpuks kõige parem oleks, lihaste arengule ja kaalu kaotamisele ?
krms
MemberTegin siis nii, ma sain tulemusteks, et süsivesikuid 256.75 grammi, rasvu 85.5grammi ja valke 192.5grammi.. Oskab keegi öelda, kas need tulemused on enamvähem tõesed, enda jaoks tunduvad kuidagi suured need numbrid..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>krms
MemberKuna satun arvutisse üsna harva ja pole aega uurida netist täpsemalt.. Siis kas keegi oskaks toitumise kohta öelda.. Mis aineid ja kui palju minusugune peaks päevas kätte saama jms?
Ettetänades.
krms
MemberEks ma annan endast parima ja uurin kõige kohta väikest viisi ja uuel aastal, uuel veerandil hakkan käima ja vaatan, kuidas välja tuleb..
-
AutorPostitused