krms
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
krms
MemberKui teemat ei valda, siis on parem mitte sõna võtta!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Läks natuke sassi jah, sorr.
krms
MemberMuidugi saada, tahtsingi just küsida kuidas ma oma päevase kalori hulga arvutama pean? Ja mis asi on free-weight training ja millest see koosneb?Free-weight training on vabade raskustega treening ( hantlid, kang jne )
Kalorihulga arvutamiseks kasuta BAV Kalkulaatorit. BAV kalkulaator annab päevase energiavajaduse, mis on vajalik eluspüsimiseks.
Kui tahad kaalu langetada või tõsta, siis lahuta või liida vastavalt soovile BAV’ist nt. 10%
krms
MemberKaal 58.3kg, söön nüüd peaaegu et 2 korda rohkem, hommikut ilma pudru või munadetta ei kujuta ettegi. Olen tõstnud koormuseid ja hantlite raskusi, kõik peaks olema korras aga kõht on jube, nagu väike õllekas ripub, ma ei ole rahul.
Kas oleks võimalik kaalu tõstmise ajal saada lahti pekist?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mul on ka selline trenasöör…
http://www.pulseleisure.co.uk/shopimages/p…rmal/bsb711.jpg
ja üks trenasöör millega saab enam-vähem sörkida.
Edit: Tahtsin küsida ka magusa söömise kohta, palju ma seda võin süüa, 1 jäätis või sokolaad päevas ei tee ju midagi?
Edit: Kas sellest oleks kasu kui ma teeksin iga päev trenni erinevatele lihastele (suuremates koormustes muidugi) nagu jõusaalis tehakse? Nt jaotan nädala:
Esmaspäev: Kõht
Teisipäev: Selg
…
Tere!
Soovitan Sul pigem toitumise paika saada, õige toitumisega väheneb ka magusaisu.
Toitumise paika saamine on tegelt palju kergem, kui Sa arvata võiksid.
Hommikul söö rohkem süsivesikuid ja valguosa jäta õhtu poole jne.
Kui soovi on, võin Sulle näidiskava saata, sealt saad ise vaadata mida eelistada, kuid kogused pead ise panema paika, abiks on kaloriarvuti.
krms
Member30-35 seeriat ??
krms
MemberMm tänan, väga asjalik post
krms
MemberJah, panin e-maili, ei saa ikka.
krms
MemberEi hakka uut teemat tegema, kuna siin juba kreatiinist juttu, siis küsin ka oma küsimuse, nimelt, kuidas suhtuda kreatiinikuuri ajal saunas käimisesse?
krms
MemberMa usun, et pudrust jääb hommikul väheks, enne trenni võiksid süüa ka korralikumalt ja pärast õhtusööki ka veel midagi. Piimatooteid võiks olla rohkem vahepaladena. See menüü mis sul siin kirjas on, sellest jääb kindlasti väheks, eriti veel, kui energiakulu trenni arvelt üksi juba 3000kcal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>krms
MemberSai siis miskisugune toidukava endale kokkupandud: päevane kcal tuli 2430, rasva 80g valku 130g süsivesikuid 310g. BAV on 1810kcal. On rasva valgu ja süsivesikute suhe normis või vajaks korrigeerimist ?Jaga kcal ära süsikate, valkude ja rasvade peale vahekorras näiteks 40%/30%/30% .. Süsikad ja valgud on 1g = 4kcal Rasvad on 1g = 9kcal ..
krms
MemberNoja, piima kohta kirjutasin ainult keskpäeval, kuna nii teen ise, kui on sööklasse asja.
krms
MemberSuht mõtekad ja teemasse postid need viimased siin.
Aga teemasse, enne, kui hakkad kreatiini võtma, soovitaks sul veenduda, et teed igat harjutust õige tehnikaga. Valgujooki võid võtta kohe pärast trenni, võid enne trenni ka. Söö mitu korda päevas, hommikul söö kindlalt midagi korralikku ja valgurikast, nt. omletti, kõrvale võileiba, rohelist ( kurki, tomatit ) ja joogiks võta piima või teed, hommiku puhul soovitaks teed, kui jõuad võta ka mingit kohupiima.. Arvesta, et kogused liiga suureks ei läheks, kuna valik päris suur.. Siis mingi 10 ajal võiksid süüa näiteks mingi kohupiima, kõrvale võta näiteks õun või teed. Päeval söö koolisööki, koolides on piimaautomaadid, soovitaks paar tassi söögi peale ära juua
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis söö enne õhtusööki, mingi 3-4 ajal, näiteks pähkleid, puuvilju ja midagi kergemat.. Kodus söö õhtusööki, vaata jällegi, et kogus liiga suureks ei läheks, kui võileiba teed kõrvale, ära määri peale margariini ega midagi sellist, vaid tavalist võid ja kasuta näiteks rukileiba või teravilja leiba, korraliku toidu kõrvale võid võtta ka näiteks jogurtit. Ja siis mingi 8 ajal õhtul võta kohupiim ja tass teed näiteks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelt neid valikuid on palju, mida süüa, uuri netist ja enne magamaminekut mõtle alati 10 minutit, mis sa homme sööd. Edu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>E: Süsikaid mu arvates palju ja rasvu vähe !
krms
MemberMa ise soovitaks kõigepealt rasvast lahti saada taipoksi trennis, kuna füüsiline koormus on seal võimas.. Ja siis hakata mõtlema lihase kasvatamisele.. Ära unusta ka toitumist !
krms
MemberSul pole ju magusaisuga probleeme, aga inimene, kellel on, sellel on küll ju hea meel, kui ta suutis vastu panna (vähemalt peaks olema, kui ta üritab magusaisu vastu võidelda ).. võib kõlada ebareaalselt, aga nii see on
krms
MemberHoia lihtsalt poest eemale
kui juba poes oled, siis on raske ju vastu panna
Võid vaikselt hakata harjutama poest tervislike asjade ostmist ka, võta vesi näiteks, endal pärast enesetunne palju parem, kui tuled poest välja ja mõtled, jei, suutsingi vastu panna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>krms
MemberSeda ma tõesti ei lugenud kuskilt välja, et sa just sõuda tahad, välja lugesin ma ainult selle, et tahad aeroobset teha.
AutorPostitused