KristoR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KristoR
MemberSain siis täna endale ka klubipääsme soetatud , homme siis platis umbes kell 6 !
KristoR
MemberKannatust mehed , 6 päeva veel ja ma olen platis iga jumala päev ! Tööd on veel palju ja noh palju tuleb tagasi teha , aga ma olen 5000nde protsendiga asjaga hinge juures uuesti ja ma ei jõua ära oodatagi , mil ma tagasi kangi alla jõuan!!
KristoR
MemberOh olge nüüd .. = ( ei ole nii ma teen trenni küll , lihtsalt ei ole hetkel võimalik .Põhimõtteliselt terve juuli tegin trenni ikka , aga preagu pole see jälle lihtsalt võimalik rahaolude tõttu ;( . Augusti lõpp vast jälle parem ja ma saan uuesti täie rauaga treenima hakata , nii et kindlasti näeb minust veel palju ja rohkemgi tulevatel kuudel !!
KristoR
MemberEile olin siis ka laada kontsertit turvamas ja suutsin nüüd haigeks jääda… aga loodetavasti on homme juba parem enesetunne ja oleks siis saalis mingi kella kolmest.
KristoR
MemberMa siis täna saalis alates kella poole kahest !
KristoR
MemberOlin ka eile platsis , kavas oli siis jalg ja kõht . Homme ka kohal , selg , trapets !!
KristoR
MemberMina olin ka täna platsis ! Lõugamist võis olla isegi alla toidupoodi kuulda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Endale raskustega armu ikka ei annaks.KristoR
MemberPühapäeva suhtes ei oska ma veel midagi öelda , mind ei pruugi linnas olla .
KristoR
Memberhääl Sargele !
KristoR
MemberA , mis te nüüd mehed …. täna sain siis saalis käidud ja noh tõesti enam ei tunne ennastki ära ;( Jõudu tõesti vähe preagu . Pole hullu , homme võib mind juba jälle saalis askeldamas näha !
KristoR
MemberKes täna jõusaali lähevad ? : p
KristoR
MemberMälestus noorest Imrest jäeb alati meie südametesse !
Tänane trenn sai ka tehtud , jalg /kõht . Trenn oli tulemuslik ja noh vaikselt tuleb seda jõudu ka tagasi ! Küki suutsin 90kg’a ära punnitada ja noh 15 kg veel ja olen tagasi seal, kus ma kunagi olin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme kavas siis selg , trapets . Kaal hetkel ~~ 75-76
KristoR
MemberAHhhh ma lihtsalt ei jõudnud eile ennast väsimusest kohale vedada

KristoR
Member^ Olen kohal !

KristoR
MemberEnda kaitseks võin öelda , et harjutasin hundiratast terve hommikupooliku kuid siiki ei saavutanud seda ilusat ,sirget ja perfektset hundiratast , mida taheti

-
AutorPostitused