KristoR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KristoR
MemberProovin olla kohal !
KristoR
MemberTäpselt mida Imre ütles . Ilmselget ei tea mees midagi enese ütletamisest ja n.ö ” ähkimine ” ja ” lõugamine ” aitavad vägagi palju kaasa , et saada igast trennist maksimumi . Ehk pole sa lihtsalt nende ” Russia ” dressi kandvate mehemürakate tasemel veel lihtsalt ja hoopis meiejaoks oled Sina imelik : )
Just my 2 cents .
KristoR
MemberKui väga vara on , siis ma võibolla isegi ei saa tulla , sest ma olen laupäeva öösel Atlantises tööl .
KristoR
MemberPraegu ei jõudnud 2 päeva trenni , sest kooliga ühtjagu tegemist aga homme olen platsis !
KristoR
MemberMitte veel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , 12ndal oktoobril aga olen platsis!KristoR
MemberTäna trennis kuskil 18:00 , plaanis triits , õlg , säär !
KristoR
MemberOlin trennis , käisin bodypumpis kah ! Pärast veel askeldasin natukene ja tegin säärt ja kõhtu . Homme siis saalis rind , biits kuskil 19:00 !
KristoR
MemberKuradi vihm….. kui se ei lõppe siis ma ei saagi trenni minna

KristoR
MemberMina olen trennis õhtupoole , kuskil 18:00 ajal , kavas rind , biits , säär , kõht
KristoR
MemberSiin on jah midagi nihu , 2 aastaga saab juba jah lavavormi end : o … Isiklikult olin mina laval juba peale 5 kuut aga seda suurel Imre nõudmisel : d
KristoR
MemberMa olen küskilt külmetuse kätte saanud , nii et paariks päevaks nüüd voodis…
KristoR
MemberTänasest seljatrennist ka siis kaks sõna :
Trenniga igati rahul , raskusused olid tunduvalt suuremad , võrreldes eelmise seljatrenniga !
Bloki tõmme selja taha 65kg pealt 75kg peale !!
Kangi tõmme kõhu alla 60kg pealt 65kg peale !
Kitsalt bloki tõmme kõhuni 65kg pealt 75kg peale !! (kerge varuga isegi )
Hantli tõmme 30kg pealt 35 peale ( kerge varuga )
Trapetsil sai ka siis mindud 80kg pealt 90kg peale !
Homme siis puhkan ning juba ülehomme võib mind saalis näha kella 19:00 ajal !
KristoR
MemberHomme saalis ~ 19 : 00 , kavas selg , trapets .
Tänase jalatrenni ilunumbriks jäi siis reie sirutus blokil 4×8 85kg ! 15kg veel minna ja siis nagu oleks algne tagasi : p
Treening nägi välja siis sihuke :
Jalapress
Käärkükk
Reiesirutus masinal
Reie tagaosa masinal
Säär hantliga
KristoR
MemberMina ei teinud midagi , mind ristiti !

KristoR
MemberKristo siis täna saalis kuskil 19:00 , jalg / kõht ! . Eile ei saanud kahjuks tulla kuna ma olin totaalselt unustanud , et mul oli ju rebasteristimisele vaja ilmuda :X
-
AutorPostitused