KristoR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KristoR
MemberTäna siis oli triits , reie kergem päev.
Prantsuse surumine 4×10 33kg
Rööbaspuudel surumine 4×8
Hantli surumine kukla tagant 4×8 27,5kg
Blokil surumine alla 8×1 60kg 8×3 65kg
Jalapress 15×2 100kg 10×2 125kg
Käärkükk 4×8 50kg !
Reie sirutus masinal 4x suutlikuseni üks reis korraga.
Bodypumpist täna asja ei saanud , sest no väsimus oli tõesti ränk aga ei ole hullu , järgmine nädal kindlasti .
KristoR
MemberKrt no Sander hirmus vend tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Peaks minema ja varastama vanalt toitu natuke .KristoR
MemberSaaliahvid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
KristoR
MemberEndal siis plaan pühapäeval trenni ilmuda , plaanis triits , reis ja pärast veel bodypump.
KristoR
MemberNo ütle mulle kallis seltsimees, miks otsast näeb vasakpoolne parem välja, kui parempoolne ? Võid selle küsimuse esitada ka neidudele, veel parem oleks see esitada naistele 20-25+ eluaastat kel juba mõistust ka peas. Ma prognoosin, et nende vastus kaaluks üldjoontes parempoolse poole… Sa ei ole igavesti puberteetik, üks hetk saad sa täiskasvanuks. Mood tuleb ja läheb, aga alatoitumusest tingitud tervisekahjustused jäävad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga asjalik sõnum siin . Sellele tasuks teemaalgatajal tõesti mõelda : )
KristoR
MemberEi kujuta tõesti ette , isiklikult ma arvan, et ma oleks pigem paks kui peenike .
Aga siiski
/troll
KristoR
MemberKätekõverduste mõte väga muhe ! Pühapäeva õhtul liituks bodypumpiga ja no ma ootan siis juba kätekõverdusi

KristoR
Member
KristoR
MemberNiiih poel ammu kirjutanud siia mdiagi , vahepeal ikka trenni teinud lihtsalt pole olnud mahti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna oli siis rind , biits ,säär , kõht . Jõudu oli jälle juurde tulnud ja no ülihea trenn oli

Rinnalt surumine 5×2 70kg 5×2 75kg 4×1 75kg !
Kaldpingilt hantlitega surumine 4×8 22,5kg ! Suur edasiminek võrreldes eelmise trenniga
Trosside ristamine 4×8 40kg
Venitus rinnale masinal 4×10 45kg
Biits kangiga 6×1 33kg 5×4 38kg
Biits hantlitega 4×8 17,5kg
Biits masinal 4×8-10 20kg
Rippes jalgade tõsted 3×15
Säär masinal 20×1 40kg+ masin , 20×3 45kg+masin !
Kaal hetkel 76kg ja noh homme uuesti platsis !
KristoR
Membernot sure if trolling
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
KristoR
MemberTäna jah tõesti ei jõudnud , kuna tulid mitmed asjad vahele . Praegugi jõudsin aalles töölt ja lähen magama , et siis uuesti tööle minna . Pühap olen aga platsis ja plaanis siis õlg , trapets ja siis veel bodypump !!!
Praegu aga lähen ja proovin paar tunnikest magada , Jõudu !
KristoR
MemberTäna oli siis plaanis triits , reie kergem päev .
Nojah nagu ma ikka endale öelnud olen , et võta esimene harjutus kergemalt , sest peale seda tuleb veel teha ja saab alati raskusi juurde lisada aga egas midagi , ennast ikka ei kuulaks .
Prantsuse surumine 3×10 33kg , 1×7 38kg Suutsin siis viimase seeriaga kuidagi küünarnuki ära tõmmata ja üldse triits oli jube valus peale seda viimast seeriat.
Ülejäänud triitsa trenn oli üpriski valulik ja häiritud ja noh otsustasn siis kergemate raskustega lihtaslt ära teha planeeritud asjad.
Peale triitsa tegin ka siis reit .
Jalapress 4×15 100kg + masin
Reie sirutus mõlema jalaga eraldi 4×15 35kg
Reie tagaosa masinal 4×10 35kg
Oleks soovinud ka käärkükke teha , aga lihtsalt ei leidnud endas täna seda . Üldse kuidagi väga halb trennipäev oli .
Homme puhkan ja ülehomme plaanis juba õlg , trapets , kõht.
KristoR
MemberKirjutan siis oma tänasest trennist kah .
Rinnalt surumine 5×5 70kg
Positiivne surumine hantlitega 3×10 20kg 1×8 22.5kg
Ristivedu 4×10
Rinnavenitus masinal 4×10 40kg
Biitseps hantlitega 4×10 17,5kg
Biitseps smith’i masinal 4×10 20kg
Arnoldi biitsepsi harjutus 4×10 17,5kg
Biitsepsile harjutus blokil 3×10 15kg
Säär masinal 3×20 40kg 1×20 42,5kg
Iga nädalaga tundub ikka jõudu juurde tulevat ja noh hetkel ma arvan , et mul on rohkem jõudu kui olin ennem suve. Vormi kohta ei oska nii täpselt öelda , sest ei ole pildistanud ja ei ole võrdlust.
Homme juba uuesti saalsi ja kavas triits ja reis
KristoR
MemberIse täna saalis kuskil kell poole kaheksast ! Kavas rind , biits . säär
KristoR
MemberTäna oli siis elu parim seljatrenn , kirjutan siis kah natuke .
Turja taha tõmme blokil 5x70kg 5×4 75kg !
Kangiga tõmme vastu kõhtu 10x65kg 8x70kg 10x70kg 10x70kg !
Kitsalt tõmme vastu kõhtu blokil 4×10 75kg
Kangiga tõmme alt 4×10 35kg Selle harjutusega peaks kah järgmine trenn üle minema 40kg peale , elab näeb !
Säär masinal 4×20 40kg + masin
Harjutus trapetsile hantlitega 4×20 40kg
Peale trenni tegin siis veel kaasa Bodypumpi , ka siin suutsin natuke raskusi juurde panna , nagu lubatud oli . Jalaga endiselt probleem bodypumpi kavas , jube kiirelt tõmbab täis ära ja siis on päris vaevaline juba : S
Alustasin ka massiperioodiga ja elab näeb mis edasi saab .
Seniks aga jõudu kõigile !
AutorPostitused