KristoR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KristoR
MemberOh issand 7 bodypumpi harjutust ?
No mis seal ikka tuleb 2ra teha !AGA kui kellegil peaks hirm peale tulema v6i motivatsioon kaduma hakkama siis kuulake seda : D
T6mbab ikka korralikult ennem trenni k2ima 2ra
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga muidu j6usaalis l2heb aina paremini , raskused t6usevad pidevalt ning kaal hakkas ka j2lle liikuma

Ja no muidugi invaliidide kategooria oleks hea m6te , saaks ka liituda oma kordinatsiooni h2iretega xD
KristoR
MemberTänasest võtan siis ise käsile uue kava , mille põhirõhk lasub selja ja lailihase treenimisel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kava jaotatud siis niimodi :
Päev 1 selg ja trapets
Päev 2 rind , biitseps
Päev 3 selg , triitseps
Päev 4 jalg , õlg
See on Sandri vana imekava
Mõtlesin ise ka selle praktikasse lasta ja vaadata mis saab !KristoR
MemberPraegu istun kuskil 65,5kg otsas . Kaal ei taha juba viimased 3n2dalat t6usta. Sel n2dalan proovin uut l2henemist ning eks n2is kuda l2heb
KristoR
MemberOkei olen siiski kohal v2ikese hilinemisega
KristoR
MemberIse vist t2na ei j6ua tulla sest palju asju teha kui no kui ma ei j6uagi siis 6htul k2in ikka 2ra
KristoR
MemberSeekord tuli juba paremini välja aga noh eks tuleb veel kõvasti harjutada
KristoR
Memberinimestel elu lõbus no x D
KristoR
MemberKristoR
MemberOlen kohal : ) lähen varem kohale siis jõuan veel ennem pildistamist trenni ka ära teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KristoR
MemberHäid jõule kõigile : )
KristoR
Memberväääh bodypump on ikka omaette värk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei tasu alahinnata raskusi haha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga muidu väga võimas ikka mulle meeldis !KristoR
MemberJalad on palju paremas seisus kui alguses . Rohkem trimmis või nii
. Täna jõusaalis jala päev kah
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ah ja mis see ” dere ” on

KristoR
MemberNo tegelikult mul põhimõtteliselt alati kõht suhteliselt tühi ennem igat söögikorda ja siis tavaliselt ma söön üpriski korralikult . Aga no hommikul ei olnudki kõht eiteamis hull tegeltikult , juu siis oli see ka sellest et mul oli kõht suht ääreni täis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Need on need päevad kui trenni ei ole hehe . Aga jah ma siis reedest proovin oma nädalast kaalutõusu alandada .KristoR
Member^Dextroos et parandada kreatiini imendumist .
KristoR
Member^ Jah eks ma siis pean midagi vaatama toidu kallal, sest kaalu tundub päris kiiresti lisanduvat : o … Ma ei teagi täpselt kust pikka hakata ehk vähem süüa ? Esimene asi mis ma siis homsest teen on see et kreatiini ülalpidamisfaasil siis 5g päevas 10 asemel . Hetkel jooksen ma ~~10 minutit soenduseks , aga ma arvan, et võiks nädalavahetusse panna ka ühe pikema jooksu . Ma arvan , et peaks siis ehk vähem süsivesikuid sõõma aga valgud jätta samaks ? Ma kohe ei teagi.
-
AutorPostitused