KristoR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KristoR
MemberOi jah hommik k2es ja no peaks mainima et jalg polegi k6ige hullem … triitseps teeb k6ige rohkem valu

KristoR
MemberVaatasin neid videoid kah siis
Mida laule no te ikka oskate
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KristoR
MemberAleksei on t2navate hirm !
KristoR
MemberEi nojah suhtbtore oli kykke teha peale rasket jalatrenni 😡
KristoR
MemberOlen kohal tulgu v6i maailmal6pp !
KristoR
MemberPanen siis veel yhe pildi yles ! Tundub et l2ks natuke nihu . Keha keerata natu rohkem publiku suunas !

KristoR
MemberTanel r22gib puha t6de ! Eks ta nii ongi , niipea kui tulin Planet Sporti yle hakkas kohe asi edenema no ! Meeldivas kollektiivis on hea treenida : )
KristoR
MemberPeale pyhap2evast bodypumpi tuleb koristajat2di ja kl6psab m6ned pildid saunam6llust kah

KristoR
Member
Jõudsin siis täna trennis Laurist ka pildi klõpsata ! Postitan siis tema tahtel .
KristoR
MemberEga meie varjupaik nyyd nii hull ka ei ole

KristoR
MemberPildistajaks siis Sander ja kaal kuskil 68kg ymber ! ( Pildid on eelmise lehekylje l6pus ! )
KristoR
MemberT2na kl6psutasin siis paar pilti ja m6tlesin r66mu jagada !

KristoR
MemberEi ole eriline ekspert kuid jah 1 kilo kuus on korralik t6us : ) Kuid alati v6ib ka vaadata kastist v2lja ning syya vahelduseks m6ni praad Siriusest v6i midagi : ) Mulle on igastahes t66danud niimodi.
KristoR
MemberKorralikud pildid said ma vaatan , Aleksei sai ka korralikult s2rada ikka ma vaatan
Oleks tahtnud ise kah tulla kuid pidin trenni varem 2ra tegema t66 t6ttu ; /KristoR
MemberÕige tähelepanek! Oled väga kiiresti edasi arenenud ja sellist tahtejõudu ja pühendumist võib ainult kadestada! Kohtumiseni pühapäeval kl 14:00!
Aitäh Teile ! Sellised s6nad annavad vaid jaksu juurde !
-
AutorPostitused