KristoR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KristoR
MemberAleksei sa pead mulle näitama kunagi neid imeharjutusi !
KristoR
MemberIse siis käisin kah saalis . Treenisin rinda ja biitsepsit. Kahjuks ei saanud postiivselt hantlitega lennata , sest vasak õlg teeb miskipärast valu : o .. = (
Aga iga nädalaga ikka raskused üha suurenevad !
KristoR
MemberMina arvan ka , et Sander peaks minema lavale ! Vorm on tal super ning aega veel on .
KristoR
MemberVäga tubli töö mehed ! Meeldiv vaadata sihukesi videosi ja no Tanel sa oled ikka päris palju kuivemaks saanud ma vaatan

KristoR
MemberHei hei ! Ma nüüd olin paar päeva jõusaalist eemal tervislike põhjuste pärast , aga täna siis jälle saali ! Täna kavas siis selg , trapets ja kõht ning mind võib jõusaalis lammutamas näha alates poole viiest !
Jõudu mehed !
KristoR
MemberJa no ma mõtlesin siis seda http://www.youtube.com/watch?v=bBb-J0hcBQA laulu kasutada oma vabakava jaoks !
Arvamusi !
KristoR
MemberMuhedad pildid !
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KristoR
MemberOeh unustasin Hr.Rauale hernesuppi kinkida ;p
KristoR
MemberIse siis siiski jõudsin ka kohale !
KristoR
MemberTuleks ise kah kuid ma pean juba kella 9 tööl olema : ( Seega lähen trenni juba kella viieks . Surusin täna koolis rinnalt rekordit . Surusin siis 80kg peale ergo tõmbamist hindele . 500m 1,38min .
KristoR
MemberPalju õnne sünnipäevaks Hr.Raud !!
KristoR
MemberOh sa vana , tubli töö Maikal ! Sellist muutust on võimalik vaid kadestada . Maikal on näide kõigile , kes arvavad et ei ole võimalik kaalust alla saada ning jõuda suurepärasesse vormi !
KristoR
MemberT2na siis sattusin p2ris kehval ajal j6usaali. J6usaal oli atleetidest pungil ning l2ks v2ga kaua aega et treening tehtud saada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KristoR
MemberMa ei olegi veel j6udnud Hr.Uppinit t2nada sheikeri eest ! Suured tänud mees !
KristoR
MemberKuule ei ole hullu me siis Sandriga jagame ikka asjad vennalikult pooleks
Ja ma vaatasin siis poseerimispilet kah . Ikka l2ksid paljud asjad m66da aga noh areng on ikka olnud kyll
Selg tundub juba suht okei isegi
AutorPostitused