KristoR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 4, 2012 at 2:49 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #183169
KristoR
MemberNimi ja perekonnanimi: Kristo Roots
Vanus:18
Algaja või edasijõudnud:Algaja
Kategooria: Juunior – 75kg
Spordiklubi: Planet Sport
KristoR
MemberKristo on kohal !
KristoR
MemberÜks küsimus Imrele , et kas pühapäevasest bodypumpist võivad naised ka osa võtta ? = D
KristoR
MemberKahjuks ma ei jõua võistlema see aprill , kuna mul on hetkel ürpiski rasked ajad ning lihtsalt ei jõua mentaalselt ega füüsiliselt .
KristoR
Member^ Tahtsin kirjutada et 5 kuud tagasi ma treenisin 35 kiloga kükki ja nüüd 80 kiloga = D
KristoR
MemberJalgadele rohkem valu !!!
Jalgu treenin ma koguaeg , jõu parameetrid kasvavad koguaeg . Kykk 35kg ja hetkel suudan ma 5×5 teha 80kg’ga . Eelmine nädal võtsin käsile ka küki programmi , kus ma teen kükke ennem igat trenni erinevate seeriatega , Kavatsen seda teha kuu aega ning eks näis mis saab !
Treening on kokku kestnud 5 kuud nüüd.
KristoR
Member
Tagasiside oodatud !
KristoR
MemberLasen siis oma hetkevormi pildid ka üles. Kehakaal on 70kg ning pildid said siis eile tehtud !

KristoR
MemberKristo on kah pühapäeval kohal ! Täna siis kavast jalatrenn . Proovin 5×5 kükku 75 kiloga !
KristoR
Member^ Ilmselgelt mina saan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
KristoR
MemberTäna käisin siis arsti juures kaalumas ning kaal näitas tühja kõhuga 70kg !! Oma esimene seatud eesmärk sai siis sellega täidetud ja ma olen tulemusega igati rahul . Nüüd saab siis täis 5 kuud treeningute algusest .
Loodetavasti saan täna ka pildid tehtud !
KristoR
MemberIse olen ka viimasel ajal vaadanud rohkem oma harjutuste korrekset tehnikat. Kui täna saab siis teen ka vormipildid ära ning postitan ka midagi üles .
KristoR
MemberLõpuks hakkab mu õlavigastus järele andma ! Täna sai siis korralikult üle pika aega rinda treenitud . Olen oma seljakavaga lõpetanud ning hetkel teen ma ennem igat trenni kükki erinevate seeriatega . Proovin seda natukene ning vaatan kuhu jõuan ! Varsti näeb mind jälle planet spordis ! Niikauaks olge tublid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KristoR
MemberKui keegi mõtleb kuhu Kristo on jäänud siis ma teen salatrenni teises saalis ühe kuu ning siis tulen tagasi võimsamana kui varem : D
KristoR
MemberSoenduseks teen ma tavaliselt kilomeeter ergot ning venitan end natuke.
AutorPostitused