KristoR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KristoR
MemberHahah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega ma ei usu et midagi sellist ei olekski teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , need pigem Lauri ala .KristoR
Member^ Jah ma arvasin ise sama , et alates sealt hakkas juba päris korralikult looma ja no tundub üleüldiselt väga hea laul olevat . Ma arvan et ma siis jätan selle oma looks ja hakkan nüüd siis vabakava looma : )
KristoR
MemberNonii minu otsingud vabakava laulule jätkuvad ning ma leidsin midagi vägagi huvitavat ! Palun kuulake ning öelge mis arvate :
KristoR
MemberVägagi viisakad pildid said ! : ) Olen endaga igati rahul ja noh eks lähitulevikus võib juba ka mingisugust jalamuutust tähele panna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KristoR
MemberUploadin siis mõned pildid Lauri tahtel !
Nautige x’d

KristoR
MemberTäna siis plaanis selg, trapets ja kõht . Loomulikult proovin ma ennem trenni kükki 4×3 85 kiloga !!
märts 11, 2012 at 5:48 p.l. in reply to: Täna kulturist Ahti Jakson telekas kell 20.05 ja kanal2 #174357KristoR
MemberVaatan huviga

KristoR
MemberTäna siis tegin uut bodypumpi kava kaasa , tundus üpriski huvitad kuigi mõned harjutused nagu kükk ja rind tundusid kergemad ? Ei teagi ja noh lisaks võitsin ma ka siis täna endale workout shock’i särgi mis on mulle loomulikult hiilgama suur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga peale trenni tegin siis 3×8 kükke veel 70/75/80kg !!KristoR
MemberOkei no ma ei oska Rebase kommentaari peale midagi öelda , ma olen lauludega suhtelises tupikus ..
KristoR
MemberKrt, silma võtab märjaks! See on juba õige meeste lugu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga hea , et meeldib !
KristoR
MemberNonii ma tulin välja hiilgava mõttega kasutada seda laulu. Mõtlesin et võiks võtta intro koha siis panna sinna otsa kohe näiteks refrääni osa ja soolo koha vms . Ma arvan et ma miksin sellest laullust midagi kokku ja proovin siis tundi tuua pühapäevaks !
KristoR
MemberTulin just trennist . Täna oli siis triits+jalg , kükk oli siiani parim tulemust 5×5 80kg ‘ga !! Asi edeneb ning vast varsti saavad tikkudest palgid

KristoR
MemberHr.Raul võiks kindlasti võistelda ! Siis oleks mul ka vastaseid grupis ma nii üksik seal hetkel
.KristoR
MemberAndke mulle 2 kuud ja kyll ma teid veel yllatan oma koibadega ! jalatrenn k2ib aktiivselt ning hetkel saab jalg yldse k6ige rohkem trenni .
KristoR
MemberNonii ma mõtlesin siis hetkel kasutada seda laulu vabakavaks , esimest minutit sellest vms :
-
AutorPostitused