KristoR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 7, 2012 at 4:15 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #148217
KristoR
MemberKristo Roots kaotas oma ID kaardi kuskile sinna , et kui keegi leiab siis võiks teada anda telefoni kaudu näiteks : 56833266
KristoR
MemberVaikus ennem tormi

KristoR
MemberOlen nüüd vaeva näinud vabakavaga ja noh loodetavasti saan oma soovitud tulemuse võistlusteks !
KristoR
MemberOlen haigestunud ….. palavik , kohu ja kõik sellega kaasnev : (( . Praegu hoidun siis jõusaalist ja võtan kodus rahulikult , paranen . Harjutan vabakava ja egas midagi.
KristoR
MemberRäägib mees, kes enne kurtis, et oli just ärganud, aga poseeris nagu staarkulturist!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No mis seal ikka , endast tuleb parim anda igas olekus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KristoR
MemberHea poseerimine oli : P , homme siis jõusaalis kuskil kell 4 .
KristoR
MemberMina segasin alati dextrot sisse , aga see olen mina

KristoR
MemberEi tea , ei saa vinguda nende asjadega eriti . Tuleb lihtaslt ära juua
=D ,KristoR
MemberNädalane laager on senini olnud suurusjärgus 250€ eks ta tuleb ka seekord samasse suurusjärku, sisaldab öömaja, kolmkorda päevas rootsi lauas söömist, treeninguid, seninare ja koolitusi, meelelahtusmänge, grilliõhtut ja piiramatus koguses toidulisandeid tarbida.
Paneme aegsasti välja ka terve paketi.
Tundub vägagi hea pakkumine ! Olen kindlasti käpp .
KristoR
MemberJa noh edukat paranemist Rainile ! Loodetavasti saad varsti kangi alla tagasi : P
KristoR
MemberTäna oli siis jalatrenn , kaal näitas 70,5kg
… aga noh kükk tuli siis 10x20kg , 10x60kg 5×4 90kg ja 5x95kg !! Jalg on läbi ja noh homme siis uue hooga peale ! Järgmisest nädalast plaan alustada uue jõusaali kavale , pikemad ja kergemad seeriad ja kogu keha läbi .KristoR
MemberIse oleks huvitatud kah , sest ei ole kunagi osalenud , aga mis see tasu ka on ?
Aitäh !
KristoR
MemberAiiii ikka tuli poseerimisse vigu sisse . Tuleb tähelepanelikum olla.
KristoR
MemberKirjutan siis midagi oma tegemistest kah . Eile sai siis trennis käidud ning poseeritud . Kükki tegin trenni algul 4×4 90kg , asi areneb ning jalg kasvab ! Peale seda treenisin siis triitsa ja õlga. Poseerimine läks enda arust hästi ning igati rahul . Kaal on paigal või pigem kukub , sest olen lõetanud kreatiini ning teiste lisandite võtmise. Vaikselt tegelen vabakavaga ja noh proovin kooli ja muu elu ka kuidagi päeva ära mahutada. Sai ka veel solaariumis käidud . Täna trenni ei lähe , sest vaja tegeleda kooliasjadega ja noh Fitshopis sai tutvutud ka härra Ott Kiivikaga !! Võimas tunne meest oma silmaga näha ning käppa suruda . Hr.Kiivikas oli piisavalt lahke , et anda ka plakatile pühendus ! Aitäh !
Aga teistele mürakatele edu trennis ning homme näeb ! Siis plaanis juba jalatrenn.
KristoR
MemberTäna siis oli jalg , triits ja kõht . Kükk tuli 4×4 90kg !! ning siis tegin veel jalapressi , reie sirutust , harjutus reie tagaosale ja säärt ning siis läksin edasi triitsepsi trenniga . Triitsepsile tegin 3 harjutust ning peale seda veel siis kõht.
-
AutorPostitused