KristoR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KristoR
MemberIse lihtsalt viskan lusikatäie kreatiini vette ja joon ära ja töötab . No tõesti pole vaja mingit tuumafüüsikat arendada haha ; d
KristoR
MemberOkei eks ma siis teen ka kerge sissekande . Alustaks siis sellest , et kaal on hetkel 73,3kg ja võtsin siis kasutusele uue sõjaplaani. Nimelt järgmised kuu aega hakkab järjekordselt mu jalg rohkem treeningut saama ja noh loodetavasti ka mingeid tulemusi sellest , aga elame-näeme. Kava peaks siis üldplaanis olema selline :
Selg , trapets , kõht (raskustrenn kõhule )
Jalad , trapets , kõht (intensiivsemad harjutused kõhule )
Rind , biits , kõht(raskustrenn kõhule )
Triits ,õlg , kõht (intensiivsemad harjutused kõhule )
Jalad ( raskem trenn ) ,kõht (raskustrenn kõhule )
Ja noh üldplaanis käin trennis 2:1 3:1 plaani järgi ehk siis 2 trenni 1 puhkus või siis 3 trenni 1 puhkus.
Täna oli see esimene jalatrenn , kus tegin siis käärkükki , poolkükke, jalapressi , reie sirutusi , reie tagaosale masinal ja säärt . Lisaks veel kõhtu ja trapetsit !
Lisanditest siis Hera80 ja kreatiin .
Loodetavasi pole suvi veel ülejäänud meestelt trenniisu ära röövinud ning mehed treenivad ikka
“>Aga olge tublid ning saalis näeme !
KristoR
MemberTäna siis jõusaalis 17: 30 . Plaanis triits ja õlg .
KristoR
MemberTäna siis kell 10 eesti keele eksam
“> . Soovin edu kõigile , kes täna eksamit sooritavad :XKristoR
MemberEndiselt treenin ! Toon välja ka siis mõned ilunumbrid :
12 päevaga kaal 69,3kg pealt 72,8kg peale ! Mis toimus ? Alustasin jälle kreatiini ja valgu võtmisega ning seadsin oma prioriteedid paika . Elu sujub jälle ning eks see kajastub trennis kah.
Uus eneseületamine ka rinnalt surumises ! Täna tulid siis 5×5 seeriad 65/65/70/70/75kg !!! Vorm on silmnähtavalt paranenud ning enesetunne on hea !
Homme siis kavas triits ja õlg .
Panen siis üles ka ühe pildi oma tänasest treeningust.

Eesmärgiks on seatud 75kg jahtimine ning eks ma siis annan endast edaspidiselt rohkem märku
Jõudu kõigile !
KristoR
Member^ Watch out we got a badass over herreee
KristoR
MemberSitad mehed tra mis bensiinihind ma jooksen Tallinna npz
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
KristoR
MemberTulen ka kohale ja vaatan meie staaride esitusi ! Pärast siis veel trenni , plaanis jalg
KristoR
Member^ Jah , leidsin.
Panen siis meie ühispildi ka üles !!! Kanged mehed kõik koos.

KristoR
MemberKristo tead, mis ma sulle ütlen?
SA OLED KURADIMA TUBLI !!!!!! :]’
Väga lühikese ajaga oled teinud üsna muljeltavaldava vormi.. Küll jalad jõuavad järele ja paugutad nagu kolmeraudsest nagu lausub meie Isand Imre !:DDD
Suured tänud sulle : )
KristoR
MemberKristo on laval ja särab !!
aprill 8, 2012 at 1:06 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #146977KristoR
MemberTubli töö Imrele võistluste eest ! Väga tore üritus oli ja sain meeldiva võistluskogemuse sellest !
Suured tänud !
KristoR
Member
KristoR
MemberPaar sõna siis kah võistlustest enda äranägemise järgi : Poseerimine läks vägagi hästi ja ma arvan et ma tulin pingega ilusti toime v.a väike kossiintsident
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
KristoR
MemberKaotasin oma ID kaardi kuskile sinna , nii et kui keegi leiab siis andku teada mulle !!
Aitäh
AutorPostitused