KristoR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KristoR
MemberJamh hundiratta eest sain kena null punkti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KristoR
MemberMa treenin vaikselt ! Homme on mul Tartu Ülikooli füüsiline test sisseastumiseks . Päris raske test isegi mõeldes , et ma pole elus kunagi kuuli tõuganud ja ma ei oska hundiratast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
KristoR
MemberVäga hea alesja , mehemeetreid muutkui tuleb juurde ! : D
KristoR
MemberTänane trenn siis tehtud , kavas oli jalg/kõht . Ütleme nii et jõudu on tõesti vähe , kükk kõigest 4×8 75kg’ga …. aga ei ole hullu . Küll jõud vaikselt tagasi tuleb ! Homme plaanis siis selg/trapets/kõht ja ehk õhtul siis joosta tunnikese.
Jõudu kõigile nende tegemistes !
KristoR
MemberJa mina hoopistükkis ei jõua täna, sest mdiagi tuli vahele

KristoR
MemberNo minul on terve kolmap vaba ! Misiganes kell
KristoR
MemberEile tegin siis oma trenni , täna uuesti . Plaanis siis põhimõtteliselt kogu keha läbi treenida . Hetkel on vorm ikka üldiselt jube ja jõunäitajad on ka alanenud
aga ei ole hullu ! Mis sitasti see uuesti , koostasin endale tegevusplaani ja eks näis , kuidas asjad liikuma hakkavad.KristoR
MemberTäna liigun ma ka siis trenni ! Alustan vaikselt uuesti , sest pole ammu trenni teinud nüüd ; ( ja arvatavasti näitajad päris nullis. Plaanis siis rind / biits / kõht .
KristoR
MemberTervist , olen veel täitsa olemas ! Lihtsalt olin mattunud töö ja eksamite alla ja ei jõudnud lihtsalt saali mitte mingi nipiga . Saalis võib mind tegutsemas jälle näha juba esimesest juulist !
Jõudu ja jaksu kõigile !
KristoR
Memberpaistab et pean ka endale feisbuugi tegema

KristoR
MemberIse olen pühap kindlasti kohal , Sanderi kohta võin aga öelda , et ta ei saa tulla , sest ta maal vms .
KristoR
MemberTäna siis oli jalg / kõht . Kükk tuli siis viimane seeria 100kg x 5 !!! Uus rekord mulle : ) Tuju on hea ja noh eks sellised eneseületamised annavad alati jõudu edasi pingutamiseks .
KristoR
MemberTäna surusin rinnalt uue rekordi , milleks oli siis 90kg !!! ; )
KristoR
Member^ Mul oli seal lihtsalt pandud , kuidas üldiselt asjad on koos aga ei kaks päeva järjest ei ole trapetsit. Aga see jaotus niimodi tundub päris hea isegi ehk võiks käiku ka lasta siis : P Vaheldust tuleb luua ja no tõesti tahaks jalga järele aidata . Aitäh
KristoR
MemberLihtsalt selline tunne ,et mehi on kuidagi vähemaks jäänud : o
AutorPostitused