KristoR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KristoR
MemberKui tund toimub mõistlikul ajal, siis tuleksin isegi homme ka ! : )
KristoR
MemberIse treenin tasapisi , plaanisin kevadeks valmistuda, kuid tundub, et seda siiski ei juhtu….. teatud rohu pärast, mida ma võtma pean, ja mis on mu liigesed praktiliselt ###### keeranud ;(( on jõusaali treening enam-vähem hetkel võimatu.
Kaal on mudu kuskil 80-81kg vahel.
KristoR
MemberArsti juurde sellega pöörduma ei pea , endal oli sama teema parema niude-nimmelihasega ja see valu tekkis mul kükkimisest. Jätsin mõneks ajaks kükid vahele ja hakkasin venitama ning ~~1 kuuga paranes ära : )
Edu .
KristoR
MemberJalad ka ilusti paigas ja puha : p
KristoR
MemberEndal ka päris kurb see olemine , parem puusapainutaja teeb valu , mis välistab suht kõik jalaharjutused ;((
KristoR
MemberXtremeGain it is !
KristoR
Memberväga kõver kükipilt : d , esimene kükk ongi mul miskipärast tiba viltu , kui ma proovin oma jalgu korda sättida.
KristoR
MemberÜlikõva !
KristoR
MemberVäga muhe ! Alustasin ise ka lõuatõmmete ettevõtmisega , mitte nii suures mahus , vaid ~~ 50 tõmmet ennem igat trenni ! Fitlife’is pärast kõik muhedad seljamehed : p
KristoR
MemberTäna ise tundi ei tule , sest ei taha mitu korda edasi-tagasi käia . Lähen hiljem saali ja siis pärast veel tegemisi linnas.
KristoR
MemberJoint + on nii ränk kraam , et ma jõuan isegi bodypumpi pühapäeval peale trenni ( uued lühkarid jalas ) ! !!!! !
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KristoR
MemberSander peaks tõesti näitama end laval ka ! : )
KristoR
MemberPuhkus oli mõnus ja tänane trenn sai jällegi uusi rekordeid tehtud ! = D
Kavas oli triits ja õlg .
Kitsalt surumine 50×10 60×10 3×8 65kg
Rööbaspuudel surumine 1×10 +10kg 3×8 + 15kg !
Blokil alla surumine ühe käega 4×8 30kg
Bloki alla surumine 4×8 70kg
Laialt kangiga surumine üles 4×6-8 40kg
Lendamine õla keskosale 4×8 15kg
Lendamine õla tagaosale 4×8 15kg
Kitsalt tõmme blokil üles 30,40,50,60 x 10
Homme siis plaanis jalg !
KristoR
MemberPäris kena koer : O
KristoR
MemberEile peale tööd lihtsalt ei olnud enam mahti minna trenni ja no täna magasin korralikult üle pika aja … Homme olen kindlasti saalis kohal !
-
AutorPostitused