kristofeles1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kristofeles1
Memberjalapress
juuni 11, 2013 at 4:59 p.l. in reply to: vaim ja keha on valmis nüüd kõvasti kaalu langetama #344684kristofeles1
Memberkuna sa oled 17, siis eeldan, et elad vanematega. vanematega elades on üldse toitumist päris keeruline järgida ja oma magusaisudest võitu saada, kui vanemad tihti kodus mingeid kooke küpsetavad või muud nänni ostavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vähemalt ma praegu veel ise 18 ja elan vanematega ja julgen nii väita. aga eks see ole individuaalne ka. mõnel tahtejõud suurem, mõnel väiksem. juuni 11, 2013 at 10:00 e.l. in reply to: Parim aeroobne trenn, mida saaks teha nii noores kui vanas eas #344915kristofeles1
Memberujumine
kristofeles1
Membertoitumine tervislik on täiesti mitte-midagi ütlev. mõne jaoks on tervislik toitumine ainult salatilehe söömine. sellega vist nagu väga massi ei kasvata või mis ? parem pane jah oma päevane toitumine siia kirja, siis meil parem ülevaade ja kergem anda näpunäiteid
kristofeles1
Membermnjaa, mu enda rekord on 76.5 kg-lt 87kg-le ühe päevaga. nägu läheb mõnusalt ümmarguseks ja muud kehaosad samuti. veepeetus ei ole tore asi
kristofeles1
MemberPäris ausalt tahaks seda 10 000 kcal päevas näha, kui tegemist oleks veel tasakaalustatud menüüga. Ma enda 8 200ga olin ikka päris hädas mitu kuud järjest

tasakaalustatud menüüga sealt vaevalt et 10000 kokku tuleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rämpstoiduga jms. pidasin ma silmas. tasakaalustatud toitumisega oleks kindlasti keerulisem.kristofeles1
MemberOle nüüd.. ma olen küll 10 kilo juurde võtnud aga sellest edasi on väga raskendatud.. Ehk jäi siiski midagi puudu toidukordadest, eit ule kohe pähe.. Söön igapäevaselt samamoodi.
Hommik: 08.00
– Kaerahelbepuder 80-100g (kuivaine) + moos / Tatar 90g koos hapukoorega (100g)
– Kodujuust ( 150g ) koos banaaniga
– Vesi
Lõuna (Tööpäeval 12.30)
– Oleneb, mis päevapraeks on
– Ahjukartul/keedukartul
– Toorsalat (~100g)
– Naturaalne Snitsel/Lestafilee/Hakkliha/Lambaliha jms (‘ca 150-200g)
– Sidruni vesi (kraanivesi+sidrun)
Lõuna2 (16.00)
– Täisteraspagetid (80g – kuivaine) / Riisinuudlid / Kartul(400-500g) / Riis – igatahes mingisugune süsivesikuallikas
– Kodujuust (150g ) / Ahjust seakaelakarbonaad (Valmis 150g) / Hakklihapallid(sea ja veiseliha) (200g)
Vahepala (18:00)
Kohupiim (200g) vanilli + piim + toormoos (saumikseriga läbi)
Banaan
Õhtu
– Kodujuust (150g)
– Söön vastavalt kõhutühjusele -paar rukkileiba või mida sõin Lõuna2’l
– Vesi
+ Trennijärgne sheik
aga kui massi ei tule, lisa midagi juurde siis ?
kristofeles1
MemberOle nüüd, mul kehatemp 36-36.5 ja ma ei paisu ka… Nõustun gmasteriga, arendada seda mida arendada annab, seda tõsisemalt paar kuud teinud. Hetkel einäe põhjust massilisamisega, kuna midagi ei tule.. ehk kui vanemaks saan siis asi on natuke lihtsam.
sööd vähe lihtsalt. enamus, kes väidavad, et söövad metsikult, aga massi ei tule, reaalsuses söövad vähe.
kristofeles1
Membermul vastupidi
juurde võtta on mul ülilihtne, alla võtmisega raskusi. 10k + kcal päevas ei kujune eriliseks probleemiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kristofeles1
MemberSüdame ja aju kallale keha naljalt ei lähe, niiet võid rahus edasi dieeditada.
lugedes siin foorumis trolli “low protein forever” poste, siis võiks arvata vastupidist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kristofeles1
Memberno ma ikka ei tea, kas on nii väga lollus. ja kergete luude kaela pole mõtet madalat kaalu ajada. üle 0.5kg see ei varieeru.

kristofeles1
Member
kristofeles1
Memberjuhul, kui veel ei tee, siis alustuseks võiks hakata jõutrenni tegema, et näha, kas potentsiaaligi on
mai 17, 2013 at 3:41 p.l. in reply to: Millist füüsilist tegevust teha kardioks? (ei taha jooksumasinat) #343266kristofeles1
MemberTahaks nüüd konkreetset vastust.
Kas jalgrattasõit põletab rasva kehalt normaalselt?
kõik harjutused põletavad kaloreid ühtemoodi. kõik oleneb vaid intensiivsusest. aeroobne ise ei põleta rasva, põletab vaid kaloreid. õige dieet põletab rasva.
kristofeles1
Membermiks aint 2 munakollasega ? mida ülejäänud kahe kollasega teed ?
-
AutorPostitused