kristofeles1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kristofeles1
Memberoleneb, kui hull rebend on. mul endal oli kergem rebend rinnal, siis paranes seal ca. kuu
kristofeles1
Memberoleneb, palju sul lihast praegu peal on. kui lihaseid omajagu, siis cuti veel, aga kui lihaseid vähe, siis parem bulkiks
kristofeles1
MemberRasva? Arvesta sellega, sa oled kasvav veel ja organism areneb veel.
Tuleb lihtsalt süüa tervislikult ja vaadata, mida sööd! Muud midagi
veel tähtsam on see, kui palju sa siiski mida sööd
kristofeles1
Membermul endal ei ole, aga sõber käis seal oma venitusarmidega laserravil. hind on küll kallis, aga tundub, et töötab
kristofeles1
MemberTänan, Henry, et asja selgeks kirjutasite. Moodsa aja ‘jõusaali omanike turvalisuse teooria’ ei ole siiski põhipõhjus. Fakt.
Teise mehe higine jalg on natsa rõvedam , just, kui seljalt tulev mõni piisk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rääkimata nakkusest, mida saad ravida vaid väga-väga ebameeldivaid kõrvalnähtusid omavate ravimitega. Kuid.MITU KUUD. Jah, mulle meeldiks ka mõnusalt palja jalaga kummimatil tatsata aga austusest kaastreenijate vastu, ei saa isegi seda kaalumisele võtta. Plätu = paljas jalg.
palun selgita lähemalt, kuidas plätu = paljas jalg
kristofeles1
MemberMa arvan samuti, et janu kustutamiseks on kõige mõistlikum ikka vesi. Mis janu need kleepuvad karastusjoogid, olgu siis kaloritega või ilma, ikka kustutavad.
Tavaline kraanivesi ja kuumal suvepäeval mineraalvesi ajavad asja ideaalselt ära, eriti dieedi ajal.
magusaisu saab kustutatud.
kristofeles1
MemberArvestades seda mis seal sees pidi olema siis mina igatahes seda värki väldin. Eelistan naturaalseid mahlasid , muidugi need jälle kulukamad .
naturaalsed mahlad sisaldavad palju suhkruid ja kaloreid. dieet karastusjookides olevad kalorid võib sisuliselt ümardada nulliks
kristofeles1
Memberliiva peal võib olla päris mõnus kükkida või jõutõmmet teha. küllap torsomeeste jõusaal see
kristofeles1
Memberdaemonium,
Sa oled ise paksuke muidu vist eks?
Ise kuulaks rohkem paksukeste arvamust geneetika teemal, kuna nemad tunnetavad asja ehedamalt omal nahal.
Et kas siis on selgelt tunda, et eriti rohked ülesöömise isud käivad peale juba lapsepõlvest saati või?
paksukesed kipuvad tihti peale laisad olema ning seetõttu aetakse kõik probleemid geneetika süüks. ma ei julgeks pidada nende arvamust geneetika teemal kõige adekvaatsemaks.
kristofeles1
Member… ja argumente aina tuleb …
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nope :-]
kristofeles1
MemberSelge.
Argumente hakkas tulema,

nojah, sul vist õigus, et geenidel suur osakaal. sinu puhul tundub, et geenid on vingerpussi mänginud ja teinud sinust just mitte kõige mõistlikuma inimese
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kristofeles1
MemberMa olen endale selgeks teinud, et võtad sõna teemadel, millest ei tea mitte midagi.
Mida lollim inime, seda kategoorilisemad väited.
nagu ma näen, siis sa ei aidanud samuti sittagi OP-l targemaks saada, ma vähemalt avaldasin enda arvamuse, kuidas minu arust oleks õige. mine parem kuskile, kus oleks sinust ka midagi kasu, mitte ära käi kuskil foorumites mölisemas.
kristofeles1
MemberKui asjast ei tea midagi ära kirjuta ,tee endale asjad ikka enne selgeks.Geneetika mängib ikka väga suurt rolli.
ma olen juba endale selgeks teinud, et geneetika ei mängi väga suurt rolli kaalu langetamisel
kristofeles1
MemberMitte keegi ei ole pikk või lühike, kuna tal on selline geneetiline soodumus.Pikk või lühike ollakse eelkõige kehvade söömisharjumuste tõttu.
Võimalik, et ka geneetikal on mingi roll, aga kindlasti väiksem kui väidetakse.
inimene ei kasva olles 500 kaloriga plussis pikemaks. inimene ei kahane olleks 500kcaliga defiitsiidis lühemaks. küll aga muutuvad vastavalt paksemaks/peenemaks.
-
AutorPostitused