Kristo999
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 3, 2011 at 10:08 p.l. in reply to: Liigesed raksuvad üle terve keha ja imelik hääl jalgades !!!!! #288863
Kristo999
MemberRohkem soojendust kindlasti, isiklikult soovitaksin mitu korda päevas, vähemalt probleemsetele piirkondadele. Enne harjutusi võiks ka venitada, aga dünaamiliselt, st kerged painutused, sirutused jne. Mida rohkem soojendust ja korralikku hooldust teed, seda väiksem võimalus et see sul krooniliseks jääb.Läbi valu venitamine võib vastupidise efektiga olla. St vigastab kõõluseid ja tõmbab tänu sellele lihased veelgi rohkem pingesse. Seega pead leidma enda jaoks õige venitusastme.
Samuil, su soovitused on väga head, aga ma pole praegu 100% kindel, et asi liigestes.
St kui tal on niude-nimmelihase lühenemine ja tänu sellele selle lihase ainevahetus häiritud, siis liigeserohtudest abi ei ole.
Pealegi toimivad liigeserohud palju paremini, kui piirkonnaga tegeleda.
Kas ma saan õigesti aru ,et enne trenni 10-15m kindlasti soojendust ,iga harjutuse järel võib kergelt seda lihasgruppi venitada, kalamaksaõli kapslid 3x päevas ja siis peaks asi leebuma?
Väike probleem on veel soojenduse alustamise ,teen seda sõudeaparaadil , 1-2m järel hakkab põlvedel ebamugav/valus tunne ja see kestab seni kuni mõlemas on tugevad raksud läbi käinud! Sedasi on igakord soojendust sõudeaparaadiga alustades! Millest see tingitud on? Ning see raksumine on endiselt jätkunud, näiteks hommikuti üles tõustes teevad mõlemad jalad väga tugeva ja valusa raksu, samuti pead keerates. Isegi kui pidasin üle kuu pausi ja hakkasin uuesti trenni tegema ,korralikult soojendust tehes ,pole asi paranenud ja samuti on nende jalgadega ,trenni lõpus hakkavad jälle tundma anda siseküljed.
detsember 10, 2010 at 8:27 p.l. in reply to: Liigesed raksuvad üle terve keha ja imelik hääl jalgades !!!!! #283351Kristo999
MemberKas ma sain õigesti aru ,et rohkem venitust ja soojendust?! Venitust ei tee sii valupiiril vaid kergemalt ning venitada võib ka enne harjutuste tegemist kui olen soojaks jookssnud/sõudnud?
Kas mingeid liigese tablete vms ei pea sööma ning kas see asi annab täielikult järele mingi aeg või jääbki sedasi? Valutab ainult jala liiges see mis algusest peale häda on teinud ja samuti õla liiges mille ära nikastasin külmalt ,see väsib väga kiiresti ära.
Venistuste kohta olen mina sedasi aru saanud kui valu ei ole ,siis pole õige venitus ja ei hakkagi painduma , tundub tõesti et olen lihtsalt üle pingutanud sellega. Aga proovin teie nõuandeid jälgida ja vaatab kas paari nädalaga midagi muutu!
detsember 9, 2010 at 9:54 p.l. in reply to: Liigesed raksuvad üle terve keha ja imelik hääl jalgades !!!!! #283237Kristo999
MemberKoht kus jalg kehaga ühildub on puus? Täpsemalt, küljel või ees?
Siin?
Ületreeningus ei või asi olla? Vbl puhkust ja massaaži selle vastu?
Loomulikult annab ka ülevenitusega traumasid tekitada.
Just täpselt need kohad ja nii sise külg kui ka eest, täpselt ei saagi aru aga valutama hakkab pärast väikest trenni või niisama käimist(vahel on pikali olles ka imelik tunne just paremas jalas,seda on nii raske kirjeldada aga asi ei ole õige. Ja paremal jalal on juba üle 1 aasta ja see annab rohkem tunda kui vasak jalg. Juba tavalisel käimisel ,hakkab see piirkond valutama ja kui trenni teha jalga visata üles ja ette siis on seda raksu/häält väga hästi tunda/kuulda ja see on väga ebameeldiv. Parem õlg on samamoodi ,trenni tehes väsib väga kiiresti just see parem õlg mis samuti meeletult raksub iga väikse aja tagant ja see hääl on nii vastik.
Et mida ma sööma peaks või kas on mingi aine puudus*? Tõesti jõusaalis ma teen tõesti soojendust 3-5m ainult. Et mis seda raksumsit põhjustab ja kas see on siis mingil määral ohtlik?!
-
AutorPostitused