kristo3333
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kristo3333
MemberOled kindel oma ajas ja kilometraasis?Jah, mul ju kompuuter ees- tavaline keskmine kiirus mis ma väntan on kuskil 41-44km/h. Raskustase on pandud selline talutav- vahepeal panen funki juurde, aga üldjuhul lasen ühe raskustasemega. Minu rattal on tasemeid minumeelest 7 ja mina sõidan nr. 4´ga(mõnikord 5 tasemega). Ma saan vaadata ka viimast treeningut mälust ja hommikul oli siis 25km aeg 34min ja 52sek; Keskmine kiirus 43,4km/h; kusjuures ta näitab ka mingisugust kalorikulu, aga selles numbris ma kindel ei ole- 25km peale näitab 781 kalorit. Eks need rattad ja nende näidud on erinevad- sellepärast ka võibolla minu ratta andmed 25km kohta ei pruugi kellegi teise omaga kokku langeda
kristo3333
MemberMinu arust teed sa hetkel liiga palju aeroobset.Arvad, et teen palju või? Täitsa võimalik…
Tavaliselt ma suhteliselt selline hommiku inimene. Ärkan, teen oma neljaviljapudru koos 3 viilu sepiku(+juust+tomat/kurk) ja kohviga. Seejärel toimetan ringi ja kusagil tunnike peale söömist teen esimese sellise treeningu. Kõhulihased/seljalihased/jalalihased- neid ei tee igapäev. Puhkepäevad tulevad lihastreeningutele vahele. Jõusaali teen hetkel vähe-natuke küll teen, kuid see ei ole eesmärk hetkel omaette, esmatähtis on läbi aeroobse treeningu üleliigne rasv maha saada ja seejärel hakata korralikult väikest viisi lihast peale kasvatama. Seejärel panen teleka käima ja hüppan ratta selga- kui tuleb hea saade, siis ei pane tähelegi, et km aina lähevad. Tavaline taks on 25km peale mida venitus ja siis pessu. Õhtul umbes 20.00 paiku samuti sõidan ratast televiisori kõrval, kuna ei viitsi niisama seda telekat vaadata. Lihastreeningutele õhtul niisuurt rõhku ei pane- pigem kui olen hommikul korralikult oma jalalihaste ja kõhulihaste jm kavad ära teinud, väntan lihtsalt jälle 25km ratast. Peale mida jälle venitus. See võtab mul aega kusagil 33-35 min. Pulss on tavaliselt seal 125-145 vahepeal. Ja nii see ööpäeva peale 50 tulebki.
-
AutorPostitused