kristo1979
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kristo1979
MemberKanep on Eestis illegaalne ju?irw, kes seda küsis ? naljamees
kristo1979
MemberToitumine vii paika, kindlat toitumiskava ei oska soovitada. arvuta siin tööriistade alt välja oma päevased kalorivajadused ja vii oma toitumine kaloriarvutiga paika. Netis ja ka siin foorumis on piisavalt informatsiooni olemas selle kohta. Rasv tuli kõhule sellepärast, et sul ei olnud toitumine paigas ja gain bolicust said palju süsivesikuid lisaks. Rasvapõletajaid pole ise kasutanud, keegi oskab kindlasti midagi öelda. aga kui toitumise paika viid, hakkab ka rasv põlema. Ja kui lihtsamat teed mööda soovid minna, siis toitumiskava tellida ei maksa ka palju. ja saad seda siit samalt lehelt teha.
aprill 8, 2011 at 7:04 e.l. in reply to: Toidulisandite, valgupulbrite, kulturismi hea või halb mõju tervisele, veevajadus #296374kristo1979
Memberpaljud inimesed või peaks kirjutama isegi enamus inimesi, ei julge autoriteedis kahelda. sealt ka rumal arvamus, et kõik mis arst ütleb, PEAB olema tõsi…
kristo1979
Memberhttp://sport.delfi.ee/news/suusatamine/mur…55&l=fpleadEga mõned ei usu siiamaani ju ka seda, et Ader ega Kalmus midagi keelatut pannud oleks..Näete. See oli ainult aja küsimus.
näita mõni tippkulturist, kes ei oleks kunagi midagi kasutanud…
kristo1979
Membersoovitaks rohkem trenni teha kui 2x nädalas, kui areneda tahad. ma tegin alguses 4-5x nädalas. põhimõtteliselt oli mul ka kahe päeva kava. jõudu tuli mühinal ja areng oli ka vägev. 2x nädalas ei maksa väga oodata midagi. võta kasvõi siit tööriistade-treeningkavade alt mõni sobilik endale.
kristo1979
Memberrinda teed ilmselgelt vähe. ma saan aru, et ainult horisontaalpingil teed, proovi ka negatiivse ja positiivse kaldega juurde lisada, nii surumist kui lendamist. igakord proovi kas raskust lisada väheke, või kordusi rohkem sooritada ja anna endast maksimum, mitte nii, et tunned, et jõuaks veel aga paned ära kangi. kui ei julge, kutsu võimalusel keegi julgestuseks. samuti kui rind nõrk on ja soovid jõudu rohkem, siis suurenda raskusi ja vähenda kordusi, ehk tee suurema raskusega 5-6 kordust. kohati ka veel suuremaga ja veel vähem kordusi.
kristo1979
Memberma olen ka maximas näinud kunagi, päris paks võib olla.
kristo1979
Memberpaningi nüüd 2 muna hommikusööki juurde ja vähendasin vähe mee kogust ka ja lisasin 3,5 prossase piima rasvatu asemel. trennijärgse banaani asendan ka dextroga.
tänud kõigile, eks peab katsetama, kuidas toimib, siis saab jälle muudatusi teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kristo1979
MemberOK tänud vastajatele, ma vähe korrigeerin ümber ja ostan siis edaspidi 1.5 prossast piima, soomes 2.5 protsendist ei ole, täispiim on 3.5 protsenti, see vist on juba liiga rasvane ???
lisan hommikusöögile paar muna ja muudan vähe ümber. kas peale trenni peaks sööma yhe banaani siiski ? või teeb sama välja kui lisada dextrot valgusheigile ? ja kas siis dedxtrot või maltot, või mõlemat ? seda võiks ka keegi täpsustada. aga tänan veelkord
“>kristo1979
MemberNo kas keegi ei viitsi kommenteerida v
“> ma usun, et analoogseid teemasid tuleb meeletult, aga oleks hea kui keegi paar tarka sõna poetaks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused