kristo1979
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kristo1979
Memberigal omad eelised, 2 kuud on nii väike aeg, küll aja jooksul läheb rind ka tugevamaks.
kristo1979
Membersee gain bolic ei anna sulle suurt midagi, 100 grammi peale trenni, see on 80g sysikaid ja 15 grammi valku ainult. su postituste järgi võib eeldada, et su muu toitumine pole ka paigas. vaata siin ringi, foorum on analoogseid teemasid täis, samuti saad siit endale vajaliku toitumiskava koostada, kas siis abiga või mitte.
kristo1979
Memberselline jõusaalikava ja taipoks ei sobi hästi kokku, ma arvan. Oleneb muidugi mida soovid, kui poksi teed vaid harrastusena, siis pole suurt vahet. Aga kui tahad taipoksis maksimaalselt areneda, siis selline kava ei ole ilmselt hea, peaksid vähe mugandama. Jorx oskab kindlasti paremaid soovitusi anda sulle siit, kui keegi teine. Aga selline tavaline kulturistikava ja taipoksi intensiivne trenn hakkavad üksteist segama, pead valima, kumb on olulisem ja selle järgi kavandama oma tegemised. Pluss jah, kui kasvada tahad, siis eelkõige pead rohkem sööma…
kristo1979
Memberirw, pane mentula sarnane kuhugi midagi promoma ja kari jookseb pimesi järele. kogu selle pasa mõte on neid uute uhkete nimedega toodete pähe määrimine, muud midagi. sellest ka ühised toitumissoovitused. vaevalt seal toodeteski midagi uut on, peale nimede…
kristo1979
Memberselle valemiga tuli 1859, see peaks olema siis bav jah ? bavi ma olen saanud igalpool sama suht, aga just see koefitsent on minu arust varieeruv erinevatel lehtedel. yhel öeldakse, et korruta 1.4 , teisel on sama aktiivsuse juures koefitsent 1.7-18, seda just tahakski tegelikult teada, palju see koefitsent reaalselt oleks siis minu aktiivsuse puhul.
detsember 14, 2011 at 9:31 p.l. in reply to: Poksi filmide, -allatõmmatavate lõikude ja muude videode kohta. #277985kristo1979
Memberwarrior oli küll täiesti lastefilm…
ja ära never back downi või undisputedi järgi nüüd kindlasti poksimist õpi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kristo1979
MemberOK, ma lihtsalt tahtsin midagi vahelduseks proovida teist. monohüdraati on nagu aastaid söödud juba. Ma ilmselt ostan selle xplode-i ja proovin, ma arvan, et sellelt võiks väheke rohkem oodata, kui krealkalyn-ilt. aga eks ma annan teada, kuidas mõjus.
kristo1979
Membertere
ei hakka eraldi teemat tegema. ostsin eile kre-alkalyni kapsleid. täna aga vaatasin, et oleks võind osta prooviks olimpi creatine xplode, kus siis väidetavalt 6 erinevat kreatiinivormi sees. oleks sellel üldse pointi ? on keegi antud tooteid kasutanud ? ja kui ma ostakski selle xplode, kas on mõtet alkalyne lisaks võtta, või aint emba kumba ?
kristo1979
MemberOlles aastaid tegelenud juba calisthenicsiga võin öelda,et rööbaspuudel võib pea igapäev surumisi teha.iseasi muidugi mis rind sellest esialgu arvab.kalluta keha tahapool ja võtab hästi triitsepsi.ka võib sirge torupeal käed koos surumisi teha ning võtab lisaks ka õlga.viimasega aga veendu et randmed oleks korralikult soojad ning vähimagi ebamugavuse või valukorral lõpeta ära.kaua reaalselt treenima peab, et selliseid lihtsamaid asju jõuaks teha, nagu lõuatõmbest üles püsti lükata ?
kristo1979
MemberHeh, vähemalt siin foorumis, kui postitad midagi, millest on juba kleepekas teema, ei tehta sulle peapesu selle eest mitme erineva inimese poolt ja ei kustutata teema, erinevalt välismaa foorumitest. Hea, et oma postituse siit üles leidsin nüüd.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sa võid panna siia näiteks ka oma toitumiskava päevase, nii enamvähem. et saaks vähe aimu palju ja mida sööd, siis osatakse ka paremat nõu anda.
kristo1979
Memberarvuta oma päevane vajalik kaloraaz esiteks kokku, seda saad teha siin BAV arvutiga ja korrutama selle siis vastavalt oma koormusele koefitsendiga. kui oled selle kokku arvutanud, ehk ütleme tuleb välja, et su päevas kulutatav energiahulk jääb näiteks 2500 kcal kanti, siis kui tahad trennis kasvad peaksid sööma rohkem kui kulutuad, 3000 kcal kanti näiteks. sellest lähtudes saad omale päevase kava koostada kaloriarvutiga, kui viitsimist on, või siis telli siit kava omale, annad andmed ja toidueelistused ja muu info ja saad vastutasuks valmis kava. kui ise teed kava, siis jämedalt võid arvestada 1-1,5 g rasva(head rasva) iga keha kg kohta, 2-2,5 valku ja ylejäänud kalorid moodusta siis süsivesikutest(juurviljad, teraviljad, puuviljad jne). kui sul toitumine enamvähem paigas on ja ikka juurde ei tule peale seda, siis võid sellist jahu lisaks juua, kuigi siiski soovitaks korralikku valku ja süsivesikuid juurde. aga sellegi poolest katsu põhiline endale selgeks teha ja põhiline tavatoidust kätte saada, mingit erilist müstikat ei ole, kui juurde ei tule, siis pead veel rohkem sööma lihtsalt.
kristo1979
MemberToitumine paigast ära pole. Kleenuke ka pole. Ilmselt kerge kondiga, sest oma massiga ja lihastega olen igati rahul. Lihtsalt, et sooviks juurde veel ja veel. Enamus soovitatud näidetest söön tihti. Liha söön enamasti iga päev 1-2 korda päevas. Kodujuustuga sama. Muna ka iga päev. Riis satub ka suhu aegajalt. Tatar ka. Leib on iga päev menüüs. Puder aind harva aga olemas. Puuviljad olemas. Köögiviljad ka täitsa.Ja proteiinipulber tundus tõepoolest kõige parem. MASS2 andis aind 1 kilo juurde, mille pärast sootuks ära kaotasin. Ja kreatiini oli piin alla ajada. Aga WHEY3 ehk proteiinipulber oli jah tõepoolest hea.
Sain praegu aru, et soovitatud on aind proteiinipulber. Kui praegu olemasolevast tootest(Gain Bolic 6000) ka eriti asja ei ole, siis hakkan jah aind proteiini kasutama.
Praeguseks aga oleks väga tänulik, kui igale küsimusele esimeses postituses vastatakse. Sellel tootel paistsid päris hullud juhendid olevat, et ehmatas ära. Sooviks nende juhendite heakskiitu kogenute poolt või nende endi soovitusi antud toote põhjal. Tellitud toote peaks ju ikkagi ära kasutama.
see kas sul need ained suhu satuvad aeg ajalt on ebaoluline, nad peavad sattuma suhu õigetes kogustes ja soovitatavalt ka õigetel aegadel. Sellest gain bolicust ei ole kohe kindlasti midagi asja, kuigi jah sinu keha kaalu juures, võid praegu ka veel kahe suu poolega süsikaid sisse lahmida ja ei juhtu ka midagi väga halba. aga kui lihast tahad kasvatada, siis vaata, et valku ka piisavalt saaksid toidust, sest gain bolicust ei saa eriti seda. pmõtteliselt on seal süsivesikud jah, ehk saad ennast lõpuks sellest selliseks süüa, nagu bstard pildi pani cutlerist. Need hullud juhendid ja muud reklaamid pakil, on selleks, et mitte teadlik tegija vaimustusse satuks. pean tõdema, et kunagi ostsin ka minagi neid igasugu gainereid ja küsisin poes igasugu küsimusi, et oo kas tõesti on mingi kõva preparaat v. tegelikult ei ole seal midagi. ühesõnaga jah, kuna oled juba ostnud selle paki, siis jahvata see sisse, aga siiski vaata oma toitumiskava üle. lihast võib sul ju olla kondi peal ja rasva sul tõesti sellise kaalu puhul ei saagi olla väga, aga kleenuke oled igal sajal juhul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ma ei mõtle seda halvasti, lihtsalt pole mõtet endale illusioone luua. kui 80 kilo peale jõuad, siis oled alles normaal kaalus suht.kristo1979
Membersüsivesikute pomm on see, muud suurt midagi. jah võid võtta piimaga, kui piima talud. võid ka enne ja peale trenni võtta ja õhtul ka kui tahad. aga see kõik on suht mõttetu.
telli omale siit toitumiskava, või kui viitsimist on, siis selle saad ka ise suht lihtsalt teha, materjali ja infot on rohkem kui küll. kuigi kava ei maksa palju. mõte on selles, et su toitumine on paigast ära, selle pärast oled ka kleenuke. kui soovid juurde võtta ja võimalikult palju siiski lihase arvelt. siis pead oma toitumise paika viima, muud varianti ei ole eriti. nende jahude mugimisest on vähe tolku, kui ei söö korralikult. lihad, kohupiim, kodujuust, juust, muna, riis, tatar, leib, pudru, puuviljad, köögivlijad jne. et juurde võtta, pead sööma rohkem päeva jooksul kui kulutad. kõik saad ise välja arvutada, kaloriarvuti on siin lehel olemas ja BAV arvuti jne. ja osta omale selle jahu asemel korralik proteiinipulber, sinna lisaks eraldi süsivesikud, kreatiini võid koguaeg lisaks tarbida, aitab ka igati kaasa. ainult pulbritest pole vähimatki kasu, kui toitumine paigast on.
kristo1979
Member34 ei ole küll mingi vanus, et vanameheks nimetada.
kristo1979
Membermis värk selle tüübi kõhulihastega on, seal videos ma mõtlen.
-
AutorPostitused