Kristjuu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kristjuu
MemberJa minu tänane vorm. Train hard nüüd))))

Kristjuu
MemberTäna oli vormi päev. Esimesena panen oma õpilase Julia Golubõh vormipildid. Õppime praegu poseerimist, on plaanis võistelda bodyfitnessi juunorite kategoorias.
märts 2, 2013 at 7:14 p.l. in reply to: Arnold Classic and Arnold Amateur 2013. EGLE 2 KOHT! #337783Kristjuu
MemberPalju õnne Egle!!!
Ja mul n hea meel, et vene tüdrukud Elina ja Julia ka 1! Super tulemused!
Kristjuu
MemberMõne nädala jooksul oli Sky-radios hommikul! Saate mind kuulata siin (vene keeles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://blogs.sky-radio.fm/zapusky/files/2013/02/KRISTINA-KOROLJAK.mp3
veebruar 27, 2013 at 10:19 p.l. in reply to: Arnold Classic and Arnold Amateur 2013. EGLE 2 KOHT! #336718Kristjuu
MemberGo Egle!
Kristjuu
Memberoli nii kena ja suhteliselt soe päev. valgust oli palju! tuld üldse ei olnud. Kangiga koos varsti oli juba palav)))))
Kristjuu
MemberKristjuu
Member
Kristjuu
MemberLisan pildid ning video.

Kristjuu
MemberTäna mul oli vahva trenn mererannas)!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kristjuu
MemberTäna oli kerge trenn, lisan videot. Mõnikord ma teen mõned harjutused ühe jalaga. Ise saate seda näha videost ning pärast proovida.
Kristjuu
Memberwow) lahe!
veebruar 11, 2013 at 8:12 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #291354Kristjuu
Memberreal life of a bodybuilder
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kristjuu
Membertänasest trennist momendid
Kristjuu
MemberPildid stuudiost. MIna ja saatejuhid. Boris käib jõusaalis ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

-
AutorPostitused