kristjan918
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kristjan918
MemberSry et vana asja esile toon, lihtsalt sattusin praegu juhuslikult peale
??:”> Krt ma praegu vaatasin mitu minutit seda pilti ja ei leidnud ega leidnud kuupäeva üles! Mitu korda lugesin plakati hoolikalt läbi, ülevalt alla ja alt üles. Kõik väiksemas kirjas sponsorite logod lugesin ka 4-5 korda läbi, enne kui avastasin et kuupäev oli keskele sigrimigri sisse ära maskeeritud. Nagu ilmutust oleks lõpuks näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minuarust on kuupäeva selgelt näha. Kui keskendud asukohale, kus toimub siis paned kohe tähele ka kuupäeva.
kristjan918
MemberEks ta mõtles seda, et suudan mune pigistada pooleks käte vahel. Aga kuidas on jõutõmbe harjutustega, nagu rinnaga aga praktiliselt 1 harjutus ongi? Et lihtsalt kui 85+ on max, siis lükkan kuskil 55 peale ja lihtsalt teen paar seeriat?
kristjan918
MemberSuur aitäh, täna sai kohe trennis proovitud seda asja
??:”> ja kaalu mul on kuskil 68kg ja jõutõmme oli 85+
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> öelge kas see on väga mannetu?kristjan918
Memberminu rinnalihase puhul on üldse nii, et ta on selline nagu väike. Mõnel on selline ilus suur nagu ruudukujuline, aga mul selline väike, ning olen märganud et mõnel kulturistil ka. Kas see ongi mõne eripära?
kristjan918
MemberPane 30g. Mõned joovad enne trenni valgukoksi, teised söövad toitu.Loe seda.
Väljavõte antud artiklist:
Tunni jooksul peale treeningut joo valgujooki.
Kaks tundi pärast valgujoogi tarbimist joo veel üks.
2-3 tundi pärast teist valgujooki söö korralik söök, mis sisaldab nõutaval hulgal proteiini, süsivesikuid, mineraale jmt.
Ülejäänud toidukorrad peaksid sisaldama vajalikus koguses valku, olema soovitavalt pikema imendumisajaga (tuunikala, kohupiim jt.)
Aitähh sulle!
kristjan918
MemberEndal Hera80 vaarika oma, ning tekib küsimus kui hea on kui seda tarbida veega? Hetkel teen koguaeg piimaga, aga kuidagi liiga magusaks kipub ja viskab üle juba..
ning millal tarbida? Kas päevas ühekorra ainult koheselt pärast trenni või ennem kah?
Ja täpselt ma ei saa aru kui palju on vaja seda panna, kas 30g (1dl) ehk siis 100ml?
kristjan918
Membertere, mure sis selline et, yritasin toitumiskava tellida siin lehel, aga peale ankeedi t2itmist ja maksmise juurde asumist suunas fitness.ee mind uuesti tyhjale ankeedile ja seda 2 korda j2rjest, no t6esti nii n2rvi ajas. Pidin 2 korda uurima ja puurima mis ma sinna kirjutan…Milles asi 2kki keegi teab?Kõige lihtsam – telli IE’ga, mitte Mozillaga.. Mul aitas
kristjan918
MemberVeelkord tänan teid väga !
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)kristjan918
Memberbiolab.ee – seal odavaimad taastusjoogipulbridAitäh!
kristjan918
MemberMa just tahaks pulbrit, mitte jooki. Pulbrit millest saaks ise joogi kokkuvalmistada..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kristjan918
MemberEile sain kaalule ja nädala möödudes –
Enne massilisamis perioodi, kaalusin ilusti ära – 62.6kg
Ning eile kaalule minnes kaalusin ma 66kg!
See näitab seda, et õige toitumine on aidanud ja kaalu tuleb ainajuurde, aga mis seal ikka täiega tuleb edasi panna..
Kuid kuna ma juba varem lihast treeninud ja eriti näha ei ole olnud, siis eile panin tähele, et kui ma varjus olen siis paistab lihas küll kena ja ilus, aga kui ma olen eredalaevalguse all näiteks, siis tundun nagu üks suur kont. Kas teil on ka nii ? Algajatel ma mõtlen just..
kristjan918
MemberMul juba läheb kella 15.00 söömise peale ligi ~100.-
kristjan918
MemberPole proovinud, ei tea mida see kasulikum on..
Aga kes ei tea mis on salmonelloos, siis –
Väga levinud toiduga leviv haigus on salmonelloos. Salmonelloosi põhjustaja bakter levib enamasti edasi veega või kanamunade ja linnuliha kaudu. Kui aga toiduainet korralikult kuumutada, siis salmonelloosipõhjustaja hävib. Salmonelloosi sümptomid on kõhulahtisus, krambid ning palavik. Haigus võib kesta isegi kuni paar nädalat.
kristjan918
MemberOkei suur aitähh sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Kas umbes nii, et kell 17.00 lähen trenni siis 16.00 võtan seda või vahetult enne trenni ja siis kohe peale trenni sisse?
Tean, et lollid küsimused aga tahan et kõik oleks täpselt perfektne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kristjan918
MemberKuna ei ole varem pulbreid tarbinud siis võite öelda ka kuidas kõige kasulikum neid proteiine tarbida?
Millega?Millal? kui tihti? jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused