Kristjan-Johannes Konsap
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kristjan-Johannes Konsap
Membernoormees saab kava vähemalt harjutada ja tekib kogemus mis tegelikult on suureks plussiks!teiseks inimese välja arenemine on nii pikk protsess et üks hakkab varem liha koguma – teine hiljem , võib väita et kirp ei näe väga vana välja ja areng on alles ees!
parimat sulle mees!
PS- mina ei ole saanud siiani välja tuldud sest pole seda tunnet et nüüd on õige aeg!
No tänks! Selle 8 kuuga, mis ma Oti käe all ja jõusaalis treeninud olen, on mingi 14 kilo juurde küll tulnud, areng oli väga hea ja siis mõne aja eest alustasin juba dieediga ka. Eks pärast võistlust kasvatan liha jälle edasi.
Vanust siis 17 JA AITÄH, ET MU SÜNNIPÄEVAL MU NÄO TÄIS SÕIMASITE!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristjan-Johannes Konsap
MemberNo nüüd ma saan aru, et kõik foorumikülastajad küll terve mõistusega ei ole. Sorry, aga nii see on. Ma saan aru, et minu kohta on kritiseerimist küll, aga niipea kui mõni suurem mees leidub, kohe tembeltatakse dopingusõltlaseks, teatakse teda kohe isiklikult- ta on venelane, palju väiksemaks jäänud, tegelt pole üldse nii suur ja mida kõike veel.
No mehed nagu mäed ju ja muidu ka toredad inimesed. Kui endal midagi paremat näidata, tule ise võistlema.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberNojah, ega tanki teravate sõnade vastu ei saa keegi. No reidis võin ma mida iganes rääkida, kulturistid teavad ise kuidas asi on.Mul mõned nõrgad kohad on jah nagu: jalg, selg ja rind. Ja ega õlg, biitseps ja käsivarski head ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga noh, aega kasvada veel aastaid ja ega ma kõige väiksem mees võistlustel polegi.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberJess, lõpuks ometi kauaoodatud täelepanu. Olen aastaid selle nimel tööd teinud, reiti pilte üles riputanud ja fitness.ee-s algajaid ja põkke sõimanud. Lõpuks ometi pannakse mind tähele, nii et mul s..t lahti.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristjan-Johannes Konsap
Member…Olen 19 ja nagu pidudelt päris puududa ei taha trenni pärast…Einoh, päris hea väljend.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberHärg tuleb lööb -67.5 kg korra majja!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristjan-Johannes Konsap
Membervanus:16
haridus:gümnaasiumiõpilane (10 klass)
amet: õppimine (pumpamine, magamine, söömine, härjaks olemine…)
Kristjan-Johannes Konsap
MemberNo ma söön nr 1.-te, l-glutamiini, mõnikord ka system maltot ja kreatiini.Lisaks igast vitamiine ka.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa treenin ka praegu spagaati. Pärast trenni venitan ennast igatmoodi, siis istun maha, jalad laiali ja kallutan ennast ette. Kui juba täitsa soe olen, võtan spagaadi sisse ja teen 3 seeriat- 1korra venitan, pean veidi pausi(venitan muid lihaseid), ja siis veel 2 korda.Ja nii ülepäeviti.Alguses oli päris valus, aga nüüd juba palju lihtsam.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberKristjan-Johannes Konsap
MemberKui see maitseb hästi, siis on halb…
Kristjan-Johannes Konsap
Memberkirp2 postitus oli nüüd küll suht vale.Einoh, mina ei tea asjast midagi, seda r”kis mu f[[sika]ps.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberNo kesklinas on Reval-Sport, mis on igati korralik ja ka soodne koht.
Seal on ka head treenerid ja kõik vajalikud masinad.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberElavhõbe ei tohiks ju inimesele kahjulik olla, elavhõbeda AURUD on mürgised.
Mõnelpool neelatakse elavhõbedat kõhu hädade vastu.
Kristjan-Johannes Konsap
Member3-4 nädala tagant vahetan kava…?Ma arvan et ikka 1-3 kuu tagant tleks umbes kava vahetada.Ma ei tea kuidas see jõutõsjatel on, ma olen kulturist ja teen Oti kava järgi-vahetan 3-4 nädala tagant.
AutorPostitused