Kristjan-Johannes Konsap
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMisasja sa nüüd mulle ajad?Jutt käis ju sellest, et kes said võistlusele ja kes ei saand, kuna olid liiga kokku kuivanud.-67.5 kategoorias see pull ju oli ja seal kedagi peale minu polnud.Keda siis mõeldi, kui mitte mind.
Või ei lastud teistes kategooriates ka kedagi lavale?Sellest ma ole kuulnud.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberToidulisandeid võib sinu vanuses küll kasutada. Mina ostsin esimese paki valku juba siis, kui olin ühe kuu trenni teinud, olin siis 15. Kreatiini proovisin mõned kuud tagasi.
Söö palju, ilmselt sul on kiire ainevahetus ka. Sööd ikka kolme tunni tagant, mitu korda päevas?
Kristjan-Johannes Konsap
MemberNimevärki tahetakse siis sellepärast, et foorumlased üksteist ära tunneksid või kuidas te seda mõtlesite? Sest et kui mõni inimene näeb sellist särki, on ju eesmärgiks, et ta külastaks fitness.ee lehekülge, miks see kasutaja teda peaks huvitama?
Kristjan-Johannes Konsap
MemberKäib üks tagaselja jutt, aga mida arvab asjaosaline Rihostern ise asjast?Ega mina küll kedagi ei parasta ega kellegi kallal mölise(nagu minuga juhtub).Kui mina peaksin oma peaga trenni tegema, mõtleksin siiamaani, miks lihas ei kasva.
Sellist asja on varemgi juhtunud, tegijatel juhtub ju nii mõndagi.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberEt igatahes millised särgid need lõpuks ka välja ei tuleks, on eesti kuulsaim kulturist kirp alati nõus tasuta saadud särgiga robocopi ja fitness.ee-d reklaamima.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristjan-Johannes Konsap
Memberühte nägin oma silmaga.Seal polnud kokku kuivamisest juttugi.See olin siis mina.Ega ma mingis supervormis ei olnud jah- reservi veel oli.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Esimene kord ka dieeti pidada, järgmine kord juba tean.Aga noh, hea, et ei hakanud lihasega pooleks rasva maha võtma- niikuinii võistlesin üksinda.Naiste katekooriates oli ju ka üksinda võistlejaid, ega seelepärast karikat väljaandmata ei jäeta.Vähemalt sain võistlema, seegi näitab midagi, kõigi kohta seda kahjuks öelda ei saa.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMul on praegu kodus külmkapis vapsee rosinaleib
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu on mul leivad järjestuses tervislikkuse kohalt:1) fazeri täisteraviilud (lilla pakk)2)fazeri täisteraleib3)jassi seemneleib.Võib ka süüa ju pööripäeva, rännumehe, rukkipala ja mis need kõik on.Viimane, mis eile otsa sai oli jassi seemneleib.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberSee on nagu nike särk-pole vaja mingeid üleliigseid lisandeid.On kaubamärk(antud juhul logo) ja kõik saavad aru, millega tegu.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberVõiksid olla järgmised särgid:
1) Must, suurte avadega särk jõusaalis treenimiseks, peal lihtsalt Robocop/Fitnes.ee logo
2) T-särk, kus on peal Robocopi ja Fitness.ee logo, ning reklaamlause.
Need piltidega särgid tunduvad veits imelikud.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa sain ise siit foorumist lugedes aru, et nii mõnedki pidid -67.5kg kehakaalus võistlema tulema. Üks neist oli vist kasutaja nimega RIHOSTERN. Ma arvan, et ma oleks ise küll sellele Johannesele ära teinud, aga tagantjärgi tarkus pole ju mingi tarkus.
Kristjan-Johannes Konsap
Memberkirp2 tulevikus
irwirwirwirwirwirw
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristjan-Johannes Konsap
MemberDennis: Is this hump your elbow?
Joker: Kramp? Mis kramp?
Kristjan-Johannes Konsap
MemberEelmises koolis maksis toit 7eeki, sest vald maksis osa kinni. Süüa sai tagantjärele mõeldes isegi normaalselt. Kas kartulipuder/riis/ühepajaroog või midagi muud see oli siis praad.Või supp, siis tuli paksemat osa nõrutada ja viimasel aastal sai tasuta piima, mida sai ikka mitu kruusi joodud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd vaatan linnas maksab toit 14krooni ja selle eest saab mingi imetillukese junni, mis ei täida hambaaukugi.Kui koolitoit ei sobi on ju imelihtne toitu kaasa võtta- võtate ühe paki kohupiima(magusa) ja makaroni liha ja salatiga. Ma võtan iga päev suure hunniku toitu kaasa. Istun aga koridoris pingile, võtan suure karbikese lahti ja lasen hea maitsta.Mõni vaatab vist imelikult aga ma ei saa aru kas inimesed ei julge toitu kooli kaasa võtta, sest teised vaatavad? Ma vaatan kahjutundega neid, kes iga päev sokolaadi ja saiakesi söövad-mis neist 50 aasta pärast saab?
Kristjan-Johannes Konsap
MemberEi tegelt see on päris tore teema, kui esimest korda sõimati oli päris ehmatav aga nüüd paistab päris naljakas.
Ma ei ütleks, et mul palju jõudu on, enamikul 14aastastest jõumehest on ka rohkem. Samas pole ju mõtet teha hack-kükki näiteks 100kg-ga kui tegelikult ainult põlvi jõnksutad. Ja teie kõigi rõõmuks- teisipäeval käisin Robocopis ja ostsin poseerimispüksid( ning ploki Fatburnerit ).
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristjan-Johannes Konsap
MemberLihast ja rasva pooleks või kuidas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Einoh ma tegin enne ka kodus surumispingi ja hantlitega trenni ca 1 aasta, aga siis ei tulnud oma tarkusega tehes suurt midagi juurde.Aga aitab juba küll, räägime juba teistest ka või mis?
AutorPostitused