Kristjan-Johannes Konsap
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kristjan-Johannes Konsap
Membermuidugi on tore nalja teha väikse poisi üle, kes tahab suurt biitsepsit ja irvitada, et kogu higi ja vaev läheb ainult hea reidipildi saamiseks, et naiste seas läbi lüüa….aga küsimus on hoopis selles, et milline mees paneks küll enda kasutajanimeks “bluerose”??? tundub, et tegu on siiski tütarlapsega/naisega, kellele ehk see 6-kilone hantel just jõudumööda on.nüüd sa küll solvasid teda
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMul hakkas ila tilkuma, tahaks ka…
??:”>Kristjan-Johannes Konsap
Member“Tegelikult ” ainult paremat biitsepsit või ok, äärmisel juhul biitsepseid ja rinda ongi vaja treenida, nendest piisab, et head reidipilti saada ja naiste seas läbi lüüa…
??:”>
Põhimõtteliselt on ka 6kilose hantliga võimalik midagi saada, aga nii imelik on ainult kätt treenida, et ma ei suuda teemale vastata…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristjan-Johannes Konsap
MemberSõnapaar kiirelt saledaks on väga mõtetu. Üks tuttav ütles, et kui ta alla võtab, ei muutu nagu midagi.Ma ütlesin, et oleneb mida sa alla võtad…
Kristjan-Johannes Konsap
MemberThe greatest feeling you can get in the gym is the pump.It`s like having sex with a woman and coming.So can you imagine, how much fun am I having? I`m coming in gym, in home, backstage when pumping…
Sa said tõelise Arnold Schwarzeneggeri tunde…
??:”>Kristjan-Johannes Konsap
MemberSuvel tuleb ikka trenni teha. Kui kolm-neli korda nädalas treenida, siis pole küll kingit puhkust vaja, eriti kolmekuulist. Aga ega ma kurda, ongi rohkem ruumi treenida, kui kõik kadund on

Saab kõvasti magada ja kasvõi mitu korda päevas trenni minna. Minu suvine puhkus piirdub mõne šašlõki ja jäätisega. Kuigi jah- raha oleks vaja, isa hakkab niikuinii mingi “kui-mina-nii-vana-olin-käisin-karjas ” jutuga pihta. Niiet kui kellelgi on mulle väga mittefüüsilist tööd pakkuda, kuulan huviga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristjan-Johannes Konsap
Memberkuidas see kanavarude täiendamine seal käib?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et võtad oma kana sõjaväkke kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Mingi valgukoti peaks küll kaasa võtma ma arvan. Kanaga läheb vist raskeks jah.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberTore, et seal nälgima ei pea.Ma juba kartsin, et pean sinna šokolaadihunnikuid kaasa tirima, et metsas istudes salaja nosida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas sõjaväes muidu on- nädalavahetustel saab mõnikord koju ka?Siis saaks kana ja proteiinivarusid täiendada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristjan-Johannes Konsap
MemberSeeriate vahel polegi ammu venitanud, peab hakkama uuesti seda tegema. Muidu kindlalt peale trenni 10-15 min. + spagaat.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMul küll söögiisuga probleeme pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eelmine suvi siin ka kurdeti, et pole söögiisu, ei tea millest see on.Kristjan-Johannes Konsap
MemberSee on ikka ilgelt vana teema ju. Ma ka siin oma teadmistega hiilanud.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberSellest Titaan rääkiski, sellest tüübist kes lavale ei saanud, mitte sinust.No jah, sellest ma sain aru küll, vastasin veinikaarija segasele postile, ta sai mu mõttest valesti aru.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMitu korda on suhteline mõiste, soovitaks põhi toidukordade vahele teha nö. väiksemaid eineid, seega toidukordade arv päevas kuskil 5-6!Jah, just nii.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberNo ma peaksin vist küll veits homoseksuaalne olema, et sellist naist tahta, aga see on vaid minu tagasihoidlik arvamus.Kuid oma alal on nad kindalsti tegijad.Kui su lemmiklaulja on näiteks Ines, ei tea sa kas ta eraelus on ülbe, õel või ebaviisakas, sind huvitab, et ta teeks oma tööd hästi.Samamoodi ei saa ka siin mingit ilu taga ajada, nende eesmärgiks on kulturism ja kõigile sellised naised ei meeldi.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberJess, seda ma juba ootasin
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tiitel läheb minule, pole kahtlustki.Ja ärge hakake mulle vastupidist väitma.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Joker, miks sa teistest pilte üles ei pannud, näiteks Otist? Esimesel pildil ma hakkan poosi sisse võtma, teisel on poos sees ja kolmandal lasen lõdvaks. Vot!
AutorPostitused