Kristjan-Johannes Konsap
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kristjan-Johannes Konsap
MemberSöö, millist salatit tahad. Arvatavasti võid sa poe salateid süüa, kui sa just tippsportlane pole.
Ja muidugi võiksid ka kaerhelbeputru ja makarone jne. süüa.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberNo mis ma oskan öelda- muutuse põhjustajad on pildil näha.
Aasta varem: seljas dressid ja fitness.ee T-särgid, järelikult kasutati meie oma lemmikfirma toodangut. Mõlemal näol kena naeratus, tumedad juuksed, armas noorpaari hoiak ja hubane ümbrus.
Aasta hiljem: senised fitness.ee T-särgid on vahetatud aimatavate saksa hiigelkontserne reklaamivate riidetükkide vastu, ilusad “pühapäevasportlase” dressid on muutunud agressiivsemateks sõjaväepüksteks, näolt on kadunud naeratus ja asendunud ülbe ja enesekindla ilmega. Ja kõige selle kinnituseks ja tõestuseks on isegi juuksetoon aaria rassi värvi läinud!!!
Järeldus: Saksa toodang tõesti toimib- teeb mehest MEHE ja naisest kiskja.TES-TOS-TE-ROON.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberNii…..
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMiks lukke- neete ei tohi olla?Kas t-särgi peal ei tohi ka olla?
T-särgi peal lukud ja needid?
Kristjan-Johannes Konsap
MemberSeda, et Arnie sabu tõmbas, teame me kõik, kes siukse mehe eluga kursis. See on ju üks lõik juba ammu “enne meie aega” tehtud filmist Pumping Iron.
Kui ma seda pealkirja lugesin, mõtlesin, et nüüd tuleb mõni naljakas pilt Tokkost karikavõistlustel.
Kristjan-Johannes Konsap
Memberta alati koomilisi nägusid tend. vanasti aastaid tagasi oli eriti naljakas kui tegi jõhkraid nägusi a ennast polnd veel ollagi ja esines ja pakkus alati end laval üle, et siis näitles rohkem kui ennast midagi näidata olex olnd.ise ma ei näind võistlust aga imelik kuidas absoluudi argo vaible neist ei võitnud ja siis teiseks olex paras mees argo ader olnd ju. vb. vabakavades asi või siis on see lühikeseajaga saavutatud kuivus aastatega kasvatatud massist neil niipalju tähtsamax hinnatud?imelik et see pisike uus mees ivogi oli paremaks hinnatud kui ader.
aga see põssa on päris naljatilk, mis ta nimi oligi mmmm-kirp vä?üks laps, väike poiss alles.
ja see üx oli joker vä- pildilt ei paistnud üldse nii kuiv nagu teised võistlejad
Otsi üles koht, kust sa mõistuse järgi vaadates 12 aastat tagasi välja tulid ja katsu ennast sinna tagasi organiseerida.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberKas TANK on siis mees???Ma räägin ju, et ei ole.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMissa ajad…Tank pole naise nimi.
On, Tank, on küll.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberKui mina olin veel väikene mees,( üks helin mul helises rinna sees…), surusin ma kätt ainult vanematel onudel sünnipäevadel. Pärast seda oli mul tähelepanek, et kätt suruvad venelased teretamisel. Ja nüüd kui ma linnas elan ja jõusaalis vahest aega viitmas käin, olen õppinud teretamisel iga kord jõusaalionudega kätt suruma.
Ja kes see juunior küll võis olla?Ainult üks võimalus on. Aga see selleks, mis vahet sel on.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberBodyfitness
1. Eve Olesk
2. Helina Villem
Fitness
1. Valeria Kozlovskaja
Naiste kulturism
1. Merike Sula
Noorte ja Juunioride Absoluudi 3 esimest
1.Eiko Rapur
2.Henri Tohver
3.Artjom Suhih
Klassikalise Kulturismi ja Meeste Kulturismi Absoluudi 5 esimest
1.Imre Vähi
2.Argo Vaible
3.Ivo Pärle
4.Oleg Fjodorov
5.Marko Rits
1000 kroonine kaart on sama hästi kui taskus
Kuigi ma loodan, et ma eksin Noorte ja Juuniorite Absoluudi koha pealt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristjan-Johannes Konsap
MemberMinu arusamist mööda on hetkel kõik peale Asjaliku ja Taavsi valesti pannud, sest teadupärast reeglitekohaselt peaks igast kategooriast saama edasi ainult üks mees – KATEGOORIA VÕITJA. Siiani on peale nende kahe eelpool nimetatud kasutaja pannud kõik absoluutsesse järjestusse mõnest kategooriast kaks või enam meest!!! See ei saa ju võimalik olla – Ader ja Vähi ei peaks idee järgi saamagi asoluudis üldse kokku, või mis!?Siis panid ka nemad valesti ju ?
Igast kategooriast saab üks ja kõik. Vaadata tuleb iga kategooria võitja ja siis kirja panna. Onju nii?
Kristjan-Johannes Konsap
MemberVaata RIMI munadepühade aegset kliendilehte, kui saad. Seal oli vist 3 retsepti.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberTee trenn varem ära? Et paar tundi enne magama minemist oleks ikka trenn tehtud. Söö õhtul süsivesikuid, võta magneesiumi tablette. Rahune.
Kristjan-Johannes Konsap
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3015
Võtaks vana teema üles. Erinevaid artikleid lugedes, paistab, et see on kõige loogilisem ja kompaktsem. Oskab keegi veel midagi öelda?
Kristjan-Johannes Konsap
MemberKas keegi kasutab juba seda toodet? On mõju avaldanud? üldse kommenteerige/arvustage rääkige need kes on kasutanud et mida halba,mida head on see nitro fx andnud? kui kaua olete ka kasutanud ? Mul on 1 raamat mis räägib sellest LämmastikOksiidist üldse tervikuna tundub et see toidulisand on ma ei tea kas sajale erinevale haigusele ja mis muule probleemidele.Tahaks nagu teada et kes kasutanud on et kui palju sellest jutust tõele vastab jne jne.Mees, hangi(soovitavalt telli endale siit saidilt, Ott Kiivikaselt) treening ja toitumiskava.
AutorPostitused