Kristjan-Johannes Konsap
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kristjan-Johannes Konsap
MemberNo Vootele leiab, et see on jama. Aga samas, kui mina ükskord apteegist B-vitamiini ostsin, siis soovitati mulle B-vitamiini, mis oli saadud pärmist. Ja kuna see olevat looduslikum, siis imenduvat sealt vitamiinid paremini. Niisiis, et B-vit. saada võib kas lihtsalt pärmi süüa, nagu juba vanasti tehti.
Või ei?
juuni 3, 2007 at 2:13 p.l. in reply to: Hea vormi ja enesetunde saavutamine ennast piinamata !!! #116801Kristjan-Johannes Konsap
MemberAga niimoodi saad ju lõppkokkuvõtes nõrga ja ärakuivanud keha,mis pole mingi vorm.Jah, aga alla võtad
Kristjan-Johannes Konsap
MemberEma ja tema väikene poeg sõidavad taksoga.
Ühel tänavanurgal seisavad prostituudid.
Poeg küsib: “Ema, ema, kes need tädid on ja miks nad siin seisavad?”
Ema vastab: ” Neil tädidel pole kodu ja nad ootavad, et keegi nad enda juurde ööbima viiks.”
Taksojuht hüüab poisile :”Pole need mingid tädid, vaid kõige tavalisemad litsid!”
Poeg seedib natuke kuuldut ja küsib siis: “Aga ema, kas neil tädidel ehk siis litsidel lapsi ka on?”
Taksojuht tahab midagi ütelda, aga ema hüüab vahele:” Muidugi on, kust siis muidu taksojuhte võetakse!”
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa arvan, et pari viis vormi hoida on trenni teha!
Lihas muidugi suvel ei kasva, seega pole mõtet normaalselt teha, aga vormi on küll võimalik hoida.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberIgaks juhuks ütlen, et pane piisavalt lihtsüsivesikuid ka ikka.
juuni 2, 2007 at 6:05 p.l. in reply to: Hea vormi ja enesetunde saavutamine ennast piinamata !!! #116752Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa arvan, et kõige lollikindlam viis vormi saavutada on vähe valku, vähe rasva ja vähe süsivesikuid.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMõlema õli rasvhappeline koostis on ebasoodne:viinamarjaseemneõli (sisaldab ainult 250mg E-vitamiini/kg) koosneb 72% ja päevalilleõli 68% ulatuses oomega-6 rasvhapetest!
Ainukesed märkimisväärsed CLA allikad on mäletsejate loomade rasv ja piimarasv (või, rasvane juust), kuid selliseid rasvu kardetakse kahjuks nagu tuld… Suckers!
Selge. Jään siis ikkagi oliivi-, linaseemne- ja kala(maksa)õli juurde. Ja loomsete rasvade juurde.
Aitäh.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa oleks ainult esimese vb ära arvanud. golden age bodybuilder, seda ma arvasin.
Teisi ma ei tea, aga igatahes mina seal ei ole.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberHantlitega lendamine(ja muud rinnale mõeldud harj.ka ?)pidi ka saaglihast mõjutama. Igatahes mina pole küll seda maailma imelikeimat puuraiduri harjutust teinud, aga saaglihast niivõrd-kuivõrd on näha.
Kristjan-Johannes Konsap
Memberküsin sama teema alt:
Aga mida arvab Hr.Fred Antson sellisest asjast, nagu viinamarjaseemne õli? Pidi olema hea antioksüdant.
Ning kuidas iseloomustada päevalilleõli, milles pidi olema vist CLA-d?
Kristjan-Johannes Konsap
MemberPerearsti juures teed vereproovi ja saad teada testosterooni taseme, või ka meestearsti juures kui perearst ei meeldi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja saabki? Ma mõtlesin, et see on loll küsimus. Väga mõnna.
Aga mis ta siis peaks olema, see tavaline tase?
Kristjan-Johannes Konsap
MemberAaa .. selles võib point küll olla. Edaspidi kasutan samu raskusi ka, eks siis vaatab kas saab sama suureks.Muidugi, vaata tegelasi, kes esimesi kordi jõusaali satuvad.Kas nad kasutavad oma jõule vastavaid raskuseid? Ei. Nad kasutavad palju suuremaid raskuseid ja teevad seega harjutusi mustalt, aga põhjus on neil selge ja eesmärk olemas.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberTe olete kõik kadedad, lihtsalt ise ei suuda korralikult trenni teha ja siis ütlete, et teine on steroidide peal, steroidide peal…
Kristjan-Johannes Konsap
MemberPalju Õnne!
Kristjan-Johannes Konsap
MemberOot, aga kus ma võin leida pildid tema amatööri aegadest? Need võiks ka siia võrdluse mõttes üles panna…
AutorPostitused