Kristjan-Johannes Konsap
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa arvan, et nüüd hakkavad kõik jälle oma arvamust avaldama.
Mis siin öelda- ega trennimeeste elustiiliga see kokku ei sobi.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberAga kui peale trenni valku juua koos viinamarja suhkruga kas siis oleks ikka vaja süüa lähiajal ? Sest kui ise peale trenni valgujoogi ära teen 400-500ml piimaga siis kõht suht täis ja ei ole isu koheselt süüa.Tavaliselt süüakse tund aega peale treeningjärgset toidukorda veel üks süsivesikuterikas eine.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberKuidas ei panda, värnitsa ja muude puiduhooldusvahendite sisse pannakse ikka liitrites kohe.Kas me hakkame nüüd puidulakki õhtul kohupiima sisse segama, et lihas öösel kasvaks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristjan-Johannes Konsap
MemberPALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS!!!
Kristjan-Johannes Konsap
MemberVaata ja vali ise Fitness.ee veebipoest…
Kristjan-Johannes Konsap
MemberSee suur et, kui ma maale satun, teen siiani oma vanal tõstepingil trenni, mis on samuti Anttilast tellitud.Nende jalaseadmete ja muude liikuvate jubinate kvaliteeti ei saa küll jõusaalimasinatega võrrelda, kuid trenni saab tehtud-peaasi, et raskused olemas on, harjutusi on mitmesuguseid.Ma ei tea, kas kuskilt saaks parema hinnaga parema surumispingi, aga kui tal jõusaalis käia pole võimalik, siis ajab see ka vähemalt algajal asja ära.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberVat see on huvitav.Mul oleks ka normaalset ülikonda vaja.Praegusel on õla õmblused kitsamalt kui mu õlad.Mina suure tõenäosusega saaks pintsaku, aga suurtel meestel läheb ilma rätsepata küll raskeks.Ma hiljuti ostsin ka uued teksad, kõik müüja antud olid ümber jala nagu retuusid. Lõpuks leidsin head laiad teksad, millesse jalad ka ära mahtusid, ühest räpipoest.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberJep, mingi pull selle toitumisega on. Ühest küljest on see hea ja kasulik, lausa “imemenüü”, aga teisest küljest kaasnevad mõnikord millegipärast ka ebameeldivad kõrvalmõjud. Igatahes üks on selge-ei tasu teha mingit “valgu-rasva” dieeti, kui asjast väga palju ei tea. Näiteks mina võtsin oma toidust ükskord pea kõik süsivesikud ära. Katus sõitis, mõte ei töötanud, päev läbi tahtsin magada. Vorm oli suht hea, aga kas see just sellest toitumisest olenes. Ja jõud oli ka kuhugi kadunud.Enamusi rekordeid, mis enne tookordset dieeti saavutasin, pole ma veel siiani ületanud. Ja see toitumine oleneb ju ka inimese elustiilist? Nagu Fred ütles, et selline rasvane hommikusöök väheste süsivesikutega on ideaalne, kui on vähe liikumist. Kui aga tegu on näiteks ehitajaga vms., siis peaks ju süsivesikuid veidi rohkem tarbima?
Kristjan-Johannes Konsap
MemberEhk siis see peaks takistama kalorite omastamist toidust ja see on mõeldud tarbimiseks “patustamispäeval”. Kui, siis tarbidagi harva, iga päev küll kindlasti mitte.Paistab umbes sama hea, kui Formoline, mida vahepeal tänavatel reklaamiti, ja mis eriti tervislik viis alla võtmiseks küll pole.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberKrt, seda ma olekski pakkunud.Sest rohkem inimesi, kes seda võiks öelda, ma lihtsalt ei tea. Ja ma kugesin ka vene keele tunni raames raamatut Lurichist, kõlas tema moodi.Ta pidasd pahedeks naisi, hasartmänge, alhoholi, rämpstoitu jne.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberSööge magneesiumi.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMul pole isegi ühtegi T-särki, millel oleks mingi loosung peal.Mul pole midagi nii tähtsat öelda/näidata, mille ma peaksin kohe enda peale kirjutama ja koguaeg näitama.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMinu arust pole üldse mõtet jalgu treenida, sest näiteks mina käin küll vähemalt korra nädalas õel külas, ja ta elab viiendal korrusel ja sinna viib pikk trepp.Samuti on Reval spordis palju-palju treppe, niiet kui trenni ajal paar korda vetsus käia, saab juba koormuse kätte.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberKas glutamiinpeptiit polnud mitte hüdrolüüsitud?
Kristjan-Johannes Konsap
MemberKrt küll, jälle hävitas Fred kogu mu lootuse, et mul on normaalne toitumiskava.
Kas pähklid ei pidanud mitte “head rasvaallikad “olema?
Ja üks esimesi kirjatükke, mis ma kuturisti toitumisest lugesin, ei kiitnud kookospähklit üldse mitte, pigem vastupidi.
Kas normaalne inimene, kelle keha toimib kunagi evolutsiooni käigus välja kujunenud reeglite järgi, ei peaks sööma toitu, mida leiadub ikka tema kodu juures? Kookospähklit vaevalt siis meile sisse imporditi. Samas sarapuupähkel on küll jah ka siin kasvav pähkel.
Kas pähkleid siis üldse tasub süüa küllastumata rasvade saamiseks?
-
AutorPostitused