Kristjan-Johannes Konsap
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kristjan-Johannes Konsap
Member1)Ott Kiivikas
2)Imre Vähi
3)Marek Morozov
4)Marek Kalmus
5)Valju Jagomäe
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMine sa kirp õige ise metsa!Miks?
Kristjan-Johannes Konsap
MemberTohid küll ja oled küll ära teeninud süsivesikud hommikul ja ka peale tööd ja lõunal. Tsiteerides Mihkel Zilmerit ”Kõik sõltub kogustest” – seda lauset rõhutas ta pidevalt oma loengul. Loe tema kirjutatud raamatut ”Normaalne söömine”.Et küsija-murelik- lõpuks ikka aru saaks, siis Fredi soovituste järgi EI. “Putru” peaksid selle teooria kohaselt sööma öhtul, peale tööd/koormust.Ja piisavas koguses, et ei tekiks vajadust hommikul ja ülejäänud päeva jooksul putru süüa.Kui sa peale “trenni” sööd suures koguses süsivesikuid, siis sa hommikul ei tahagi mingit putru näha ja võid vabalt elada valgu ja rasva peal. Kui enesetunne pole kõige parem, siis järelikult teed ikka veel midagi valesti.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMinul näiteks näitab, et võistlusteni on 248 päeva…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristjan-Johannes Konsap
MemberVat mis juhtub, kui ainult hapukoort ja õli süüa…
oktoober 26, 2007 at 2:37 p.l. in reply to: Meeste MM kulturismis Jeju City 2007 – fotoreportaaž! #129256Kristjan-Johannes Konsap
MemberKas need mehed seda ei karda, et ennast üle laevad ja süsivesikud vee naha alla tõmbavad?
Kristjan-Johannes Konsap
MemberNo näiteks 3 kuhjaga supilusikat whey3 kaalub 30 grammi.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberHarjutamine teeb meistriks…
Kristjan-Johannes Konsap
MemberEi tea, kas teda kuskil toiduaines ka leidub?
Kristjan-Johannes Konsap
MemberOk siis. Enam ennast ei kreemita ja kuni 9. novembrini pead ka ei pese…
september 24, 2007 at 5:43 p.l. in reply to: Kulturismi ja Fitnessi EMV 2007, võistlusjuhend #125943Kristjan-Johannes Konsap
MemberEt siis ma vaatan, et kategooriates on väikesed muutused tekkinud?
Arvestati võistlejate hulgaga ja tõmmati ringi koomale? Vähemalt noorte kategoorias.
Aga igatahes on juunioritel -75 ja +75 kg katekooriad. No väga hea. Jõuan veel 5-6 kilo juurde süüa, sest milleks võistluste pärast muretseda kui katti niikuinii sisse saad.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberJah, kui sa just kreatiinile otseselt kohvi peale ei joo.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberAhjaa .Hea et mulle ka meelde tuletasid. Ma olen neid juba mingi aasta tarbinud…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mitte pidevalt muidugi.Aga enne trenni on hea üks tablett sisse panna, sest alati pole võimalust kohvi teha.Võib-olla ergutab liiga palju , kui pikemaajaliselt tarbida…ei tea.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberVähemalt mingi põhja saad kodus küll alla.(Mõne)aasta pärast peaks aga ikka saali minema.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberÜlihea.No muidugi, paratsetamol alla ja trenni.
Kuldsed sõnad.
AutorPostitused