Kristjan-Johannes Konsap
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kristjan-Johannes Konsap
MemberKristjan-Johannes Konsap
MemberTänks. You are far too kind, my good sir.
Küll millalgi jõuan ka meie ühistrenni monteerimise juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noh, DAA uksinda on naidanud kuni 40% tousu aga kas tast muud kasu, kui end natuke paremini tund, ka on on spekulatiivne.
Et enesetunde paranemine on spekulatiivne? Kindlasti. Aga ega hea enesetunde vastu mul midagi ei ole, olgu see siis platseebo efektist või ei.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millal dokumentaali oodata on?
Lubasin küll juulis, aga pigem ajastame uue treeninghooaja alguseks. Vaadatavuse huvides on see kindlasti parem pluss see sobib valmistaja töögraafikuga. Kogu asja teeb ta ju oma vabast ajast ja erilise tasuta.
Praegu teeme kõik osad valmis ja siis hakkame neid iga nädal Youtubesse laadima.
Lisan kaks screenshoti füsioteraapia stseenist.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberKurat, see oli nii nunnu video, et mul isegi kassil meeldis (Y)
Selle peaks Kanal 2-le maha parseldama, täiega professionaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud. No kui ma oleks bioloogiaõpetaja, siis ma näitaks seda küll klassis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ma üritan minimaalsete vahenditega nii palju ära teha kui annab.
Aga kui tahad tõeliselt professionaalseid videosid näha, siis neid näeb minu dokumentaali valmistaja Youtube kanalil:
Kristjan-Johannes Konsap
MemberTervitused, sõbrad.
Pole ammu kirjutanud, sest olen kolmandat nädalat puhkusel ja üritanud teha muud, kui ainult internetis istuda.
Täna teeks väikse uuenduse, sest sain kätte uue koguse FitShopi müüki tulnud testosteroonitõstjat King of Spades ja eks varustajat peab ikka kiitma.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegu siis meie foorumist tuntud Alan B’Stardi ehk Jörgen Sleti kaasabil loodud tootega, mille koostises võib kindel olla, kuna tegu on molekulaarset biokeemiat õppinud mehega, mitte lihtsalt soolapuhujaga.
Koostise kohta ütleksin, et see on nii tugev, kui Eestis müüa tohib. Kes kangema kraami peal on(steroidide), selle jaoks jääb testosterooni tõstev efekt ilmselt lahjaks, aga koostises on ka muidu üldkasulikud antioksüdandid ja muud üldist tervist parandavad ained.
Kuu aega seda enne kasutasin(natukene suuremas koguses kui kirjas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) ja no eks enesetunne läks paremaks kindlasti. Samas võrreldes dieediaegse praktiliselt impotentse testosteroonitasmega saabki asi ainult paremaks minna.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas testo nüüd selle kuuga kõigi aegade parimale tasemele läks(võib-olla pole enam ka nii noor) aga võistlusdieedi olukorrast taastuda aitas küll.
Alguses läks kuidagi silmist mööda, et ka füsioterapeut Georg Laasik kasutas antud toodet ning tema dokumenteeris selle teaduslikult testosteroonitaseme mõõtmisega ning tulemuseks konkreetne 12% tõus!
Info leiate tema teemast siit: http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/34850-vigastuste-ennetamine-taastusravi-jm/page-7
King of Spades koostisosasid olen Jörgen Sleti soovitusel ka enne üksikult tarbinud.
Aga nüüd selle juurde, miks mu blogil nii huvitav pealkiri on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nimelt lõikasin lõpuks kokku video minu ja sugulase Sander Saare “ekskursioonist” meie maakodu kohalikku lehmalauta.
Loodetavasti sai piisavalt humoorikas ja huvitav teos:
Minu vahepealseid tegemisi saate jälgida minu ja nüüd ka eraldi Team Konzapi Youtube lehekülgedelt.
Kõik küsimused ja ettepanekud on videote kommentaariumitesse oodatud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Subrscribege ka loomulikult…

Kristjan-Johannes Konsap
MemberLugesin viimast sissekannet ja siis märkasin all koledat verbaalmoodustist, kontrollisin, kõigis veebilehitsejates on pilt sama:
Toitumis- ja treeningkavad: https://www.facebook…onaaltreenerkjk
Tõsi, veidi pentsik lühend tõesti, aga mis seal’s ikka…
Kristjan-Johannes Konsap
MemberFacebooki event: Rannafitness Fit.Camp 2014, 14. – 20. juuli Orissaares
Järgmine ja ühtlasi viimane loosimine juba juulis!
Täida loosikupong FitShopis iga ostuga!
Üks youtube humoorikamaid videosid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristjan-Johannes Konsap
MemberSee peaks olema päris hea mugav jalapress. Kas Spartas või Revalis oled ka analoogsega teinud ja kas on ka mingi vahe sees?
Kristjan-Johannes Konsap
MemberNonii.
Võtsin vahepeal natukene aega maha, et lõigata kokku juba üpris mitu nädalat tagasi Sander Saarega tehtud jalatrenni video.
Kui esimesel päeval kantisime rehve ja tegime ülakeha, siis laupäeval andsime jalgadele valu.
Siin ta on, kauaoodatud video traditsioonilisest iga-aastasest väljaastete maratonist: 400 meetrit ehk üks staadioni ring väljaasteid 50kgse kangiga alla 30 minuti.
Sel laupäeval käisin ka maal ja päris tore vaheldus oli taaskord. Eile maale jõudes võtsin ratta, et “lähen sõidan veits ringi”. Tiirutasin metsade vahel ning nautisin rahu ja linnulaulu. Vahepeal läks kõht tühjaks ja hakkasin kohalikku poodi otsima, sattudes aina kaugemale. Tuldud teed pidi ei hakanud tagasi minema, seega lõpuks jõudsin Jägala kohalikku rotiburksi putkasse, kus sain keha kinnitada.
Minu enda väike “Grillfest”
Kokku sõitsin eile 30 km ja põletasin 1000kcal. Kujutan ette kui sale Eesti rahvas oleks, kui kõik peaksid lähimasse söögikohta jõudmiseks nii palju vaeva nägema.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna filmisime mu dokumentaali viimaseid (vähemalt plaani järgi) kaadreid – võistlusjärgne trenn ja intervjuud. Jõud veel max ei ole, aga arvestades seda, et ma alles reedel tegin jalga ja eile sõitsin 30 km maha, siis tänane kükk 3x140kg ja 3x140kg+20kg kette polnud paha. Valmis peaks dokk plaani järgi saama juulis.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberHärra Sügiskülviga võin ma silmast silma pikalt ja laialt rääkida. Sa peaksid teadma, kus ma töötan.
Hetkel aga head ööd.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberIlmselt siis inimestele ikka meeldib näha neid monstrumeid, muidu see osa kulturismist ja nendele toetuv reklaam ei püsiks.
Ega meil siin Eestis pole mingit õigust teha teistele ettekirjutusi, keda nad oma reklaamides kasutavad. Selle detaili kallal näägutada on lihtsalt väiklane, keegi ei käsi sealt eeskuju võtta. Selles osas on EKFLi sõnum, ma usun, piisavalt selge.
Samamoodi võiks küsida, miks on McDonald’s olümpiamängude sponsor? Nii need asjad juba kord siin ilmas käivad.
Või kas kõik, kes neavad Savisaare diktatuuri, maksavad trotslikult ise oma bussisõidu eest?
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa kirjutasin siia ennist pika jutu, mis mind selle loo juures häirib. Kahjuks läks tekst kaotsi. Võtan siiski mõned punktid uuesti kokku…
Kuna Arnold oli nii armas ja jagas seda teemat Facebookis, siis ma üritan kähku toitumiskavade tegemise vahele ka oma mõtted kokku võtta. Muidu mõni eemalseisev inimene veel arvab, et jutt käib minust.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lauri pole kindlasti esimene ega viimane sportlane, kes on dopingut kasutanud. Samas nagu ütles täna Ott:
Olgu öeldud, et dopingu kasutamine ei saa muutuda kriminaalkaristuseks (see on enam vähem sama kui muuta alkoholi ja tubaka kasutamine, mis on ka tervisele kahjulikud kriminaal kuriteoks, st. inimese tervise rikkumine on iga inimese oma valik, küll aga tegudele suunamine või keelatud ainete kättesaamine ja vahendamine).
Ehk siis keegi ei saa panna kätt ette ja keelata aineid tarvitamast. Oma valik. Aga kui kasutad, siis ära võistle! Kõik ei näe 5€ karika võitmise pärast mõtet raisata raha ja tervist ning miks peaksid puhtad sportlased seepärast mingi muu väljundi leidma?
Selle juhtumi korral tekib eelkõige küsimus: “Milleks?” Sellist vormi annaks igatahes naturaalselt saavutada. Kui pole võimalust või tahtmist aasta ringi treenida, siis a la suvise treeningpausi kompenseerimiseks ainetega end üles turgutada, et võistlustel särada, pole mõtet. Ja siinkohal ei saa me rääkida mingist “Oih, juhtus – küll õpib”. Tegu oli ikkagi teadliku valikuga. Lisaks on mul inimesest jäänud selline mulje, mis ei lase mul talle väga kaasa tunda. Kui need tulemused oleks ausalt ja vaeva nähes tehtud, siis oleks ehk see teatraalsus autasustamisel omal kohal. Saab sportlane tunda tõelist rõõmu võidust, kui see on saavutatud ebaausa eelisega teiste ees?
Tõsi, et vähemalt kulturismiringkonnas ei anna väga aineid kasutada ilma, et see kuluaarides teada oleks. Meie alal on ju ebatavaline hüpe arengus kohe silmaga näha. Samuti tulevad enamik aineid teatud inimestelt. Miks teda varem ei kontrollitud? Ju siis iga asi omal ajal või natukene hiljem…
Kas antud juhtum on seotud varasematega? Kardan, et on. Seda nii enda kogemuse kui ka asjale lähemalseisvate inimeste juttude põhjal.
Hiljuti jõudsin kurvale arusaamisele. Mõnigi häälekas “arvamusliider”, kes kuulutab, et puhtalt pole võimalik, on ise ka suur keelatud ainete diiler. Okei, taaskord igaühe oma valik, mida ta omal eluga teeb. Mis mind aga enim vihastas on see, et needsamad suured ja jämedad “iidolid” kinnitavad oma uskumusi noortele sportlastele ja seejärel muudavad nad oma klientideks. Kas saab olla veel süüdimatumat käitumist? Olen kindel, et ka Lauri on osaliselt sellise propaganda ohver. Või vähemalt ei tehtud midagi selleks, et seda ära hoida.
Ühesõnaga vägisi keegi tablette suhu toppida ei saa, seega on ka Lauril oma vastutus selles asjas, aga nagu ma juba öelnud olen, tuleks noorte testimise asemel keskenduda ka varustajate(propageerijate) vastutusele võtmisele.
Lõpuks loodan tõesti, et Lauri ei võta seda võistluskeeldu kui kaht aastat “krõbistamiseks”. Milleks? Mille nimel? On’s suur biitseps enne kedagi tõeliselt õnnelikuks teinud?
Kristjan-Johannes Konsap
MemberPostimehe video: Bernatski komisjoni tööd kokku võttev pressikonverents
24. minutil esitatakse antud teemat puudutav küsimus. Vastuseks noorsportlaste dopingukasutamisele hakkab Neinar Seli jahuma midagi “toidulisanditealase teadlikkuse tõstmisest”.
Kas ta arvab tõesti, et tegu oli järjekordse “USA Gaineri” juhtumiga? Leitud aine oli küll sama aga no andke andeks…
Kristjan-Johannes Konsap
MemberEi saa jälle vaiki olla, kui maailmas lokkab rumalus:
http://www.fitness.ee/uudis/5916/18aastane-kulturist-andis-positiivse-dopinguproovi
Mis mõtted tekivad?
AutorPostitused